Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jūrmala" piekāpjas Lietuvas čempioniem

Agris Suveizda

"Jūrmala" piekāpjas Lietuvas čempioniem
"Jūrmalas" pussargs Oļegs Žatkins (zilā kreklā)
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Vakardien Lietuvas pilsētā Paņevežā norisinājās draudzības spēle, kurā tikās Lietuvas spēcīgākā futbola komanda "Ekranas" un Latvijas klubs "Jūrmala". Mačā ar 1:0 triumfēja mājinieki.

Vakardien LMT Virslīgas klubs "Jūrmala" starptautiskajā draudzības spēlē izbraukumā tikās ar Lietuvas spēcīgāko komandu "Ekranas". Spēlē ar minimālu rezultātu 1:0 pārāki izrādījās lietuvieši. "Jūrmala" spēli acīmredzot izmantoja spēļu ritmu uzturēšanai, jo šajā kārtā jūrmalnieki nepiedalījās. Savukārt "Ekranas" šajā cīņā pārsvarā laukumā laida kluba tuvākās rezerves, spēlētājus, kas tikko atlabuši no savainojumiem un ir nepieciešams uzlabot sportisko formu, kā arī pārbaudīja četrus jaunus futbolistus (divus no tiem leģionārus).

Vienīgos vārtus spēles 17.minūtē guva aizsargs Daiņus Glevecks. Atgādinām, ka pēc nedaudz vairāk kā nedēļas "Ekranas" tāpat kā Latvijas čempionvienība "Ventspils" uzsāks dalību UEFA Čempionu līgā, kur ielozēta vienā pārī ar Azerbaidžānas "Baku". Nākamnedēļ "Ekranas" dosies uz Kipras galvaspilsētu Nikosiju, lai spēlētu vēl vienu pārbaudes spēli ar vietējo "Omonia" vienību.Savukārt "Jūrmala", kas Latvijas čempionātā 16 kārtās izcīnījusi 25 punktus, pašlaik dala ceturto vietu ar Daugavpils "Dinaburg". Nākamo spēli LMT Virslīgā jūrmalnieki aizvadīs trešdien, kad savā laukumā tiksies ar Rīgas "Skonto".

Izmantotie resursi:
fkekranas.lt

  +6 [+] [-]

, 2009-07-05 00:49, pirms 15 gadiem
Zheel, bet pardzivosim un tiksim talak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-07-05 09:20, pirms 15 gadiem
Cienīgi nospēlēja pret Ekranas rezervistiem un pārbaudāmajiem futbolistiem.Kads bija jūrmalnieku sastāvs?

     [+] [-]

, 2009-07-05 18:55, pirms 15 gadiem
Aculiecinieki stāsta, ka futbols bijis visnotaļ nebaudāms un haotisks, bet ko no pārbaudes spēles var gribēt

     [+] [-]

, 2009-07-06 11:07, pirms 15 gadiem
Biju aizbraucis, pirmoreiz ar kādu Latvijas klubu redzēju futbolu, lai arī abas komandas spēlēja ar otriem sastāviem, bumba 95 % tika spēlēta pa zemi.. Jūrmalai bija 100 % vairākas iespējas, bet acīmredzot pietrūka dažiem spēļu prakses..