Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Babičevs: "Vairāki mūsu spēlētāji devušies pārbaudīties"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Babičevs: "Vairāki mūsu spēlētāji devušies pārbaudīties"
"Jūrmalai" aizsardzībā pret Žunioru klājās smagi
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

LMT Virslīgas kluba "Jūrmala-VV" galvenais treneris Vladimirs Babičevs portālam eSports.lv pastāstījis, ka vairāki komandas spēlētāji devušies uz pārbaudēm citos klubos, kas arī bijis viens no vakardienas graujošā zaudējuma (0:5) pret Skonto iemesliem.

Atgādināsim, ka vakar Jūrmalā vietējā komanda pilnīgi bezcerīgi ar 0:5 piekāpās Rīgas "Skonto", kas spēlēja bez vairākiem spēlētājiem, kuri jau atstājuši komandu. Jau pēc pirmajām 30 minūtēm rezultāts uz tablo bija 4:0 viesu labā. Portāls eSports.lv sazinājās ar abu komandu treneriem, kuri sniedza komentārus par vakardienas spēli.

"Jūrmala-VV" galvenais treneris Vladimirs Babičevs: "Tādas spēles gadās. Jāsaka, ka pirmajā puslaikā pretinieks iesita visu, ko vien varēja, bet mēs neizmantojām trīs labas iespējas. Vēlāk jau bija grūti saņemties, tieši psiholoģiski. Spēles likteni izšķīra arī tas, ka vairāki pamatspēlētāji nespēlēja dažādu iemeslu dēļ [Siņicins diskvalificēts, bet no pamatspēlētājiem trūka Toresa un Bezzubova - aut.]. Vairāki mūsu komandas spēlētāji devušies pārbaudīties uz citiem klubiem, taču konkrētus uzvārdus nevēlos nosaukt. Šo visu iemeslu dēļ spēle arī tika zaudēta."

"Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts: "Pirms spēles mums bija virkne dažādu problēmu ar sastāvu, pie tam treniņā savainojumu guva Kristaps Blanks. Par savainojuma nopietnību vēl grūti spriest. Laukumā sūtīju Natanu Žunioru un Ruslanu Mingazovu, kuri abi nospēlēja ļoti veiksmīgi. Aizvadījam patiešām lielisku spēli, gribētos izcelt visus spēlētājus, jo visi demonstrēja fantastisku sniegumu. Nedomāju, ka "Jūrmala" bija vāja, vienkārši mēs pēdējās spēles aizvadām izcili, gūstam daudz vārtu. Varu teikt, ka mēs šobrīd esam ļoti neparocīgs pretinieks.

Treniņus ar komandu atsācis arī Aleksandrs Cauņa, taču viņš vēl nav labākajā formā, jo viņam trūkst spēļu prakses. Paies zināms laiks, kamēr viņš varēs pilnvērtīgi spēlēt. Uz Eirokausiem viņš būs sastāvā, taču pamatsastāvā nedosies noteikti."

     [+] [-]

, 2009-07-09 17:38, pirms 15 gadiem
Pārbaudīties pret prostatas vēzi un uzaudzēt ūsas ';

  +1 [+] [-]

, 2009-07-09 18:08, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Pārbaudīties pret prostatas vēzi un uzaudzēt ūsas
Prostatas vēzis nav nekas smieklu raisošs.
Par rakstu - Cik jauki dzirdēt attaisnojumus.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-09 18:10, pirms 15 gadiem
Tomijs rakstīja: Prostatas vēzis nav nekas smieklu raisošs.
Par rakstu - Cik jauki dzirdēt attaisnojumus.
Es par Vidža ūsām smejos.Šodien tikai redzēju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-09 21:09, pirms 15 gadiem
kas ta no Jurmalas parbaudijas?