Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" - "Skonto" spēli tiesās lietuvieši

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Ventspils" - "Skonto" spēli tiesās lietuvieši
"Ventspils" pret "Skonto"
Foto: Zigismunds Zālmanis

Rīt, 5. novembrī, paredzēto Virslīgas pēdējās kārtas spēli starp "Ventspili" un "Skonto", kurā izšķirsies zelta medaļu liktenis, tiesās lietuviešu tiesnešu brigāde, Sportacentrs.com apstiprināja Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu komitejas vadītājs Boriss Grigs.

LFF ir sadarbība ar Lietuvas Futbola federāciju tiesnešu apmaiņas projektos, kas paredz katras valsts tiesnešiem sezonas laikā apkalpot trīs kaimiņvalsts futbola čempionāta spēles. Tas, ka lietuvieši tiesās tieši rītdienas maču Ventspilī, ir sakritība, nevis apzināts gājiens, Sportacentrs.com norādīja Grigs, atklājot, ka "Ventspils" spēle tika izvēlēta jau agrāk. Sestdien Ventspilī galvenais arbitrs būs Ģedimins Mažeika, bet viņam asistēs Vitauts Simkuss un Sauļus Karka. Pirmajiem diviem ir FIFA kategorija, bet Karkam tikai nacionālā.

Mačus Lietuvā šosezon no mūsējiem jau tiesājuši Aleksandrs Golubevs un Aleksandrs Anufrijevs, bet pēc divām dienām Kauņas "Žalgira" spēli izbraukumā pret Alītas "Dainava" apkalpos Andrejs Sipailo.

Tiesnešu apmaiņas programmas ietvaros 2012. gadā paredzēta līdzīga sadarbība ar Igauniju un pat Ziemeļīriju, taču pagaidām tas viss ir vēl tikai projekta līmenī.

     [+] [-]

, 2011-11-04 16:36, pirms 12 gadiem
Leiši Dunauskas un Mažeika tiesā Latvijas Virslīgas izšķirošās spēles, bet LV balēliņi Golubevs, Anufrijevs, Sipailo - Lietuvas A-līgas vidusmēra spēles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-11-04 17:41, pirms 12 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: Rimkus visu nokārtos
Zinot viņa paziņu loku Lietuvā, kur pat Ventspils Barkovskis nobāl, nebrīnīšos ne par ko. Vēljovairāk Rimkusam ir savi rēķini. Ja ir sakari ar Lietuvu, tad sie leišu arbitri man atgādina leišu mašīnu zagļus, kur nozog vai notiesā Latvijā un pēc tam nozūd miglā, ka pat putniņš pakaļ nedziedās. Bet ticamības koeficients tādam pasākumam ir tuvu 0.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-04 18:21, pirms 12 gadiem
Tas, ka lietuvieši tiesās tieši rītdienas maču Ventspilī, ir sakritība, nevis apzināts gājiens, Sportacentrs.com norādīja Grigs, atklājot, ka "Ventspils" spēle tika izvēlēta jau agrāk.
Jā....tiešām sakritība, pēdējās kārtas spēle.... Ko tad LFF gaidīja ka Skonto ar Ventspili spēlēs par 5-6 vietu.
Sakritība vai nejaušiba būtu ja Skonto vai Ventspils spēlētu teiksim ar Jelgavu un Jelgava būtu teiksim punktos kā Metalurgs piemēram. Murgs tas ir....

  +3 [+] [-]

, 2011-11-04 18:42, pirms 12 gadiem
Ha! Mums jau arī savi lietuvieši komandā! Gan jau Sauļus visu nokārtos
Bet ja nopietni,pretenzijas uz čempiona titulu jāpierāda laukumā.Būsi pārāks,neviens tiesnesis neko nepanāks.Būs līdzīga spēle,viss kas var notikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-11-05 11:23, pirms 12 gadiem
>>>pampars3
Šeit tev simtprocentīga taisnība.Tikai pagaidām nav saprotams ,kas zem tā visa slēpjās?Varbūt ,ka it kā neitrāli tiesneši.Nu kļūdījās?Kam negadās?
Atbrauca ,aizbrauca un sveiki.Paliek tikai rezultāts uz tablo.Grigs tikai plāta rokas.Gribējām kā labāk... Latviešu tiesnešu brigāde rupjas rezultātu ietekmējošas kļūdas diez vai pieļautu,jo tūdaļ tiktu apvainoti tendeciozā tiesāšanā no zaudējošās komandas puses.Tāda manuprāt tā situācija.Vakarā viss būs skaidrs.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-05 22:02, pirms 12 gadiem
Pēc spēles.
Tiesāšana šoreiz bija līmenī.Tā kā visas aizdomas šoreiz nepamatotas.