Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas čempione "Riga" atceļ bērnu vecāku maksājumus par akadēmiju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Virslīgas čempione "Riga" atceļ bērnu vecāku maksājumus par akadēmiju
Foto: Zigismunds Zālmanis, Riga FC

Latvijas futbola Virslīgas 2018. un 2019. gada čempione "Riga" pieņēmusi lēmumu līdz ārkārtējā stāvokļa beigām vecākiem atcelt maksājumus par bērnu dalību futbola akadēmijā.

""Riga" FC vadība pieņēmusi nozīmīgu lēmumu attiecībā pret kluba akadēmiju. Līdz ārkārtējā stāvokļa beigām bērnu vecākiem akadēmijā tiek atcelti visi maksājumi. "Riga" parūpēsies par visiem izdevumiem saistībā ar akadēmijas darbību. Tiešsaistes treniņi mūsu audzēkņiem turpināsies. Sargiet savu veselību, viss būs kārtībā! Nākotne pieder mums!" teikts kluba sociālajos tīklos publicētajā paziņojumā.

2018. gadā rīdzinieki pirmo reizi kļuva par Latvijas čempioniem, bet nākamajā sezonā viņiem izdevās titulu aizstāvēt. "Riga" 2018. gadā izcīnīja arī Latvijas kausu. Savukārt pagājušajā vasarā Latvijas čempionvienība veiksmīgi uzstājās uz Eiropas skatuves. Eiropas līgā izdevās sasniegt play-off kārtu, kurā ar 2:3 divu spēļu summā nācās atzīt "Copenhagen" pārākumu. Vēl vieni vārti dotu Rīgas komandai vietu grupu turnīrā. "Copenhagen" sasniedza astotdaļfinālu, pa ceļam izslēdzot Kijevas "Dynamo", "Lugano" un Glāzgovas "Celtic". Turnīrs tika apturēts.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/RigaFC_Official

     [+] [-]

, 2020-04-02 17:46, pirms 4 gadiem
“Runa nav tikai par algu samaksāšanu, bet par to, lai virslīgas klubi vispār varētu pastāvēt, lai saglabātos esošais virslīgas klubu skaits. Ja viss tā turpināsies, tad grūti būs ne tikai mazajiem, bet visiem klubiem. Grūtības ir jau tagad. Laika jautājums ir par to, cik ilgi katrs [klubs] varēs izturēt.”

Ja valstī izsludināto ārkārtējo stāvokli pagarinās par trim mēnešiem, kā to šonedēļ pieļāva veselības ministre Ilze Viņķele, tad par 90% esot skaidrs, ka visas komandas nepiedalīsies virslīgā, ja tā šogad vispār atsāksies, domā D. Jansons. Čempionāta dalībnieku skaita sarukuma galvenais iemesls ir sponsoru zaudēšana, kas ir loģisks rezultāts tam, ka šajos apstākļos nav iespējams reklamēt klubu sponsorus ne tiešraidēs, ne stadionos, ne uz spēļu formām. Turklāt arī sponsoru uzņēmumi cieš zaudējumus, kas liek lauzt līgumus, bet finansējuma zaudēšanas dēļ klubiem rodas grūtības ar algu izmaksu. Liels glābiņš nebūtu arī finansējums, kas četriem virslīgas klubiem pienākas par līdzdalību UEFA turnīros, jo šī nauda jau sen vairs neveidojot pusi no Latvijas klubu budžetiem, kā tas bija vēl pirms dažiem gadiem.


https://www.liepajniekiem.lv/sports...

     [+] [-]

, 2020-04-02 18:55, pirms 4 gadiem
Būtu dīvaini,ka būtu jāmaksā par nenotiekošiem treniņiem.