Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Jelgava - Skonto (0-5) Pēc spēles intervija ar Kasparu Dubru!

Jelgava - Skonto (0-5) Pēc spēles intervija ar Kasparu Dubru!
Arī Eirokausu spēlē pret Portadown Kasparam bija laba izdevība gūt vārtus, diemžēl bumba mazliet lidoja pāri vārtiem.

foto-Aivars Liepiņš, Dienas mediji

1. augustā Skonto FC izbraukumā ar rezultātu 5-0 sagrāva Jelgavas vienību. 2 vārtus, to starpā uzvaras vārtus guva centra aizsargs Kaspars Dubra. H-Side sazinājās ar Kasparu, lai uzzinātu iespaidus par spēli.

Kā tas notika, visu sezonu klusēji un te pēkšņi divi vārti, priekš centra aizsarga tīri ievērojami?

Vārti domājams ir atalgojums par darbu, kas darīts treniņos un arī veiksme bija manā pusē. Izlaidu sezonas sākumu, tagad esmu aizvadījis kādas 6-7 spēles un jūtos komfortabli atrodoties laukumā.

Pirmos vārtus guvi ar galvu pēc stūra sitiena, arī Tavs kolēģis aizsardzībā- Rode ir guvis vairākus šādus vārtus. Vai tās ir treniņu iestrādnes, kas nes šādus augļus?

Protams, mēs esam ražena auguma un tas mums šādās situācijās dod priekšroku, ko arī cenšamies izmantot. Treniņos ļoti daudz strādājam pie standartsituāciju realizācijas.

Kā Tev patīk spēlēs lietus laikā, kā juties spēlē?

Lietus man patīk, tad, ja ir labs laukums, bet Ozolnieku stadions tāds nav, tādēļ uz tādu segumu daudz vieglāk ir spēlēt sausos laikapstākļos.
Nav noslēpums, ka klubs kavējas ar algu izmaksām, vai šajā laikā ir kas mainījies?

Klubs ir nosaucis termiņus, kad visām saistībām vajadzētu būt nokārtotām, mēs gaidām, trenējamies un spēlējam. Cerams, viss atrisināsies pozitīvi.
Vai bija saklausāms atbalsts Skonto komandai?

Atbalsts bija labi saklausāms, ļoti labi, ka H-Side sāka pirmie atbalstīt komandu un domāju, ka tas arī palīdzēja gūt uzvaru. Paldies visiem, kas bija spēlē, īpaši patīkami, ja izbraukumos ir atbalsts.

Izņemot sevi, ko ieceltu spēles vērtīgākā spēlētāja godā?

Negribas izcelt vienu konkrētu spēlētāju, jo futbols ir komandas sporta veids, ja komanda uzvar, tas ir komandas nopelns, ja zaudē, tad vainīga ir visa komanda nevis atsevišķi spēlētāji.

dragoo

H-Side

     [+] [-]

, 2010-08-02 19:23, pirms 14 gadiem
prieks, ka šogad ar pie vārtiem tika!
tā jau bija ierasts, ka šis centra aizsargs gūst vārtus dazus katru sezonu!

ticiet man, šis būs izlases balsts ar laiku!

     [+] [-]

, 2010-08-04 00:17, pirms 14 gadiem
prieks, ka ir arī tādi, kas par savu darbu nesaņem atalgojumu, bet spēlē. visu cieņu. Varbūt tā ir Starkova jaunā metode, nemaksāt un skatīties, kurš progresē, tas arī tiks pie spēles?