Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Abramčiks: "Pārtraukumā nācās pacelt balsi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Abramčiks: "Pārtraukumā nācās pacelt balsi"
Ridigers Abramčiks
Foto: www.liepajniekiem.lv

"Pārtraukumā nācās pacelt balsi," pēc LMT Virslīgas spēles pret "Dinaburg" (3:1) pastāstīja "Liepājas Metalurgs" galvenais treneris Ridigers Abramčiks, kurš bija ļoti neapmierināts ar savu padoto sniegumu pirmajā puslaikā.

"Dinaburg" galvenais treneris Tamazs Pertija: "Apsveicu Liepāju ar uzvaru. Viņi labi spēlēja otrajā puslaikā, bet pirmajā mēs spēlējām organizētāk. Diemžēl futbolā gadās tādi brīži, kad no 11 laukumā esošajiem spēlētājiem trīs ir traumēti. Šos spēlētājus nācās nomainīt. Paldies, tiem, kuri devās uz maiņu, taču viņi nepārāk labi iegāja spēlē. Nezinu vai karstuma, vai brauciena dēļ spēles beigu daļā spēlētāji vairs nespēlēja tik organizēti.

Pēc trīs dienām mums ir spēle ar "Ventspili". Mums būs ļoti grūti, jo būs problēmas atjaunoties, pie tam pieci - seši futbolisti ir traumēti. Liepāja parādīja čempionu cienīgu spēli, jo atspēlēties no 0:1 nav tik vienkārši."

"Liepājas Metalurgs" galvenais treneris Ridigers Abramčiks: "Ar pirmo puslaiku biju ļoti neapmierināts. Pārtraukumā man nācās pacelt balsi. Protams, ka pietrūka Oskara [Kļavas] un Tomasa [Tamošauska], tādēļ nācās pārkārtoties. Pie izmainām bija jāpierod, bet tas viss pārāk ilgi ievilkās, pie tam spēles sākumā nebija nepieciešamās attieksmes. Vienkārši skriet pa laukumu bez jebkādas agresivitātes un vēlmes cīnīties bija par maz. Otrajā puslaikā spēlētāji saprata, ka jāspēlē savādāk, agresīvāk. Rafaļskis aizvadīja ļoti labu spēli, treneris ir gatavs viņu uzslavēt, ņemot vērā to, ka pirms spēles viņš bija traumēts."

izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

  +8 [+] [-]

, 2009-06-12 12:58, pirms 15 gadiem
Tā nu diemžēl ir mūsu līgā kad nav tās dzirksteles cīnīties,jo nav daudz skatītāju.

  +5 [+] [-]

, 2009-06-12 13:10, pirms 15 gadiem
Skatītāji,diemžēl klubu līmenī ir vislielākā problēma Latvijā un ne tikai futbolā.Un nenāk pat tad,ja ieeja ir par velti.

  -3 [+] [-]

, 2009-06-12 13:14, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Skatītāji,diemžēl klubu līmenī ir vislielākā problēma Latvijā un ne tikai futbolā.Un nenāk pat tad,ja ieeja ir par velti.
Kkā nav dzirdēts, ka BIEŽI būtu pa velti... un 2Ls, manuprāt, tomēr ir par daudz...

     [+] [-]

, 2009-06-12 13:15, pirms 15 gadiem
domāju gan!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-12 13:21, pirms 15 gadiem
to viedoklis

Pagājušosezon visas FK Vindavas virslīgas spēles bija par velti,šogad
FC Tranzit spēles virslīgā par velti.Par citām pilsētām protams ņeņemos spriest.Bet ne jau tas ir galvenais,es tikai pievedu piemēru,ka ne jau no
naudas atkarīgs sporta pasākuma apmeklējums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-06-12 14:45, pirms 15 gadiem
Nauda tiešām neietekmē apmeklējumu, jo ja cilvēks grib iet skatīties sportu, tad viņam gandrīz vienalga vai ir 2Ls (pat klubos parasti ieejas ir dārgākas) vai par velti. Problēma ir mārketingā, sporta zāļu/stadionu kvalitātē. Piemērs - tagad ir uzbūvēta jauna halle Liepājā basketbolam, un šobrīd spēles apmeklē vismaz tas pats skatītāju skaits vai pat vairāk, nekā situācijā, kad bija jāspēlē sliktā zālē un ieeja bija par velti. Kamēr nebūs izdomātas kādas piesaistošas lietas futbolā, tikmēr skatītāji nenāks uz spēlēm. Brīžiem jau liekas, ka Liepājā Daugavas stadions ir tukšs, bet kā izrādās, Liepājā futbolu salīdzinot ar lielāko daļu citu pilsētu vēl apmeklē liels skaits cilvēku. LFF un klubiem ir jāsāk saprast, ka ar līdzjutējiem ir jāstrādā, ir jāpiedāvā viņiem komforts, ekstras un laba izklaide.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-12 15:02, pirms 15 gadiem
Latvijā diemžēl futbols nav priekš skatītājiem , bet tikai sponsoriem un , lai sanjemtu naudinju - kaajbumbistiem...
Driz paliks tikai kaajbumbisti....

  +1 [+] [-]

, 2009-06-12 15:35, pirms 15 gadiem
Te ir grūti spriest,viedokļi var būt daudz un dažādi.Ja mani interesē futbols,es eju un skatos un varu pat paciest dažas neērtības.Un nezinu vai ir kāds labums no tiem skatītājiem ,kuri burtiski jāvilina uz stadionu.
It sevišķi tad ,ja ieeja par brīvu.Protams,ja klubs grib nopelnīt kaut ko ar biļetēm,tad tam ir jāizdomā kautkas neticams,lai atvilinātu kūtro Latvijas skatītāju uz stadionu.Gribu vēl uzsvērt,ne tikai futbolā.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-12 17:07, pirms 15 gadiem
xex diezgan interesanti vērot pēc spēles visu iesaistīto reakciju, ja zināms ka spēlei bij jābeidzas ar 2 vārtu starpību un ja pavēro ielaistos golus tad shis tas kļūst skaidrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-12 17:48, pirms 15 gadiem
sasperjods rakstīja: nedaudz ir žēl, ka LM spēlēs stabilo 1.5 - 2 tūkstošu vietā, tagad nāk knapi 800
Jāsaņemās.
cerams priekšJāņos būs 2tk
tu ko pārrugushuo beerzu suslu paardzeries? ...psd...1,5-2 tūkstoshi!!!!Atradies te žvaņeckis , jeb Kio....

     [+] [-]

, 2009-06-12 19:22, pirms 15 gadiem
Labdien! Gribetos pastastit par so speli, kapec bija galu gala tads rezultats, daudzi, kas bija ieradusies saja spele bija redzejusi ka speleja Dinaburga pirmaja puslaika, kas notika otraja puslaika, TAMAZ PERTIJA UN DAZI FUTBOLISTI, KURU UZVARDUS PAGAIDAM NENOSAUKSIM BIJA SO SPELI NODEVUSI, starpibaj vajadzeja but 2 varti, ka ari notika, vareja redzet, kadas maina bija notikusas, ka futbolistus mainija un kur lika viniem spelet, kuri pat nerezi nestaveja saja pozicija. KO GRIBAS PATEIK PAR SO GADIJUMU! KADS IR TRENERIS KURS SAKA, KA JUMS IR JAZAUDE IR 2 VARTU STARPIBU UN KADI IR SIE SPELETAJI, vinus nedrikst nosaukt par futbolistiem. Agrak bijusais futbolists TAMAZ PERTIJA ari bija speles nodevis, ka jus zinat ari vina draugs Zuromskis, kad Tamaz kljuvis par treneri vins vinu idzina, lai tas vairak ta nedaritu, bet pats ta dara. Kapec bija aizgajis treneris Grigorcus, jo vins kad uzzinaja, ka puse komandas nodot speles vins uzreiz aizgaja, jo kapec vinam ir jatrene puse komandas kas nodot. Tamazu nedrikst uzskatit par labu treneri sajos momentos, ka ari tados momentos, kad vins TRENINOS KAUJAS AR PUISIEM, tas ir normali?????? luk gribetos, lai daudzi uzzinatu, kads ir tas treneris TAMAZS pertija.

     [+] [-]

, 2009-06-12 19:34, pirms 15 gadiem
U4I FUTBOLISTOV IGRATJ A NE ZDOVATJ ';

     [+] [-]

, 2009-06-12 20:18, pirms 15 gadiem
Spēles nodod treneri,spēlētāji un soģi,tas nav nekāds brīnums,un nodod spēles gandrīz visas komandas,tāpēc jau skatītāji ne iet vairs uz spēlēm.

     [+] [-]

, 2009-06-12 20:33, pirms 15 gadiem
daugavpils-dinaburg rakstīja: Labdien! Gribetos pastastit par so speli, kapec bija galu gala tads rezultats, daudzi, kas bija ieradusies saja spele bija redzejusi ka speleja Dinaburga pirmaja puslaika, kas notika otraja puslaika, TAMAZ PERTIJA UN DAZI FUTBOLISTI, KURU UZVARDUS PAGAIDAM NENOSAUKSIM BIJA SO SPELI NODEVUSI, starpibaj vajadzeja but 2 varti, ka ari notika, vareja redzet, kadas maina bija notikusas, ka futbolistus mainija un kur lika viniem spelet, kuri pat nerezi nestaveja saja pozicija. KO GRIBAS PATEIK PAR SO GADIJUMU! KADS IR TRENERIS KURS SAKA, KA JUMS IR JAZAUDE IR 2 VARTU STARPIBU UN KADI IR SIE SPELETAJI, vinus nedrikst nosaukt par futbolistiem. Agrak bijusais futbolists TAMAZ PERTIJA ari bija speles nodevis, ka jus zinat ari vina draugs Zuromskis, kad Tamaz kljuvis par treneri vins vinu idzina, lai tas vairak ta nedaritu, bet pats ta dara. Kapec bija aizgajis treneris Grigorcus, jo vins kad uzzinaja, ka puse komandas nodot speles vins uzreiz aizgaja, jo kapec vinam ir jatrene puse komandas kas nodot. Tamazu nedrikst uzskatit par labu treneri sajos momentos, ka ari tados momentos, kad vins TRENINOS KAUJAS AR PUISIEM, tas ir normali?????? luk gribetos, lai daudzi uzzinatu, kads ir tas treneris TAMAZS pertija.
slima suņa murgi! pats vakar biju uz spēli un nevens neko speciāli neatdeva... Dina nevelk fiziski, kā var panākt stabilu spēli, ja pamatsastāvā Dinai visu laiku notiek rotācija, 3-4 spēlētāji ir uz pārbaudi, gruzīnu uzbrucējs, kurš Dinai guva vārtus 1. puslaikā nēsājās kā traks un arī 2. sākumu vēl vilka, bet kad guva vārtus nolūza un viss, tas pats attiecas uz visu komandu!

  -2 [+] [-]

, 2009-06-12 20:43, pirms 15 gadiem
un arī pēc spēles banketā tu biji klāt un redzēji spēlētāju reakciju par šito visu ;-)))) nu nu. un gan jau ka redzēji arī to kā dinburgas viens no cilvēkiem no vip sēdvietām puslaiskā lodes ātrumā noskrējā lejā lai ar treneri aprunātos ;-). bet nu protams ka gribas visu novelkt uz speletaju fizisko stavokli, laab laab lai jau paliek

  -1 [+] [-]

, 2009-06-12 20:47, pirms 15 gadiem
to ATKul,
tas tiesa, es ari zinu visu komandu un zinu, kas tur notiek, tas ir tiesa zel tos puisi, kuri spele, lai kaut ko nopelnit, bet citi nodot.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-12 20:47, pirms 15 gadiem
to xfiles,
aga, tas bija prezidents Gavrilovs, kurs pateica kas ir jadara, jo ka vienmer uzlikta nauda