Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" papildina sastāvu, zaudē un dodas uz mājām

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Ventspils" papildina sastāvu, zaudē un dodas uz mājām
Eduards Suhanovs
Foto: http://fkventspils.lv

Futbola kluba "Ventspils" spēlētāji noslēguši treniņnometni Turcijā. Pēdējā pārbaudes mačā ar 1:4 zaudēts Krievijas klubam "Kamaz", toties sastāvā parādījies jauns krievu futbolists. Citi Virslīgas klubi "Gulbene" un "Olimps/RFS" samērojuši spēkus ar "Mettu/LU".

Ventspilnieki 26. martā aizvadīs Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēli ar "Daugavu/RFS". Pēdējo sagatavošanās ciklu pirms jaunās sezonas sākuma ventspilnieki aizvadīja siltajās zemēs. Patīkamākais pēdējo dienu notikums ir jauna futbolista parādīšanās klubā - līgums parakstīts ar Eduardu Suhanovu.

20 gadus vecais pussargs, kurš var darboties gan centra, gan malējā pussarga pozīcijās, līdz šim spēlējis dažādās Krievijas komandās, bet pēdējā pieturvieta bija Kazaņas "Rubin". Šīs vienības pirmajā sastāvā viņš gan neaizvadīja nevienu spēli, trenējoties kopā ar dublieriem. Futbolists nav slēpis savu prieku, ka izdevies pievienoties klubam, pie tam īpaši izcēla iespēju uzspēlēt Eirokausos.

Pēdējo pārbaudes spēļu rezultāti gan nebija iepriecinoši. Sākumā netika noturēta uzvara pret Doņeckas "Olimpik" (1:1), bet pēc tā ar 1:4 zaudēts Krievijas klubam "Kamaz", kura rindās spēlē bijušais ventspilnieku balsta pussargs Zahars Dubenskis. Pirmajā mačā ar rezultatīvu sitienu no 11 metriem izcēlās Maki Mvondo, bet otrajā mačā vārtus guva Igors Savčenkovs. Plašāka informācija šeit: FK Ventspils .

Pārbaudes spēles pret 1. līgas klubu "Metta/LU" aizvadījušas divas Virslīgas komandas. "Olimps/RFS" sestdien "Skonto" hallē uzvarēt neprata - 1:1. Mača gaitā olimpieši ieguva iespēju spēlēt vairākumā, taču uzvarēt neprata, pie tam pēc pirmā puslaika vadībā ar 1:0 bija pretinieki (izcēlās Maksims Kamkins).

Jau nākamajā dienā 1. līgas vienību eksaminēja "Gulbene", kas izrādījās maķenīt prasmīgāka par "Olimpu". Vienīgos spēles vārtus mača izskaņā no 11 metru soda sitiena atzīmes guva Ivans Gluško.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils
METTA

     [+] [-]

, 2011-03-21 15:38, pirms 13 gadiem
Cerams, ka tas krievu leģionārs būs labs. Bija jau gaidāms, ka Podpalijs paņems pie sevis kādu krievu futbolistu, jo virkne devusies prom (Čirkins, Krjučkovs, Miščenko).

  -1 [+] [-]

, 2011-03-21 15:43, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Cerams, ka tas krievu leģionārs būs labs. Bija jau gaidāms, ka Podpalijs paņems pie sevis kādu krievu futbolistu, jo virkne devusies prom (Čirkins, Krjučkovs, Miščenko).
lielakais zaudejums lkm ir Zjuzins

     [+] [-]

, 2011-03-21 16:10, pirms 13 gadiem
dragoo rakstīja: lielakais zaudejums lkm ir Zjuzins
Bet Zjuzins nav krievs. Es tieši par krieviem domāju. Tā jau lielākie zaudējumi, protams, ir Zjuzins, Višņakovs, tas pats Čirkins un, protams, Žigajevs.

     [+] [-]

, 2011-03-21 16:11, pirms 13 gadiem
dragoo rakstīja: lielakais zaudejums lkm ir Zjuzins
Protams,bet arī Čirkins bija ļoti labs

     [+] [-]

, 2011-03-21 18:03, pirms 13 gadiem
Intervija ar Zjuzinu!
Lielā intervija ar Artūru Zjuzinu [VIDEO]

  +1 [+] [-]

, 2011-03-21 18:56, pirms 13 gadiem
Ieteiktu autoram tomēr rūpīgāk izlasīt ko saraksta. Protams kļūdīties var ikviens, taču tomēr pieļaut kļūdas virsrakstā ir pats par sevi slikti, bet pieļaut kļūdas kluba nosaukumā par kuru ir raksts - ir maigi izsakoties nenopietni.

     [+] [-]

, 2011-03-21 19:46, pirms 13 gadiem
a kur tagad Čirkins spēlē?

     [+] [-]

, 2011-03-21 21:36, pirms 13 gadiem
Petric rakstīja: a kur tagad Čirkins spēlē?
Dinamo Česke Budejovice. Čehijas augstākajā līgā.