Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Čempione "Riga" sagrauj "Mettu" un beidzot izcīna uzvaru Igaunijas pilsētā Pērnavā

Agris Suveizda

Čempione "Riga" sagrauj "Mettu" un beidzot izcīna uzvaru Igaunijas pilsētā Pērnavā
Antonijs Černomordijs. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Trešo pārbaudes spēli pandēmijas laikā Igaunijas pilsētā Pērnavā aizvadījusi divkārtējā Latvijas čempione "Riga", kas ar 4:0 sakāva "Mettu", kurai tā bija pirmā pārbaude dīkstāvē.

Lai arī vairākas labas iespējas bija arī "Mettai", ar kaujas sastāvu spēlējošajai "Riga" piederēja liels teritoriāls pārsvars, un čempione pirmā puslaika izskaņā arī guva vārtus. Pēc portugāļu kreisās malas aizsarga Žuau Talošas centrējuma bumba atleca pie Kongo DR malējā pussarga Žordana Nkololo, kurš pārspēja Helmutu Saulīti (1:0).

Otrajā puslaikā komandas veica daudz spēlētāju maiņu, bet bumba turpināja lidot "Mettas" vārtos. 69. minūtē brazīlieša Steniu Žuniora nopelnīto pendeli realizēja albāņu centra aizsargs Herdi Prenga, trīs minūtes vēlāk pēc Vladislava Fjodorova piespēles iesita cits centra aizsargs Antonijs Černomordijs, bet 79. minūtē punktu mačam pēc ukraiņa Romana Debelko piespēles pielika brazīlietis Filipi Brizola (4:0).

Kamēr "Mettai" tā bija pirmā pārbaudes spēle pandēmijas laikā, "Riga" iepriekš Pērnavā tikās ar Jūrmalas "Spartaku" (1:1) un RFS (0:2). Otro maču pēc kārtas "Riga" neizpauda pilno sastāvu. "Mettas" pamatsastāvs: Saulītis, Birka, Gulbis, Džozefs, Šibass, Fazilī, Ozoliņš, Perasolli, Kajembē, Krollis, Masangane. Galvenais tiesnesis: Artis Ķēniņš.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FSMETTA/status/...

  +1 [+] [-]

, 2020-06-04 23:23, pirms 4 gadiem
Kurš ir kurš bildē?

     [+] [-]

, 2020-06-05 00:02, pirms 4 gadiem
Nu, ja jau tiek saukts par Černomordiju, tad bildē tam vajadzētu būt tam ar melno seju! Bet vispār atklāts rasisms, nabaga melni žņaudz nost priviliģētais bālģīmis! Ka tik Rīgā nesākas grautiņi!

     [+] [-]

, 2020-06-05 01:58, pirms 4 gadiem
Pašam vismaz bija smieklīgi kad šito sudu rakstīji?