Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Zjuzina un FK "Ventspils" konflikts atrisināts mierīgi

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Zjuzina un FK "Ventspils" konflikts atrisināts mierīgi
Artūrs Zjuzins
Foto: www.mskzilina.sk

Pagājušās sezonas Latvijas labākā jaunā futbolista Artūra Zjuzina un FK "Ventspils" konflikts beidzies ar miera līgumu – pāreja uz Slovākijas "Žilina" nokārtota oficiāli un ventspilnieki necīnīsies par papildus sankcijām jaunajam spēlētājam.

"Jā, var teikt, ka konflikta vairs nav un Zjuzins arī vairs nav FK "Ventspils" spēlētājs. Futbolistam varam novēlēt tikai veiksmi," šī brīža situāciju "Zjuzina lietā" komentē futbola kluba izpilddirektors Dmitrijs Hohlovs. Viņš apstiprināja, ka kompensācija par spēlētāju saņemta un līgums lauzts oficiāli, tomēr arī atzina, ka visa šī epopeja bijusi ļoti nepatīkama. Spēlētājs vienkārši pazudis, nav atbildējis uz telefona zvaniem un vispār nav bijis dabūjams rokā. Tāpat arī viņa aģents un, galu galā, arī slovāku klubs, lai gan ventspilnieku nodomos nekādā ziņā nav bijis futbolistu neatbrīvot. "Protams, varējām vēl cīnīties par soda sankcijām Zjuzinam, bet, godīgi sakot, jau apnicis. Gribas vairāk domāt par futbolu, nevis tādām lietām," atklāj Hoholvs.

Jāatgādina, ka pagājušās sezonas FK "Ventspils" kapteinis Artūrs Zjuzins pēc atvaļinājuma neatsāka treniņus vicečempionu rindās, bet gan centās pārtraukt ar to to līgumsaistības. Konflikta risināšanās iesaistījās arī Latvijas Futbola federācija, lemjot, ka nav tiesiska pamata atzīt Zjuzina un arī Naura Bulvīša līgumus par spēkā neesošiem. Ja Bulvītis uz Slovākijas klubu "Spartak" pārgāja oficiāli, tad Zjuzins citam šīs valsts klubam "Žilina" sākotnēji pievienojās bez ventspilnieku piekrišanas. Tagad visas domstarpības ir nolīdzinātas, Zjuzins jau izcēlies ar vārtiem un piespēli oficiālā mačā, un var tikai cerēt, ka šis tiešām būs solis augšup talantīgā spēlētāja karjerā.

FK "Ventspils" šobrīd atrodas treniņnometnē Turcijā, bet jau 26. martā aizvadīs savu pirmo oficiālo spēli jaunajā sezonā – Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā dzeltinzilie Rīgā spēlēs ar "Daugavu/RFS". Savukārt dienu pirms šī mača ventspilnieki tiksies ar saviem atbalstītājiem. Pirmo virslīgas maču ventspilnieki aizvadīs 1. aprīlī, kad savā laukumā uzņems "Jūrmalu V.V".

Artūra Zjuzina pirmie vārti un piespēle Slovākijas čempionātā

Izmantotie resursi
LFF: IZRAĒLA - LATVIJA | 26.martā
FK Ventspils
www.ventasbalss.lv

  +7 [+] [-]

, 2011-03-17 16:09, pirms 13 gadiem
tas priecē, tagad tik zjuzinam sevi jāpierāda

  +2 [+] [-]

, 2011-03-17 16:37, pirms 13 gadiem
Prieks, ka viss beidzies tā. Tagad abas puses - gan FKV, gan pats Zjuzins - varēs mierīgi koncentrēties saviem uzdevumiem. Lai veicas!

  +2 [+] [-]

, 2011-03-17 20:32, pirms 13 gadiem
nu re nav jau nemaz tie FK Ventspils tādi bubuļi kā te lielākā daļa to centās pasniegt....saņēma savu pienākušos kompensāciju,un lūdzu turpini savu karjeru laimīgs