Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Dinaburg" pārspēj "Blāzmu"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Dinaburg" pārspēj "Blāzmu"
"Dinaburg"
Foto: Romualds Vambuts

Piektdien pārbaudes spēlē "LMT Virslīgas" futbola klubs Daugavpils "Dinaburg" ar 2:1 pārspēja čempionāta jaunpienācēju Rēzeknes "Blāzmu".

Esplanādes mākslīgajā laukumā piektdien pirmssezonas pārbaudes spēli aizvadīja Daugavpils "Dinaburg" un Rēzeknes "Blāzma". Mačā ar 2:1 pārāka izādījās Daugavpils komanda. "Dinaburg" labā vārtus guva Rolands Krjauklis un Maksims Denisevičs, bet "Blāzmas" sastāvā ar vārtu guvumu atzīmējās Aleksandrs Gramovičs.

Par spēli sava kluba preses dienestam izteicās Tamazs Pertija, daugavpiliešu galvenais treneris: "Mūsu futbolistiem šobrīd ir liela slodze, tomēr spēlē parādījām sevi no labākās puses un pelnīti uzvarējām maču. "Blāzma" arī atstāja labu iespaidu šodienas spēlē. Domāju, ka šī komanda nebūs viegls pretinieks un "LMT Virslīgas" čempionātā pie sava vārda vēl tiks.

Spēle pret "Blāzmu" bija noteicoša veselai grupai spēlētāju - gan tiem, kuri brauks uz Turciju, gan arī tiem, kas paliks mājās. Šobrīd komandā valda liela konkurence un cīņa par vietu pamatsastāvā un spēlētāji to lieliski saprot. Tuvākajās dienās nosauksim tos 24 spēlētājus, kuri tiks iekļauti komandas pirmssezonas treniņnometnē Turcijā."

Arī "Blāzmas" sastāvā uz pārbaudi ieradušies vairāki spēlētāji. Pārbaudīti tiek igauņu "TVMK" spēlējušais latvietis Andris Kuvšinovs, lietuviešu futbolists Mariuss Bezukornovs, kā arī Baltkrievijas vārtsargs Aleksandrs Gerasimovičs. Par viņu nākotni klubā vēl tiks lemts. Februārī komandai ir paredzētas vēl divas pārbaudes spēles turpat Daugavpilī. Pēc tam tiks aizvadītas divas treniņnometnes Polijā, kuru laikā paredzēts izspēlēt vēl vismaz sešas pārbaudes spēles.

Izmantotie resursi:
www.lff.lv
www.dinaburg.com

  +1 [+] [-]

, 2008-02-03 14:11, pirms 16 gadiem
Nau dizs panakums, bet tomer apsveicu.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-03 14:56, pirms 16 gadiem
Latgales derbijs..

  +1 [+] [-]

, 2008-02-03 15:17, pirms 16 gadiem
neka ipawa,bet ka neka uzvara ir uzvara

     [+] [-]

, 2008-02-03 19:01, pirms 16 gadiem
Ko ventspilnieks Kuvšinovs dara Rēzeknē,kad Ventspilī divas komandas spēlēs virslīgā.