Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Astafjevs būs viens no "Ventspils" līderiem"

Agris Suveizda

Grigorčuks: "Astafjevs būs viens no "Ventspils" līderiem"
Romans Grigorčuks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vakar LMT Virslīgā FK “Ventspils” savā laukumā viegli ar 5:0 sagrāva Rēzeknes “Blāzmu”. Pēc mača mājinieku treneris Romāns Grigorčuks dalījās pārdomās par savu futbolistu sniegumu, kā arī ieskicēja lietas, ko viņš sagaida no gaidāmā Čempionu līgas turnīra.

"Pirmkārt, vēlu "Blāzmai" un tās kolektīvam atrisināt visas grūtības un turpināt cienīgi pārstāvēt Rēzekni Latvijas čempionātā," pēcspēles preses konferencē iesāka Romāns Grigorčuks. "Šajā spēlē nekādu ģenerālmēģinājumu pirms spēles ar "Dudelange" neveicām. Būtībā vispār tādā sastāvā, kādā spēlēsim 15.jūlijā, "Ventspils" šosezon nav spēlējusi. Nevēlos gauzties, taču tikai konstatēju faktu, ka mūsu spēlētāji visu laiku izkrita no ierindas. Galvenais, ka tagad visi ir veseli un raujas cīņā."

"Šoreiz par momentu realizāciju nevēlos runāt. Uzbrukumā mēs bijām aktīvi, taču, protams, ne tik ļoti kā pret "Olimpu", kad izveidojām 25 (!) vārtu gūšanas izdevības. Pret "Blāzmu" izveidojām mazāk, taču piecus vārtus iesitām. Esmu pārliecināts, ka Čempionu līgā situāciju uzlabosim," Grigorčuks turpināja.

"Sastāvu [kas spēlēs Čempionu līgā nākamnedēļ pret "Dudelange" - aut.] zināju jau pirms spēles ar "Blāzmu", šaubas radīja vien pāris pozīcijas. Taču spēle pret "Blāzmu" manas domas tikai apstiprināja. Lai gan, protams, ir vēl laiks, lai padomātu, paanalizētu. Nekā īpaši negatavosimies, veiksim parasto nedēļas sagatavošanās ciklu. Protams, mēs visi lieliski saprotam Čempionu līgas nozīmi," ukraiņu futbola speciālists pastāstīja par nākamnedēļ paredzēto spēli pret Luksemburgas čempioni "Dudelange". Tāpat Grigorčuks bija apmierināts ar komandas jaunieguvuma Vitālija Astafjeva sniegumu un piebilda, ka Latvijas izlases kapteinis noteikti būs viens no "Ventspils" vadošajiem spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
fkventspils.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-09 18:39, pirms 15 gadiem
Rubina Inter Baku majas pakasa 1:3 lidz ar to tālāk netiek..

  -2 [+] [-]

, 2009-07-09 18:45, pirms 15 gadiem
Nēesmu Ventspils komandas fans, bet jau gadus 2-3 ja kāda komanda var spēlēt skaistu futbolu un cienīgi spēkoties ar ārvalstu klubiem, tad tā ir Ventspils.

Takš to domāju tādi pieredzējuši cīnītāji kā Rimkus un Astafjevs tiešām dod cerību, ka šogad redzēsim labu futbolu.
Slēpts komentārs: HitMix*

     [+] [-]

, 2009-07-09 19:35, pirms 15 gadiem
Pirmo spēli Astafjevs nospēlēja normāli,tikai norāva dzelteno kartīti no tiesneša, par mutes palaišanu.Tiesa viens mans paziņa teicās skaitām uz laukuma Astafjeva kļūdas,kuras esot bijuša milzum daudz.Zināju,ka spēlē viņš ieradās ap 68 minūti uz ,ko atbildēja ,ka tikmēr viņa vietā esot skaitījis cits.Kāpēc to rakstu,tāpēc ,ka līdzigas asprātības nākās lasīt komentos.Spēlē nav bijis, bet visu zina un tikai kritizē.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-09 20:28, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Pirmo spēli Astafjevs nospēlēja normāli,tikai norāva dzelteno kartīti no tiesneša, par mutes palaišanu.Tiesa viens mans paziņa teicās skaitām uz laukuma Astafjeva kļūdas,kuras esot bijuša milzum daudz.Zināju,ka spēlē viņš ieradās ap 68 minūti uz ,ko atbildēja ,ka tikmēr viņa vietā esot skaitījis cits.Kāpēc to rakstu,tāpēc ,ka līdzigas asprātības nākās lasīt komentos.Spēlē nav bijis, bet visu zina un tikai kritizē.
Bet tu spēles esi redzējis un neko nevari atcerēties,kāpēc to rakstu,tāpēc ka tas ar tevīm regulāri notiek.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-09 20:47, pirms 15 gadiem
Andris5 rakstīja: Bet tu spēles esi redzējis un neko nevari atcerēties,kāpēc to rakstu,tāpēc ka tas ar tevīm regulāri notiek.
Raksts par Ventspili un klauns Andris5 ieradies!

     [+] [-]

, 2009-07-09 22:16, pirms 15 gadiem
kauls rakstīja: Raksts par Ventspili un klauns Andris5 ieradies!
Bara asprātis iekomentēja!

     [+] [-]

, 2009-07-09 23:25, pirms 15 gadiem
Un atkal aiziet cirks starp, šoreiz nevis duetu, bet jau trio...