Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Vājāko četrinieks pieliek punktu

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Vājāko četrinieks pieliek punktu
Malašenokam pietrūka vieni vārti, lai noķertu Vītu Rimku.
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Šodien LMT Virslīgā futbolā tika aizvadītas pēdējās divas spēles vājāko četru komandu starpā. FK "Jūrmala" Rīgā ar rezultātu 2:0 pārspēja "Olimps/ASK", savukārt Rēzeknē SK "Blāzma" cīnījās neizšķirti 2:2 ar "Vindavu".

Jau spēles 3. minūtē rīdzinieks Aleksandrs Kļimovs izrāvās veins pret pieredzējušo vārtsargu Andreju Piedelu, taču šoreiz Kļimovu pievīla tehnika - bumba tika atlaista par tālu un to kā konfekti notvēra Piedels. Un par šo neizmantoto izdevību nācās samaksāt - spēles 7. minūtē vārtu priekšā pēc Toresa centrējuma veiklākais bija pieredzējušais Artūrs Zakreševskis, no neliela attāluma raidot bumbu rīdzinieku vārtos. Pirmā puslaika turpinājumā jūrmalnieki kontrolēja spēles gaitu, un "Olimpa" futbolisti kādu laiku pat nespēja pāriet laukuma centram. Jūrmalniekiem vairākus pusmomentus neizmantoja Malašenoks un Gospodars, savukārt "Olimpa" futbolists Aleksandrs Kļimovs pamanījās no trīs metru attāluma raidīt bumbu pāri "Jūrmalas" vārtiem.

Otrā puslaika pirmajā daļā Igors Tarasovs satricināja "Jūrmalas" vārtu stabu. "Olimps" futbolistiem tā arī neizdevās atslēgt viesu vārtus, jo allaž prasmīgi tajos darbojās Andrejs Piedels. Spēles izskaņā rīdziniekus pāris reizes glāba vārtsargs Meļņičenko, taču otrā puslaika kompensācijas laikā pēc Oļega Malašenoka lieliskā reida arī Meļņičenko bija bezspēcīgs - 2:0.

Olimps/ASK : FK Jūrmala 0:2 (0:1)

Vārti: Zakrševskis 7`, Malašenoks 91`
Brīdinājumi: Ziļs
Olimps: Meļņičenko, Kazura, Dubra, Šiļuks, Zolotarjovs (Iličs), Ziļs, Fertovs, Sineļņikovs, Tarasovs (Enrike), Turkovs, Kļimovs (Jakovļevs)
Jūrmala: Piedels, Jeļkins, Gubins, Bezzubovs, Ņesterenko, Siņicins, Melņiks (Mihailovskis), Gospodars (Fernando), Toress (Ksenzovs), Malašenoks, Zakrševskis
Galvenais tiesnesis: Aleksejs Spasjonņikovs

Rēzeknē aukstajā laikā spēli aktīvāk uzsāka mājinieki. "Blāzma" futbolistiem piederēja teritoriālais pārsvars un pie ventspilnieku vārtiem tika izveidotas vairākas labas vārtu gūšanas izdevības. Taču, neraugoties uz to, pirmie vārtus spēles 31. minūtē guva viesi - Aleksandrs Novožilovs eleganti pārcēla bumbu rēzekniešu vārtsargam Labutam. Pirmā puslaika turpinājumā mājiniekiem varēja izcelties Vallers, taču īstajā vietā bija "Vindavas" vārtsargs Alčinovs. Otrajā puslaikā rēzeknieši turpināja veidot uzbrukumus, taču vienmēr pietrūka noslēdzošā sitiena. Tuvojoties spēles izskaņai, "Blāzma" futbolisti sāka spēlēt atklātu futbolu, un risks šoreiz attaisnojās. Spēles 82. minūtē precīzs bija uz maiņu iznākušais Artsioms Vaskovs, un jau pēc sešām minūtēm Vaskovs bija precīzs arī otro reizi. Taču rēzekniešu prieki bija īsi. Viesi pēc minūtes, pateicoties Mihaila Propustina precīzajam sitienam ar galvu, spēja atspēlēties, un spēle beidzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 2:2.

SK Blāzma : Vindava 2:2 (0:1)

Vārti: Vaskovs 82`, 88 - Novožilovs 31`, Propustins 89`
Brīdinājumi: Jukšs, Kaļva - Rožkovskis, Viščaks, Potapenko
Blāzma: Labuts, Krainis, Kaļva, Kortua, Kurakins, Vallers (Riževkis), Čugunovs, Jukšs, Silovs (Vaskovs), Bogdaškins, Borisovs (Bilinskis)
Vindava: Alchinov, Propustins, Rožkovskis, Potapenko, Gražiunas, Rudenko, Vishchak, Romanchuk, Semjonovs (Rozgals), Novožilovs, Bespalovs
Galvenais tiesnesis: Aleksandrs Golubevs

Lai skatītos spēles LIVE aprakstu, spiediet ŠEIT.

Turnīra tabula (7. - 10. vieta)

VietaKomanda SUNZVārtiPunkti
7.FK Jūrmala3010101035:3440
8.FK Vindava30991231:3736
9.SK Blāzma30581720:4323
10.JFK Olimps/ASK302111722:4717

Izmantotie resursi:
lff.lv

     [+] [-]

, 2008-11-08 16:09, pirms 15 gadiem
Nu ko sezona beidzas ar skaistām spēlēm. Tagad gaidam 14. novembri kad tiksies Blāzma ar Tranzītu

  +4 [+] [-]

, 2008-11-08 16:17, pirms 15 gadiem
e-Sports.lv malači.LFF mājas lapā vēl nekādu rezultātu
Slēpts komentārs: gengsta10
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-11-08 16:40, pirms 15 gadiem
juuns.117 rakstīja: un tranziits samasees tavu blazmu...
Nez cerēju ka tranzīts tiks pirmajā vitā, par viņu dažādi varoņstasti dzirdēti, katrā ziņā gribētos blāzmu arī nākam gad virslīgā redzēt

  +1 [+] [-]

, 2008-11-08 17:20, pirms 15 gadiem
juuns.117 rakstīja: un tranziits samasees tavu blazmu...
To mēs noskaidrosim 16. novembrī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja