Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavpils" atgriezusi virkni savu audzēkņu, iezīmējies arī debitantu sastāvs

Emils Ozerinskis

"Daugavpils" atgriezusi virkni savu audzēkņu, iezīmējies arī debitantu sastāvs
Jevgenijs Miņins. Foto: Sanita Ieva Sparāne

"Tonybet" futbola Virslīgas sezonas priekšvakarā turnīra komandu pieteikumos parādās komandu sastāvu aprises. Vairāku vienību sekmēm svarīgs atspaids būs īrēto spēlētāju pienesums.

Latvijas otrās lielākās pilsētas komanda "Daugavpils" saņēmusi trīs spēlētāju "palīdzības paku" no čempionvienības RFS. Daugavpiliešu vārtos atgriezies raženais Frenks Orols, kurš komandas cietoksni sargāja jau 2021. gadā. Toreiz Orols piedalījās 20 daugavpiliešu spēlēs. Nozīmīgs zobrats uzbrukuma zīmējumā būs Daugavpils futbola audzēknis Jevgenijs Miņins, kurš pērn spoži spēlēja "Super Nova" rindās un tika pie līguma ar RFS. Pussargs daugavpiliešu rindās piedalījies kopumā piecās spēlēs 2020. un 2021. gada sezonās. Savukārt uzbrucēju līniju Latgales reģionu pārstāvošajai komandai papildinājis serbs Aleksejs Golijanins.

"Daugavpilij" klāt nācis arī Kotdivuāras flanga spēlētājs Abduls Traore, kurš pērn "Audas" rindās izgāja laukumā vienā spēlē. Būtiski papildinājumi ir pašu izaudzināto Daugavpils futbola produktu atgriešanās dzimtajā klubā. Daugavas krasta komandai pievienojušies Dāvis Skrebels, Oļģerts Raščevskis un Gļebs Mihaļcovs.

Par zaļibaltās komandas "Metta" skaļāko papildinājumu uz īres tiesībām šajā pāreju periodā kļuvis Jegors Novikovs, kurš atgriezies savā kādreizējā klubā. 21 gadu vecais labās malas aizsargs 2022. gadā tika no "Mettas" pārdots "Riga" vienībai. Pagājušajās divās sezonās Novikovs tika izīrēts "Audai" un tagad tieši kā "Audas" spēlētājs uz īres tiesībām atkal nonācis Andra Riherta trenētājā vienībā.

Nu arī iezīmējies Virslīgas debitantes "Grobiņas/LFS" sastāvs. No iepriekšējiem līderiem palikuši galvenā trenera Viktora Dobrecova dēls Devids Dobrecovs kā arī tādi spēlētāji kā Andris Krušatins, Emīls Knapšis, Ivo Gaučis un Ralfs Džeriņš. Mīnusā gājis viens no komandas bombardieriem Marks Kurtišs, kurš pārgājis uz "Mettas" akadēmiju kā fizioterapeits, bet bumbu uzspēlēs "Leevon PPK" rindās Nākotnes līgā.

"Grobiņas" pieteikumā atkal ir iekļauts Rodrigo Gaučis, kurš pirms pagājušas sezonas parakstīja līgumu ar RFS. Pērn no "Liepājas" grobiņnieku rindas papildinājušie Maksims Fjodorovs un Jānis Krautmanis šo sezonu sāks kopā ar džervēm. Tāpat "Liepājas" krāsas pret "Grobiņas" formastērpu nomainījis Markuss Kruglaužs. Grobiņniekiem palīdzēs arī pēdējās sezonas "Valmieras" sastāvā pavadījušais Kristers Čudars, kā arī liepājnieku rindās sezonas otrajā pusē sevi skaļi pieteikušais Roberts Meļķis. Dobrecova trenētās vienības viesspēlētāju sarakstos ir japānis Jasuhiro Hanada un senegālietis Pape Diufs.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/sacensibas/viriesi/v...

     [+] [-]

, 2024-03-07 15:37, pirms 2 mēnešiem
"Grobiņai" arī divi ukraiņi.

Kad "Jelgava" un "Metta" publicēs pilnu pieteikumu?

     [+] [-]

, 2024-03-07 15:39, pirms 2 mēnešiem
pēdējā trijnieka apskats