Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Žuniors: "Par labāko vārtu guvēju kļūšu tikai pēc pēdējās spēles"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Žuniors: "Par labāko vārtu guvēju kļūšu tikai pēc pēdējās spēles"
Natans Žuniors pret "Ventspili"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Skonto" uzbrucējs Natans Žuniors ir tuvu tam, lai šogad kļūtu par Virslīgas labāko vārtu guvēju. Brazīlieša kontā ir 22 rezultatīvi sitieni. No tuvākajiem sekotājiem viņu apsteigt var tikai liepājnieks Jurģis Kalns, kuram pirms pēdējās spēļu kārtas par sešiem vārtiem mazāk. Pats Žuniors Sportancentrs.com atzina, ka nebūtu pārsteigts, ja Kalns Gulbenē sasistu daudz vārtu.

"Redzēju internetā, ka Kalnam ir par sešiem vārtiem mazāk nekā man. Mums katram vēl viena spēle palikusi, viss var gadīties. Liepājai jāspēlē pret "Gulbeni", par kuras varēšanu man šobrīd nav lielas skaidrības. Sezonas pirmajā pusē viņi patiešām sīvi cīnījās, taču tagad izskatās daudz vājāki. Pats pirms sezonas sev uzstādīju mērķi iesist vairāk vārtu nekā pagājušajā sezonā, tāpēc, protams, esmu apmierināts ar sasniegto," teica Žuniors, kurš pagājušajā sezonā iesita tikpat vārtu, cik Deniss Rakels (abiem 18), taču otrajā vietā palika tāpēc, ka bija vairāk vārtu guvis ar 11 metru soda sitieniem.

Lai arī maz ticams, ka Kalns patiešām spēs Gulbenē iesist vismaz sešus vārtus, Žuniors uzsver to, ka oficiāli vēl nav kļuvis par sezonas bombardieri: "Komandas biedri mani uzreiz pēc mača ar "Jūrmalu V.V." apsveica, taču pa īstam priecāties varēšu tad, kad būs nospēlētas pēdējās spēles."

"Skonto" šogad paliek bez medaļām, pēdējā spēlē Ventspilī motivācijas uzvarēt it kā nebūs, taču Žuniors atzīst, ka "Skonto" vēlas sezonu pabeigt uz pozitīvas nots: "Jā, noskaņojums komandā nav no tiem labākajiem, taču jāsavācas pēdējai spēlei. Visi gribam sezonu pabeigt ar pozitīvu rezultātu. Jāklausa trenera norādījumi un jācenšas uzvarēt, arī neskatoties uz sezonas laikā uzkrāto nogurumu un savainojumiem!"

"Ventspilij" sestdien diskvalifikāciju dēļ nevarēs palīdzēt abi pirmās izvēles centra aizsargi Jevgēņijs Postņikovs un Igors Savčenkovs. Žuniors nedomā, ka tas atvieglos viņa kā uzbrucēja uzdevumu: ""Ventspilij" ir ļoti spēcīga komanda. Ja pirmais vienpadsmitnieks nevar spēlēt, tas nenozīmē, ka otrais ir sliktāks."

Par nākamo sezonu brazīlietim skaidrības vēl nav. Žuniors atklāja, ka tikai pēc sezonas ar savu aģentu runās par to, kur viņš varētu spēlēt 2012. gadā. Žunioram līgums ar "Skonto" ir uz vēl vienu gadu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-01 20:24, pirms 12 gadiem
"Redzēju internetā, ka Kalnam ir par sešiem vārtiem mazāk nekā man. Mums katram vēl viena spēle palikusi, viss var gadīties. Liepājai jāspēlē pret "Gulbeni", par kuras varēšanu man šobrīd nav lielas skaidrības.
----------------
Cepuri nost par šiem Žuniora vārdiem!

     [+] [-]

, 2011-11-01 20:54, pirms 12 gadiem
Real_Fun rakstīja: Skonto uzvara! LM ČEMPIS!
LM paklups pret gulbeni! Bet labāk ieteiktu izdzēst profilu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-01 21:09, pirms 12 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Kā to saprast?
Cienīgi novērtē pretinieku vai kā?
Žuniors vēl nav aizlidojis mākoņos!

     [+] [-]

, 2011-11-01 21:23, pirms 12 gadiem
Laikam Kalnam lai noķertu Žunioru ir jāuzstāda jauns virslīgas rekords...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-11-02 10:25, pirms 12 gadiem
Kas tad bija tas Butriks 5 vai 6 vārti?
Un vspr kur viņš ir pazudis, varbūt kāds zin?

  -1 [+] [-]

, 2011-11-02 17:42, pirms 12 gadiem
Neiesitīs Kalns pret Gulbeni, protams, sešus golus, tāpēc jāapsveic Žunioru. Bet prieks, ka ar cieņu izturas pret pretiniekiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja