Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

DK: Timofejevam un Kučim jāizlaiž spēle, Skrupskim sodu nesamazinās

Krišs Upenieks

DK: Timofejevam un Kučim jāizlaiž spēle, Skrupskim sodu nesamazinās
Oļegs Timofejevs
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija (DK) vakar notikušajā sēdē pieņēma vairākus lēmumus, tiesa, šoreiz izticis bez ļoti skaļiem paziņojumiem. Vienas spēles diskvalifikācija piešķirta Oļegam Timofejavam (FK ''Ventspils'') un Aurimam Kučim (FK ''Daugava Rīga''), bet brīdinājumu saņēmis FK ''Spartaks''.

Gan Timofejevam, gan Kučim viena spēle jāizlaiž (Oļegam šīvakara FK ''Ventspils'' mačs pret Rīgas ''Skonto'', bet Aurimam - FK ''Daugava Rīga'' cīņa ar Jūrmalas ''Spartaku'') sakrāto dzelteno kartīšu dēļ. Jāatgādina, ka limits ir četri brīdinājumi. Sezonas sākumā sodi par šo pārkāpumu, protams, ka nav, bet pašlaik pienācis laiks, kad aizvien vairāk spēlētāju tieši šī pārkāpuma dēļ būs spiesti izciest vienas spēles diskvalifikācijas.

Šādu pašu sodu saņēmuši arī vairāki 1. līgas un Dublieru čempionāta spēlētāji - Ņikita Pačko (''SFK United''), Edgars Dimza (JFK ''Saldus''), Dāvis Gaigals (''Smiltene''), Igors Lapkovskis (''Jēkabpils/JSC), Ainārs Daudziešans (FK ''Auda''), Niks Savaļnieks (FK ''Valmiera/Glass/BJSS), Dāvis Sandis Strods (FC ''Skonto-2'') un Iļja Veļikanovs (FK ''Jelgava-2).

Policijas un kārtības sargu nenodrošināšana ''Salaspilij'' izmaksās 140 eiro, bet ''Auda'' šķirsies no 70 eiro par nestuvju un divu nesēju noteikuma neizpildīšanu. DK lēmusi arī brīdināt ''Spartaku'' par viesu komandas atšķirīgas formas tērpa (spēļu šortu) krāsas nenodrošināšanu. Tāpat arī lemts nesamazināt Rīgas ''Daugavas'' trenera Arvīda Skrupska piecu spēļu diskvalifikāciju.

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA