Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

20 gadus vecais Tālbergs uz divām sezonām "Ventspili" nomaina pret "Mettu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

20 gadus vecais Tālbergs uz divām sezonām "Ventspili" nomaina pret "Mettu"
Raens Tālbergs. Foto: FK Ventspils

Latvijas futbola Virslīgas komanda “Metta” paziņojusi, ka tā panākusi vienošanos par 20 gadus vecā Raena Tālberga pievienošanos. Līdz šim viņš pārstāvēja “Ventspils” rindas.

Raens Tālbergs, kurš Virslīgā debitēja 2018. gada 15. jūlijā tieši pret “Mettu”, līdz šim aizvadītajās 29 spēlēs izcēlies ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Pagājušajā sezonā Tālbergs aizvadīja desmit mačus.

Ventspilnieks “Mettai” pievienojies uz diviem gadiem, tiekot īrēts no iepriekšējās komandas. Tālbergs pārstāvējis Latvijas U17 (septiņas spēles un divi vārti) un U19 (sešas spēles) izlases.

“Esmu ļoti priecīgs pievienoties “Metta” - uzskatu, ka tā ir labākā akadēmija Latvijā un ka šeit ir visi nepieciešmie apstākļi, lai attīstītos. No pirmās dienas redzu, kādu darbu treneri iegulda spēlētājos, un tas dod motivāciju pierādīt sevi un darīt visu, lai būtu iespējami panākumi laukumā. Atliek tikai ievērot trenera norādījumus un smagi strādāt,” pauda Tālbergs.

Izmantotie resursi:
Raens Tālbergs uz īres tiesībām pievienojas FK...

  +3 [+] [-]

, 2021-01-20 23:51, pirms 3 gadiem
Super raksts kas tiešām parāda Latvijas sporta žurnālistu līmeni un interesi par dažādiem sportiem.

Vesels raksts un nekur nav minēta spēlētāja pozīcija.

  -2 [+] [-]

, 2021-01-21 00:17, pirms 3 gadiem
Žēl, ka nevarēja ielauzties Ventspils sastāvā. Viņš jau 16 gados debitēja, ja? Ventiņi nemāk attīstīt? +Dzirdēju, ka pārcēlies uz Rīgu dēļ mācībām, futbols tātad otrajā vietā...

  +4 [+] [-]

, 2021-01-21 00:41, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Žēl, ka nevarēja ielauzties Ventspils sastāvā. Viņš jau 16 gados debitēja, ja? Ventiņi nemāk attīstīt? +Dzirdēju, ka pārcēlies uz Rīgu dēļ mācībām, futbols tātad otrajā vietā...
Kāpēc otrajā vietā? Iemainīja rezervista vietu Ventspilī pret reāli potenciāli būt vienam no Mettas līderiem, jo džekam iekšā ir.
+ viņa vecumā jāspēlē, ne uz beņķa jāsēž, un izglītība galīgi neskādēs.
Kas zina, Mettā sevi labi parādīs, būs citas Rīgas/Jūrmalas kluba spēlētājs kā minimums.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-21 00:45, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Žēl, ka nevarēja ielauzties Ventspils sastāvā. Viņš jau 16 gados debitēja, ja? Ventiņi nemāk attīstīt? +Dzirdēju, ka pārcēlies uz Rīgu dēļ mācībām, futbols tātad otrajā vietā...
ventiņis nevis nemāk attīstīt,bet gan viņien nekad nav bijusi intrese attīstīt jaunos..

  +3 [+] [-]

, 2021-01-21 03:05, pirms 3 gadiem
Veiksmi,bet Mettā vairs nebūs perspetīvais jauniņais,kā tas bija FKV sastāvā,kad netika spēlēt,tad norakstīja uz jaunību.Tagad būs jāstrādā vairāk,jo Mettā ir daudz labu jauno spēlētāju.Galvenais lai galva būtu vietā.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-21 08:22, pirms 3 gadiem
maikls19 rakstīja: Veiksmi,bet Mettā vairs nebūs perspetīvais jauniņais,kā tas bija FKV sastāvā,kad netika spēlēt,tad norakstīja uz jaunību.Tagad būs jāstrādā vairāk,jo Mettā ir daudz labu jauno spēlētāju.Galvenais lai galva būtu vietā.
Tas tiesa,jo septembrī Raenam paliks 21 un Mettas komandā šajā vecumā jābūt līderim.Krollis ,piemēram gadu jaunāks.Tā kā Tālbergam nāksies krietni pastrādāt,lai pierādītu savu lietderību.Pērn Raenam spēles laiks pavisam mazs bija FK Ventspils sastāvā.Saskaitot nospēlētās minūtes ,knapi 1,5 spēle sanāk.Tāpēc pāreja uz Mettu ,domāju,ir solis uz priekšu,lai pierādītu savas prasmes virslīgā.Tagad viss pašu rokās.

  -1 [+] [-]

, 2021-01-21 09:02, pirms 3 gadiem
Interesanti,neviena spēle U21 izlasē ,neatminos ,ka šā izlase spīdētu ar labiem rezultātiem ,bet Virslīgas augšgala komandas labākais jaunais prospekts nav nospēlējis nevienu spēli ... Tad kas un galvenais kāpēc tur spēlē???

  -2 [+] [-]

, 2021-01-21 09:10, pirms 3 gadiem
Sišhanovs negrib jaunajam maksā. Mihelsons sola Tālbergam 8 štukas mēnesī.

     [+] [-]

, 2021-01-21 09:43, pirms 3 gadiem
strops rakstīja: Sišhanovs negrib jaunajam maksā. Mihelsons sola Tālbergam 8 štukas mēnesī.
8 ŠTUKAS? Neticās gan, vai vispār virslīgā ir kāds kas tik saņem?

     [+] [-]

, 2021-01-21 10:34, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Tas tiesa,jo septembrī Raenam paliks 21 un Mettas komandā šajā vecumā jābūt līderim.Krollis ,piemēram gadu jaunāks.Tā kā Tālbergam nāksies krietni pastrādāt,lai pierādītu savu lietderību.Pērn Raenam spēles laiks pavisam mazs bija FK Ventspils sastāvā.Saskaitot nospēlētās minūtes ,knapi 1,5 spēle sanāk.Tāpēc pāreja uz Mettu ,domāju,ir solis uz priekšu,lai pierādītu savas prasmes virslīgā.Tagad viss pašu rokās.
tev jau nu vajadzētu zināt ka Krollis spēlē citā pozīcijā un noteikti Raens netiek ņemts kā viņa aizvietotājs.(runas iet ka Krollis nepaliks Mettā)Savas kvalitātes jau viņš apliecināja Ventspilī un noteikti nekritīs ārā no Mettas līmeni,jā cita lieta ja grib tikt kur tālāk sezonas laikā ir japarāda ka var spēlēt citā līmenī.

     [+] [-]

, 2021-01-21 13:44, pirms 3 gadiem
sinajs rakstīja: 8 ŠTUKAS? Neticās gan, vai vispār virslīgā ir kāds kas tik saņem?
Saņem! Riga, RFS, Liepāja un iespējams arī kāds no Ventspils.

     [+] [-]

, 2021-01-21 16:48, pirms 3 gadiem
sinajs rakstīja: 8 ŠTUKAS? Neticās gan, vai vispār virslīgā ir kāds kas tik saņem?
Liepājā vairāki saņem virs 10 pakām

     [+] [-]

, 2021-01-21 17:56, pirms 3 gadiem
Bronsons rakstīja: tev jau nu vajadzētu zināt ka Krollis spēlē citā pozīcijā un noteikti Raens netiek ņemts kā viņa aizvietotājs.(runas iet ka Krollis nepaliks Mettā)Savas kvalitātes jau viņš apliecināja Ventspilī un noteikti nekritīs ārā no Mettas līmeni,jā cita lieta ja grib tikt kur tālāk sezonas laikā ir japarāda ka var spēlēt citā līmenī.
Veco zēn,nestreb karstu.Mana doma bija pateikt,ka Raenam tagad Mettā nāksies nopietni pierādīt savu lietderību,jo tur viņš nebūs vairs nekāds jauniņais.Nepatīk ,ka salīdzināju ar Krolli,labi salīdzināsim ar Rihardu Ozoliņu,kurš tāpat kā Krollis 2001.gadā dzimušais,bet virslīgā jau aizvadījis 82 spēles un guvis četrus vārtus.

     [+] [-]

, 2021-01-21 23:12, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Veco zēn,nestreb karstu.Mana doma bija pateikt,ka Raenam tagad Mettā nāksies nopietni pierādīt savu lietderību,jo tur viņš nebūs vairs nekāds jauniņais.Nepatīk ,ka salīdzināju ar Krolli,labi salīdzināsim ar Rihardu Ozoliņu,kurš tāpat kā Krollis 2001.gadā dzimušais,bet virslīgā jau aizvadījis 82 spēles un guvis četrus vārtus.
un...ko Tu ar to gribēji pateikt?zinu ka tev patīk statistika ,tad lūdzu esi objektīvs.Paskatījos transfermarketā un tur var redzēt ,ka tevis pieminētajam Ozoliņam vajadzēja 6202min lai iesistu 4 vārtus,(nekādā gadījumā nesaku ka viņš ir slikts spēlētājs),Talbergam 1215min lai 2 vārtus...neskaiti spēles bet gan laiku.
Tu tak pats labi saproti,ja šie abi Mettas jaunieši būtu Ventspilī viņu spēļu laiks būtu ļoti līdzīgs Ventspils jauniešu spēles laikam....tā kā tavs salīdzinājums nekorekts