Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Butriks devies atrādīties uz Ungāriju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Butriks devies atrādīties uz Ungāriju
Andrejs Butriks cīņā ar Dāvidu Gamezardašvili
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas čempionvienības "Ventspils" uzbrucējs Andrejs Butriks devies atrādīties uz Ungārijas klubu "ZTE FC". Atgādināsim, ka šajā komandā spēlē arī vēl viens Latvijas uzbrucējs Artjoms Rudņevs. Interesanti, ka Artjoms nolēmis apprecēties.

Jau iepriekš bija zināms, ka Andrejs Butriks vasarā mēginās iekļūt kādā citā komandā. Portāls eSports.lv sazinājās ar "Ventspils" kluba direktoru Sergeju Barkovski, kurš par jaunumiem klubā pastāstīja mazliet sīkāk:

"Jā, Andrejs Butriks ir devies uz Ungāriju, kur atrādīsies klubā, kurā spēlē arī Artjoms Rudņevs - "ZTE". Skaidrs, ka abu komandu viedokļi atšķirās - mēs gribētu, lai skaidrība par Butrika nākotni būtu pēc iespējas ātrāk, bet otra komanda grib šo spēlētāju pārbaudīt pēc iespējas ilgāk. Mums ir jāzina, vai varēsim ar šo spēlētāju rēķināties Čempionu līgā. Arī futbolistam pašam ir grūtāk, ja viņš ir neziņā par savu nākotni. Domāju, ka viss varētu izšķirties trīs līdz četru dienu laikā."

Sergejs Barkovskis arī sīkāk pastāstīja par komandas nākotnes plāniem: "Ļoti aktīvi gatavojamies Čempionu līgai. Mums ir palikušas vairs tikai divas spēles Virslīgā, tādēļ ļoti aktīvi pārbaudām spēlētājus, izmēģinām jaunas taktikas. Tas bija jūtams jau spēlē pret "Daugavu" ["Ventspils uzvarēja ar 5:0]."

Ļoti iespējams, ka "Ventspils" rindās vairs neredzēsim Zurabu Mentešašvili, kurš varētu tikt pārdots vai arī izīrēts kādai komandai. Tāpat Barkovskis pieminēja, ka komandā varētu būt arī vēl kādas izmaiņas, taču nekas konktrēts šobrīd nav zināms.

Iepriekšējā sezonā "ZTE" ieņēma ceturto vietu, no bronzas medaļām atpaliekot tikai par vienu punktu. Artjoms Rudņevs laukumā devās četrās spēlēs, izceļoties ar diviem vārtu guvumiem.

Ungārijas klubs jau uzsācis gatavošanos jaunajai sezonai, taču komandā šobrīd nav Artjoma Rudņeva, jo klubs ļāvis spēlētajam atstāt to līdz pat 9. jūlijam. Iemels ir ļoti vienkāršs - Artjoms nolēmis apprecēties. Apsveicam ar šo lielo notikumu mūsu jauno futbolistu. Šodien "ZTE" tiksies ar "Moskva" otro komandu.

Izmantotie resursi:
ztefc.hu

  -2 [+] [-]

, 2009-07-03 14:34, pirms 15 gadiem
Butriks var spēlēt ungārijā, taču šaubos vai šajā komandā - Artjoms un Butriks ir līdzīga tipa uzbrucēji. Bez viņiem ir vēl kkādi 4 uzbrucēji, no kuriem laikam tikai 2 izteikti ST pārējie FC. Nu, veiksmi!

  -2 [+] [-]

, 2009-07-03 14:34, pirms 15 gadiem
Nauris Mackevičs rakstīja: Tāpat Barkovskis pieminēja, ka komandā varētu būt arī vēl kādas izmaiņas, taču nekas konktrēts šobrīd nav zināms.
It kā Višņakovs un Žigajevs varētu aiziet.
Un Ignatāns spēlēšot ''Tranzīta''.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-03 15:26, pirms 15 gadiem
Tik tiešām latvieši sāk kustēties uz citām valstīm... Tas priecē, cerams izdosies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-07-03 16:11, pirms 15 gadiem
Ungārijā tas līmenis futbolam ir pazems. Ir redzētas spēles. Varētu būt Azerbaidžānas līmenis. Arī pēc reitinga Ungārijas čempis ir zem Virslīgas. Bet katrā ziņā lai veicas. Ārzemju pieredze ir ļoti noderīga.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-03 17:12, pirms 15 gadiem
Menteshvili jau vairs nav komandaa,trenejas ar skonto paris dienas jau!Cik ir dzirdets,tad fkv ir palicis futbolistam papravu naudu parada,tapec zurabs ir nolemis lauzst ligumu ar klubu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-03 19:28, pirms 15 gadiem
Kā tad tur īsti ir, Butriks un Rudņevs tiešām viena tipa uzbrucēji?
Ja tā, tad tas nav labi, ka abi vienā klubā..

     [+] [-]

, 2009-07-03 21:07, pirms 15 gadiem
Par Butriku kreņķu nav,bet par Zurabu gan,jo lai te daudz ir viņu kritizētāju,manu prāt Mentešašvili ir viens no labākajiem virslīgas pussargiem.Vai maiklam19 taisnība,to pacentīsimies uzzināt,bet šobrīd man tas izrādījās jaunums.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-03 23:13, pirms 15 gadiem
Nu, Butriks šosezon ir ievērojami vājāks kā iepriekš. Tā kā, ja viņš grib regulāri spēlēt, jāmeklē kāds zemāka līmeņa klubs.

To, ka Zurabs varētu iet prom, jau, manuprāt, varēja izsecināt pēc Astafjeva pārejas. Tas ir pats loģiskākais variants.

Bet Žigajevs UN Višņakovs? Ja abi, tad gan jau kādam līdzīga tipa spēlētātājam vēl jāpiepulcējas FKV. Ar vienu pašu Cigirlašu jau neiztiks.