Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Sesto gadu pēc kārtas notiks "Milan Junior Camp"

Andrejs Siliņš

Sesto gadu pēc kārtas notiks "Milan Junior Camp"
Foto: fsmetta.lv

Jau sesto gadu pēc kārtas sadarbībā ar futbola skolu "Metta" Rīgā no 27. līdz 31. oktobrim tiks rīkota Itālijas A sērijas kluba "AC Milan" futbola nometne "Milan Junior Camp". Kā jau ierasts, nometne norisināsies Olimpiskajā sporta centrā.

Līdz 20. oktobrim notiks "Milan Junior Camp 2013" dalībnieku reģistrēšana, bet atgādinām, ka vietu skaits ir ierobežots. Uz nometni no Itālijas ieradīsies jau labi zināmā individuālās tehnikas trenere Elizabete Spina un tehniskais direktors Antonio Korbelini, kuram ir pieredze Ēģiptē, Peru, Singapūrā un visā Itālijā. Korbelini ir liela pieredze arī kā "AC Milan" skolu tehnisko direktoru virsuzraugam.

FS "Metta/Latvijas Universitāte" galvenais treneris Andris Riherts: "Šī nometne ir nozīmīga jebkura kluba jauno spēlētāju un treneru attīstības sastāvdaļa. Pieredze, kuru iegūstam jau piekto gadu, ļoti pozitīvi ietekmē arī mūsu skolas darbu un spēlētāju izaugsmi. "AC Milan" pieredze ir ļoti bagāta un esam gandarīti, ka katru gadu ar jauninājumiem futbola apmācībā tiek iepazīstināti gan treneri, gan jaunie spēlētāji. Šīs piecas dienas ir ļoti augstvērtīgas visiem dalībniekiem un īpaši to der izmantot talantīgajiem zēniem."

Viktors Mazurs (FS Metta treneris): "Jebkura nometne jaunajiem futbolistiem ir noderīga, jo norit ļoti apjomīgs darbs. Treniņi divas reizes dienā ļauj pamatīgāk nostiprināt spēlētājos atsevišķus futbola spēles elementus. "AC Milan" futbola apmācības metodika ir ļoti tuva FS "Metta" ikdienas darbam un mēs esam priecīgi, ka gan bērni, gan treneri var dalīties dažādos jaunumos un pilnveidoties. Gatavošanās nometnei norisinās pēc plāna un mēs noteikti tās laikā spēsim paaugstināt dalībnieku meistarību."

Informācija par pieteikšanos

Dalībnieku vecums: 2002. līdz 2008. gadā dzimušie zēni
Dalības maksa: 225 eiro (ietilpst oficiālais MJC ekipējums un pusdienas)
Pieteikšanās: +371-26430033, maira.mihelsone@fsmetta.lv (līdz 20. oktobrim)

Dalībnieku skaits ierobežots!