Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Piestrādāsim pie momentu realizācijas"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Grigorčuks: "Piestrādāsim pie momentu realizācijas"
Romāns Grigorčuks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f-64

Jau ziņojām, ka šodien LMT Virslīgas mačā FK "Ventspils" savā laukumā ar 1:0 pārspēja "Olimps/RFS" vienību. Pēcspēles preses konferencē uzvarētāju treneris Romāns Grigorčuks atzīmēja, ka viņa komandai vēl pamatīgi jāpiestrādā pie uzbrukumu noslēguma izspēles.

FK "Ventspils" galvenais treneris Romāns Grigoručuks: "Ļoti labi, ka uzvarējām. Uzvara dzimšanas dienā vienmēr ir lieliska dāvana [Grigorčukam rīt ir dzimšanas diena - aut.piez.]. Tomēr teikšu, ka uzbrūkošas darbības mums nesanāca pārāk labi. Pie tā mums jāpiestrādā, un kad to iemācīsimies, tad būsim pavisam cits spēks. Izteikšu atzinību "Olimpam" - redzēju arī viņu pirmo spēlu, un varu teikt, ka komanda ir ļoti spējīga un turnīra turpinājumā noteikti pratīs atņemt punktus arī vadošajiem klubiem. Vai Rimkus gūs arī 200 vārtus? Bet, protams, viņš taču jauns puisis [smejas - aut.piez.]. Kāpēc Aleksejs Višņakovs neizmanto savas iespējas? Domāju, viņam traucē psiholoģiskā barjera. Arī treniņnometnes laikā ievēroju to pašu. Te nav runa par meistarību - vienkārši Aleksejam jāgūst pāris goli, un tā lieta aizies. Vienkārši jābūt agresīvākam, un viss būs kārtībā."

"Olimps/RFS" galvenais treneris Antons Jore: "1. puslaikā mums traucēja spēlēt lielais pretvējš. Tomēr tai pat laikā arī "Ventspils" spēlēja labi, parādot, kāpēc tieši viņi ir čempioni. Mums vēl jāmācās, lai spēlētu šādā līmenī... 2. puslaikā jau bija vieglāk, un abas komandas varēja iesist. Žēl, ka neizmantojām savas iespējas, tomēr jāatzīst, ka ventspilnieku uzvara ir pelnīta. Laizāna nomainīšana? Viņam bija savainojums. Vispār esmu ļoti priecīgs, ka manā rīcībā ir tādi pieredzējuši spēlētāji kā Laizāns, Astafjevs, Koliņko, Miholaps. Viņi dod lielu labu arī mūsu jaunajiem futbolistiem, ar savu sniegumu parādot labu piemēru."

     [+] [-]

, 2009-03-21 19:54, pirms 15 gadiem
Vajadzeja Olimpam paņemt..

  -3 [+] [-]

, 2009-03-21 20:00, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Vajadzeja Olimpam paņemt..
Es ceru ka olimps panems vismaz 3. vietu un kausu, kas zin Bet tie tik sapni

     [+] [-]

, 2009-03-21 20:02, pirms 15 gadiem
Strādā, strādā....citādi visādi var sanākt..

  -1 [+] [-]

, 2009-03-21 20:12, pirms 15 gadiem
aam, kaapeec dazhas komandas speeli aizvada zem jumta bet citas aaraa?
nu neforshi sanaak, priekshrociibas iespeejams

  +2 [+] [-]

, 2009-03-21 21:34, pirms 15 gadiem
Principā komandas komplektēšanā,kur kodolu veido jaunie perspektīvie spēlētāji,katrā līnijā pa pieredzējušam spēlētājam,ir pareiza.Olimps
salīdzinājumā ar pagājušo sezonu izskatās daudz solīdāks.Un domāju
jauniem spēlēt kopā ar tādiem večiem ir liels pluss un lielāka iespēja
progresēt.Olimps aizvadījis divas spēles pret vadošām Latvijas komandām,tagad ar interesi sekosim ,kā viņi spēlēs ar pārējām vienībām.