Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Dinaburg" pēdējā pārbaudes spēlē sagrauj "Audu"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

"Dinaburg" pēdējā pārbaudes spēlē sagrauj "Audu"
Foto: fcdaugava.lv

Vakar pēdējo pārbaudes spēli pirms jaunās LMT Virslīgas sezonas sākuma aizvadīja Daugavpils "Dinaburg", Rīgas Olimpiskajā sporta centrā (OSC) tiekoties ar Latvijas 1. līgas klubu FK "Auda". Spēles gaitā realizējot trīs 11 metru soda sitienus, uzvaru ar graujošu 6:0 izcīnīja daugavpilieši.

Spēle Olimpiskajā sporta centrā iesākās ar manāmu "Dinaburg" pārsvaru, un daugavpilieši brīvi veidoja saspēli un bīstami uzbruka pa laukuma malām, diezgan ātri pēc centrējumiem gūstot divus vārtus. Pirmā puslaika turpinājumā daugavpilieši no 11 metru soda sitiena atzīmes guva arī trešos vārtus, un pēc puslaika "Dinaburg" atradās vadībā ar 3:0.

Otrā puslaika sākumā "Audas" futbolisti sāka spēlēt manāmi drošāk, taču drīz vien daugavpilieši atkal spēja pārņemt iniciatīvu. Otrā puslaika sākumdaļā daugavpilieši, realizējot otro 11 metru soda sitienu, panāca jau 4:0. Turklāt spēles turpinājumā daugavpilieši ar tālsitienu panāca 5:0 un, trešo (!) reizi realizējot 11 metru soda sitienu, arī graujošo 6:0. Spēles galarezultāts - "Dinaburg" uzvara ar 6:0 (3:0). "Dinaburg" labā ar pokeru jeb četru vārtu guvumu izcēlās Jurijs Sokolovs, savukārt pa vieniem vārtiem Valērija Afanasjeva un Maksima Daņilova kontā.

Atgādinām, ka iepriekš (līdz 25. februārim) "Dinaburg" vairāk nekā divas nedēļas atradās treniņnometnē Turcijā, kuras laikā daugavpilieši aizvadīja septiņas pārbaudes spēles pret labiem pretiniekiem. Uzvarēt "Dinaburg" futbolistiem izdevās gan tikai pirmajā spēlē (3:0 pret "Ordabasy"). Divas reizes tika nospēlēts neizšķirti (1:1 pret "Pandurii" un 1:1 pret "Vityaz"), bet četras reizes nācās samierināties ar zaudējumu (1:5 pret "Chornomorets", 0:2 pret "Nosta", 0:2 pret "Terek un 1:2 pret "Volgar-Gazprom").

Savukārt "Auda" futbolisti līdz šim bija aizvadījuši piecas pārbaudes spēles, izcīnot četras uzvaras (1:0 pret FK "Upesciems", 3:1 pret Lietuvas 1. līgas klubu FK "Krouja", 8:0 pret FK "Dobele" un 2:1 pret Rīgas "Daugava") un piedzīvojot vienu zaudējumu (2:3 pret Rēzeknes SK "Blāzma").

Izmantotie resursi:
auda-fk.lv
dinaburg.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-03-08 17:53, pirms 15 gadiem
Būs stipra komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-03-08 18:19, pirms 15 gadiem
Auda nemāk spēlēt!

     [+] [-]

, 2009-03-08 18:23, pirms 15 gadiem
Nu spelee bij nenoliedzams virsligas komandas parsvars.Un Auda izskatijass sagurusi,katra zinjaa ne minjas no taas speles ko komanda raadija pagajusho nedelj pret Fk Daugava riga.
Bet ta jau tikai parbaudes spele viss ok

Auda sastavs

Sverkovs-Pelekais,J.Gorkss,Skvorcovs,Burmistrs-Jansons,Nitiss,Engelis,Jermilins-Akmentins,Mangulis.
Uz mainju naca: Daudziesans,Rubezis,Bespalovs,R.Gorkss,Meijers,Lazdins,Zalais.

     [+] [-]

, 2009-03-08 21:00, pirms 15 gadiem
Audai ir fantastiska jauniešu sistēma un lieliskas perspektīvas tuvākajos gados...Lai kā daži to grbētu noliegt tā nu tas ir !

     [+] [-]

, 2009-03-08 23:30, pirms 15 gadiem
sergio ramos rakstīja: Auda nemāk spēlēt!
tu nemaki spelet
atskiriba no tevis vinji ir kaut kur tikusi pieradijusi sevi..malaci puisi