Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Beļajevs: "Šāds rezultāts bija negaidīts"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Beļajevs: "Šāds rezultāts bija negaidīts"
Vladimirs Beļajevs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Uzvarēja stiprākais, taču rezultāts nebūt nenorāda, ka cīņa bija līdzīga. Tik lielu starpību nebiju gaidījis," pēc LMT Virslīgas spēles starp "Olimpu/RFS" un "Daugavu" (4:0) preses konferencē izteicās zaudētāju treneris Vladimirs Beļajevs.

Rīgas "Daugavas" galvenais treneris Vladimirs Beļajevs pēcspēles preses konferencē atzina, ka pretinieki bijuši stiprāki, tomēr šāds rezultāts ir visai negaidīts: "Pirmkārt, vēlos apsveikt "Olimpu" ar pirmo uzvaru šogad. Laukumā ritēja līdzīga spēle, taču uzvarēja stiprākais. Lai gan rezultāts nebūt nenorāda, ka cīņa bija līdzīga, pirmajā puslaikā un otrā puslaika sākumā nebijām sliktāki. Pēc tam izpaudās pieredzes trūkums - septiņiem futbolistiem Virslīgas pieredzes nav, tāpēc arī pietrūkst meistarības. Tomēr šāds rezultāts ir negaidīts. Atliek cerēt, ka "Olimpa" sastāvā nākamajos apļos pret mums vairs nebūs tādu spēlētāju kā Koliņko, Stepanovs u.c. [smejas]. Viņu ieguldījums laukumā ir jūtams."

"9. aprīlī mūs gaida ļoti svarīga spēle - Salaspilī kā laukuma saimnieki uzņemsim Rēzeknes "Blāzmu". Šodienas spēle parādīja, ka Priedēns ir gatavs spēlēt vairāk nekā 20 minūtes, neparādīts potenciāls ir nesen no savainojuma atlabušajam Jurim Hlibovam, tāpat aizsardzībā varētu spēlēt U-19 izlases līderis Maksimenko, kuram bija trauma. Īsti gatavs spēlēt vēl nav Korabļovs, šodien tādā kā ēnā atradās Vadims Žuļevs, kaut kā pietrūka Raklinskim, savukārt Kandovs it kā ir stabils aizsargs, taču 25 minūšu laikā Štolcers paspēja pa viņa malu nokārtot trijus vārtu guvumus. Lielākā problēma pagaidām ir un paliek uzbrukums," Beļajevs uzskaitīja iespējas progresēt. "No "Olimpa" šodien patika Pētersons un Magejenkovs, kuri ir U-19 kandidāti. Priecē, ka viņi tiek pie spēlēšanas - kā nekā, 22. aprīlī U-19 izlasei Kijevā gaidāma pārbaudes spēle pret Ukrainu."

Savukārt "Olimpa/RFS" galvenais treneris, holandiešu speciālists Antons Jore, atzina, ka visu izšķīra viņa vadītās komandas pārsvars vidējā līnijā: "Pirmajā puslaikā vidējā līnijā mēs nedominējām, Abas komandas bija līdzīgas, sekoja kāpumi un kritumi. Arī "Daugavai" bija pāris labi momenti. Otrajā puslaikā veicām izmaiņas vidējā līnijā, un tas bija svarīgs moments, jo pārņēmām iniciatīvu. Radās vairāk momentu, un beigās jau sanāca ļoti laba spēle. Skaisti nospēlēja Štolcers, kurš spēli sāka rezervē. Kāpēc? Es viņa kvalitāti zinu ļoti labi, taču Ventspilī Pētersons aizvadīja veiksmīgu maču, un neredzēju iemeslu viņu mainīt. Stepanovs nepārprotami ienesa aizsardzībā pieredzi. Astafjevu pēc izlases spēlēm atpūtinājām. Savukārt Laizānam ir visaI nopietns savainojums - arī man tāds kādreiz bija, un zinu, cik tas nepatīkams."

Jautāts par to, vai gadījumā, ja visi seši pieredējušie "Olimpa" futbolisti (Koliņko, Stepanovs, Laizāns, Astafjevs, Štolcers, Miholaps) būs veseli un optimālā formā, viņi arī spēlēs pamatsastāvā, jaunajiem futbolistiem atstājot vien piecas vietas, Jore atbildēja apstiprinoši: "Tas ir ļoti iespējams."

  +2 [+] [-]

, 2009-04-05 23:21, pirms 15 gadiem
Olimps sezonas gaitā var izrādīties nopietns pārbaudījums, pat vadošajam 3niekam!!!
par interesantām cīņām!!!

     [+] [-]

, 2009-04-06 00:19, pirms 15 gadiem
Bet, kad šie pieredzējušie futbolisti atradīs(ja atradīs) sev kādu citu klubu Olimpam varētu būt smags kritiens.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja