Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Fertovam muskuļa savainojums, Veļulim esot paveicies

Agris Suveizda

Fertovam muskuļa savainojums, Veļulim esot paveicies
Aleksandrs Fertovs (nr. 7) Ziemas kausā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēlēs savainojumos iedzīvojās vairāki spēlētāji. Nauris Bulvītis, kurš guva savainojumu Ventspilī, šodien uz nepilnu slodzi piedalījās Latvijas izlases treniņā, bet visnopietnāko savainojumu guva Rīgas "Daugavas" spēlētājs Ernests Veļulis. Lietuvietis gan ticis cauri sveikā ar salīdzinoši nelielu savainojumu un, iespējams, būs uz kājām jau Virslīgas pirmajā kārtā. Aleksandrs Fertovs savainojumu guva vēl pirms kausa spēles, kā dēļ nespēlēja Liepājā un nepiedalīsies izlases mačā Lihtenšteinā.

Nesen savainojumā iedzīvojās divi Latvijas izlases kandidāti - Jūrmalas "Spartaka" aizsargs Nauris Bulvītis un Rīgas "Skonto" centra pussargs Aleksandrs Fertovs. Skontietis muskuļa savainojuma dēļ nepiedalījās Latvijas kausa spēlē Liepājā un tika svītrots no kandidātu saraksta, bet par to, vai Aleksandrs varēs piedalīties Virslīgas pirmajā kārtā, pagaidām spriest esot pāragri. Tikmēr Bulvītis joprojām ir kandidātu sarakstā, taču šodien notikušajā izlases treniņā nestrādāja uz pilnu slodzi - kad valstsvienība pārgāja uz nelielu divpusējo spēli, Bulvītis darbojās individuāli.

Krietni nopietnāka situācija bija pēdējā kausa ceturtdaļfinālā, kurā Rīgas "Daugava" pirmdien ar 7:0 sagrāva "Gulbeni". Jau mača sākumā gulbenietis, kuram nebija nekādu izredžu trāpīt bumbā, ļoti rupji nospēlēja pret Lietuvas U-21 izlases futbolistu Ernestu Veļuli. Mihails Beršovs saņēma pelnītu sarkano kartīti, bet Veļuļa vietā laukumā devās Nikolajs Kozačuks.

Veļulis tika nogādāts slimnīcā, tomēr pārkāpums vizuāli izrādījās daudz nopietnāks nekā lietuvieša savainojums. Kā portālam Sportacentrs.com pastāstīja "Daugavas" pārstāvis Artis Novickis, Veļulim ievērojami paveicās - ja būtu trāpīts nedaudz augstāk, Veļulim varēja būt arī kājas lūzums. Lietuvietim esot savilktas saites, un šobrīd zem jautājuma zīmes ir viņa iziešana Virslīgas pirmajā kārtā pret Daugavpils "Daugavu". Savukārt Kristapam Grebim un Edgaram Kārkliņam, kuri nevarēja spēlēt pret "Gulbeni", neesot nekā nopietna - jau rīt viņi atsāks treniņus.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-19 19:03, pirms 11 gadiem
Prieks, ka Veļulim savainojums nav ar ilglaicīgām sekām. To Beršovu vajadzētu pieskatīt. Tādu taranētāju laukumā nevajag. Cerams, ka Bulvītis izlasei būs atpakaļ ierindā, jo ir kandidāts uz vietu pamatsastāvā. Arī Fertovs ierasti iziet pamatā, bet nu, zinot to, ka tagad izasaukts arī Lazdiņš, Aleksandru varētu arī aizvietot.

  +3 [+] [-]

, 2013-03-19 19:13, pirms 11 gadiem
reikons rakstīja: Prieks, ka Veļulim savainojums nav ar ilglaicīgām sekām. To Beršovu vajadzētu pieskatīt. Tādu taranētāju laukumā nevajag. Cerams, ka Bulvītis izlasei būs atpakaļ ierindā, jo ir kandidāts uz vietu pamatsastāvā. Arī Fertovs ierasti iziet pamatā, bet nu, zinot to, ka tagad izasaukts arī Lazdiņš, Aleksandru varētu arī aizvietot.
Nedrikst arī laukumā laist tādu kā kačanovu,kurš apzināti šeit jau traumējis spēlētaju!
Par fertovu esmu nepatīkami pārsteikts,biju cerējis ka petrovičs būs sapratis ka šis nekam neder,bet laikam jau viņu arī turpmāk redzēsim starika sarakstos!

  +2 [+] [-]

, 2013-03-19 19:25, pirms 11 gadiem
Tas gan nozīmē vienu, Lazdiņš pamatsastāvā, kur viņa vieta jau bija labu laiku atpakaļ. Var jau būt, ka Petrovičs būs noskaities pēc rape ainas Japānā. Varbūt.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-19 19:40, pirms 11 gadiem
Kā Fertovs varēja iegūt savainojumu kausa spēlē, ja viņš pat nebija ierakstīts pieteikumā?

  +2 [+] [-]

, 2013-03-19 19:53, pirms 11 gadiem
begemots rakstīja: Kā Fertovs varēja iegūt savainojumu kausa spēlē, ja viņš pat nebija ierakstīts pieteikumā?
Paldies.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-19 20:24, pirms 11 gadiem
Ārzemēs par šādām sarkanajām kartiņām seko diskvalifikācijas uz 5 un vairāk spēlēm. Kāds būs LFF lēmums? Droši vien 1 spēles diskābelis ...

     [+] [-]

, 2013-03-19 20:58, pirms 11 gadiem
Pavasara parastie traumatismi jo muskuļi vel nav gatavi.