Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Timofejevs: "Negribas ticēt, ka gada laikā varam zaudēt divus kausa finālus"

Krišs Upenieks

Timofejevs: "Negribas ticēt, ka gada laikā varam zaudēt divus kausa finālus"
Oļegs Timofejevs
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

”Riga” FC aizsargs Oļegs Timofejevs pēc aizvadītās treniņnometnes Pērnavā atzīmēja, ka komanda uzņēmusi labu formu un ir gatava atlikušajā sezonas daļā uzvarēt visas spēles, lai varētu iegūt kausa trofeju un kaklā kārt Virslīgas medaļas.

Īsumā par paveikto treniņnometnē Igaunijas pilsētā Pērnavā pastāstīja labās malas aizsargs Timofejevs: ”Īstenībā iepriekš šis smagais spēļu grafiks mums nāca par labu, iegājām labā spēļu ritmā. Protams, bija pāris dienas atpūta, bet tad jau braucām uz Pērnavu. Skaidrs, ka nometnes beigās ir sakrājies nogurums, bet kopumā komanda jūtas ļoti labi. Trenējāmies šeit gan vienreiz, gan divreiz dienā. Daudz strādājām pie taktiskajām detaļām un uzbrukuma noslēguma. Es teiktu, ka nedaudz patraucēja laikapstākļi, lai mēs spētu izdarīt visu maksimumu.”

Pārbaudes spēlē vietējo komandu ”Riga” FC sagrāva ar 5:0, bet ne rezultātam šoreiz bija nozīme: ”Svarīgākais, lai pēc daudziem treniņiem mēs varētu uzspēlēt futbolu. Galvenais bija mēģināt izpildīt tās taktiskās lietas, pie kurām strādājām treniņos. Izpildīt visus trenera uzdevumus! Jā, pavisam noteikti varējām iesist arī vairāk nekā piecus vārtus.”

Šobrīd komanda gatavojas divām spēlēm – Virslīgas spēlei pret ”Mettu/LU” un Latvijas kausa finālam pret ”Liepāju/Mogo”. ”Protams, ka nemaz negribas atcerēties pagājušo kausa finālu. Es nemaz negribu ticēt, ka mēs varētu viena gada laikā zaudēt divus finālus. Tā vienkārši nedrīkst būt! Ir jāiet laukumā, jāgūst vārti un jāuzvar tā spēle.

Mums vienmēr ir pietiekami daudz iespējas, bet ne vienmēr realizācija ir labā līmenī. Par čempionātu runājot, ļoti gribam izcīnīt medaļas. Ja pat Eirokausus garantēsim pēc kausa spēles, vienalga medaļas čempionātā ir kaut kas īpašs. Tagad ir palikušas četras spēles – gribam uzvarēt pilnīgi visas, tad arī būsim izpildījuši savus atlikušos uzdevumus. Vienkārši jāizdara ir maksimums, ko vēl varam izdarīt!”

Šīs nedēļas sākumā ''Riga'' FC jau treniņus aizvadījusi RTU mākslīgā seguma laukumā, bet 14. oktobrī Rīgā, Hanzas vidusskolā ”Riga” FC viesosies pie ”Metta/LU”. Mača sākums pulksten 19:00. 18. oktobrī Latvijas kausa fināls aizritēs Skonto stadionā.

     [+] [-]

, 2017-10-13 08:48, pirms 7 gadiem
Kas uzvar, tam biļete uz Eirokausiem tiek uzreiz.

     [+] [-]

, 2017-10-13 09:28, pirms 7 gadiem
Nemaz negribas ticet ka vispar var but divi kausa finali vienaa kalendaraa gadaa.
Ja mainis kausa izspeles kartibu uz ridenis-pavasaris tad nebus ne viena pasa kausa finala tekosaa gadaa.
Man liekas pareizak butu teikt , ka negribas ticet ka var zaudet divus finalus pec kartas !