Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Smārts: "Ticu, ka varam uzvarēt "Wisla""

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Smārts: "Ticu, ka varam uzvarēt "Wisla""
Ballijs Smārts (pirmais no kreisās)
Foto: Zigismunds Zālmanis

Latvijas Virslīgas čempionvienības Rīgas „Skonto” uzbrūkošais pussargs Ballijs Smārts pēc vakardienas uzvaras pret „Jūrmala V.V.” komandu (2:0) atzina, ka gan pats, gan komanda kopumā varēja nospēlēt daudz labāk. Bet, runājot par tuvāko nākotni, Smārts pozitīvi raugās gan uz spēli pret „Ventspili”, gan arī Čempionu līgas kvalifikācijas maču pret Krakovas „Wisla”.

„Spēle bija laba, taču pats varēju izdarīt vairāk. Galvenais, ka komanda uzvarēja, taču sniegums kopumā nebija tik labs, kādu gaidījām un varējām parādīt. Vienmēr varam labāk. Treneris (Marians Pahars) pēc spēles nebija apmierināts un to var saprast, jo viņš vienmēr vēlas, lai mēs nospēlētu labāk,” pēc mača atzina „Skonto” pussargs Ballijs Smārts.

Vaicāts, vai kreisā mala ir viņa īstā vieta, Smārts atklāja, ka var spēlēt vairākās pozīcijās: „Varu spēlēt arī labajā malā un pat kā otrais uzbrucējs. Kamēr spēlēju un tieku laukumā, par to daudz nedomāju – galvenais spēlēt! Ticu savām spējām un jūtu, ka varu palikt pamatsastāvā. Trenerim jāpierāda...”

„Nākamā spēle pret „Ventspili” būs ļoti laba, lai sagatavoties Čempionu līgas mačam pret „Wisla”. „Ventspils” ir viena no labākajām komandām Latvijā. Domāju, ka „Ventspils” būs nedaudz uztraukusies, jo tai četrās spēlēs nav izdevies uzvarēt un pēdējā spēlē pret mums „Ventspils” zaudēja,” saka Smārts, piebilstot, ka ar nepacietību gaida ceturtdienas maču.

„Skonto” pussargs ir pārliecināts, ka viņa komandai ir pa spēkam pārvarēt „Wisla” barjeru: „Personīgi uzskatu, ka varam iekļūt nākamajā kārtā. Viņi ir Polijas čempioni, bet mēs esam Latvijas čempioni, neesam vāja komanda. Pret poļiem būs jāspēlē sava spēle un jāizmanto plusi. Kādi tie ir? Mums ir labākais vārtu guvējs Latvijā – Žuniors. Neviens gan pagaidām nezina, vai viņš paliks. Mums ir ātri spēlētāji – Ruslans Mingazovs, arī es. Vidējā līnija mums ir stipra, aizsardzība arī laba. „Skonto” ir visas iespējas tikt tālāk, tikai jātic sev.

  -4 [+] [-]

, 2011-07-04 14:52, pirms 13 gadiem
Vismaz pretestību izrādat, un tad jau runājat par uzvaru!

  +2 [+] [-]

, 2011-07-04 14:59, pirms 13 gadiem
Go SKONTO!
Tik laizāns cerams neplāno norakt savējos ar kautkādām tizlībām, kuras no viņa nak laukā pēdejā laikā daudz par daudz. Tāda standartu izpilde , ka pēdējās 2 virslīgas spēlēs neder pat olimpam.

  +3 [+] [-]

, 2011-07-04 15:09, pirms 13 gadiem
daugavpils daugava ari domaja un ticeja

     [+] [-]

, 2011-07-04 15:13, pirms 13 gadiem
MTM88 rakstīja: Go SKONTO!
Tik laizāns cerams neplāno norakt savējos ar kautkādām tizlībām, kuras no viņa nak laukā pēdejā laikā daudz par daudz. Tāda standartu izpilde , ka pēdējās 2 virslīgas spēlēs neder pat olimpam.
Jā, standartsituāciju izpilde ir vienīgais sastāva veidošanas kritērijs. Es atkal priecājos par to, cik stipri labāk viņš vasarā spēlē. Prieks, ka ir atguvis formu un uzlabojis fizisko kondīciju. Viņš atkal ir labākais piespēļu dalītājs virslīgā, un atguva "ņuhu" spēles lasīšanas ātrumā. Tieši par viņu ir vislielākais prieks, eirokausiem tuvojoties. Pavisam pretējais jāteic par Ventspils Savčenkovu, Ruginu, O. Laizānu.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-04 15:15, pirms 13 gadiem
alexs rakstīja: daugavpils daugava ari domaja un ticeja
Viņi ticēja toķikam.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-04 15:20, pirms 13 gadiem
Nu poļiem tā būs katastrofa, ja viņi netiks tālāk.

  +2 [+] [-]

, 2011-07-04 15:29, pirms 13 gadiem
Nu gan īstais pamatsastāva vecis, ko iztaujāt

  -2 [+] [-]

, 2011-07-04 15:31, pirms 13 gadiem
to teica Maksvels Smārts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-07-04 15:46, pirms 13 gadiem
šis nav tas Skonto ,kas bija gadus 10 atpakaļ,kas var kko pārvarēt,žēl,bet patiesi

  -1 [+] [-]

, 2011-07-04 16:38, pirms 13 gadiem
Nu Wisla ir spēcīgāka komanda - tas jāatzīst. Jānospēlē labi pirmajā mačā un tad, ja tas izdosies, var domāt par tālejošākiem mērķiem. Pirmā spēle ir vissvarīgākā. Arī, ja izdotos noturēt neizšķirtu, tas jau būtu lieliski, zinot, cik pēdējos gados lielisks kļuvis Polijas čempionāts. Mēs redzam, kādā ātrumā progresē Rudņevs un tas pats Lukjanovs, arī Višņakovs. Tāpēc, lai mūsējiem izdodas. Individuāli labi sevi parādot var jau izrādīties, ka pretinieks būs nākamais darba devējs, ņemot vērā to, ka Polija pēdējā laikā savākusi veselus 6 Latvijas spēlētājus augstākajā līgā. Lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2011-07-04 16:40, pirms 13 gadiem
Iļja Poļakovs rakstīja: Jā, standartsituāciju izpilde ir vienīgais sastāva veidošanas kritērijs. Es atkal priecājos par to, cik stipri labāk viņš vasarā spēlē. Prieks, ka ir atguvis formu un uzlabojis fizisko kondīciju. Viņš atkal ir labākais piespēļu dalītājs virslīgā, un atguva "ņuhu" spēles lasīšanas ātrumā. Tieši par viņu ir vislielākais prieks, eirokausiem tuvojoties. Pavisam pretējais jāteic par Ventspils Savčenkovu, Ruginu, O. Laizānu.
Neesmu pārliecināts par piespēlētaju nr.1,man patīk leģionāri kurzemē šajā ziņā īpaši japānis, bet pat pirmās līgas spēlēs var redzēt tiešām kvalitatīvus standartu izspēli. Laizāna gadījumā, ja ir 30 m no vārtiem - po bliež tik, bet skumji nevis tas, ka cenšas, bet gan tas, ka tie sitieni ir vai nu vāji, vai arī izcili neprecīzi. Un tas jau ir jautājums trenerim, patiesībā, kāpēc viņam dod izpildi, lai gan vakar redzēju, ka Smārts arī vairākkārt izpildīja un salīdzinoši labāk - grieza uz galvas uzbrucējiem, jo laikam saprot, ka ne visi ir Rinaldo vai Karlosi. Un par to standartu nozīmi domāju ka nepārspīlēju, jo ja reiz pussargi un uzbrucēji "ziedo" savas kājas, lai dabūtu šos standartus, tad tam kurš tos izpilda ir jābūt līmenī un tie jāizmanto, it īpaši ja runa iet par čempioniem. Kautkā neatminos nevienus "lielgabala" vārtus un izspēli, kā jau teicu vispār neesmu redzējis pēdējā laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-07-04 20:32, pirms 13 gadiem
bembists rakstīja: Nu poļiem tā būs katastrofa, ja viņi netiks tālāk.
Runaju ar vienu Poli, vinsh man teica ka Wisla ir specigaaka un tai vienksrshi ir jauzvar, bet vinsh ari pateica ka nebuus parsteigts ka Wisla zaudees, jo speeletajiem ir probleemas ar noskanoshanos, ka vini vairaak domaa par savu kabatu, nevis par to lai kaut ko sasniegtu vairaak, Skonto speelee paarsvaraa jauni speeleetaaji un tas ir lielaakais +, kuri velas kaut ko sasniegt vairaak, par speeleshanu LV chempii, mineshu par piemeru iepreekseejo sezonu, kur komanda speeleetaaji speeleeja gandriiz vai pavelti un izcinija trofeju

     [+] [-]

, 2011-07-05 12:43, pirms 13 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Viņi ticēja toķikam.
''Skonto'' pērn arī?