Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Dortmundei nākamajā spēlē jāiztiek bez Holanna, bijušas sarunas ar "Bayern" bijušo treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dortmundei nākamajā spēlē jāiztiek bez Holanna, bijušas sarunas ar "Bayern" bijušo treneri
Ērlings Holanns. Foto: Martin Meissner/AFP/Scanpix.

Vācijas Bundeslīgas milžu cīņā vakar Minhenes "Bayern" izbraukumā ar 1:0 pieveica Dortmundes "Borussia", pārsvaru turnīra tabulā palielinot līdz septiņiem punktiem. Savainojumā iedzīvojās uzbrucējs Ērlings Holanns.

Piedzīvojot zaudējumu savā laukumā, Dortmundes "Borussia", visticamāk, atvadījās no reālas iespējas izcīnīt Bundeslīgas čempiones titulu. 20 minūtes līdz spēles beigām savainojuma dēļ tika nomainīts smailes uzbrucējs Ērlings Holanns, un viņš nevarēs palīdzēt arī nākamajā mačā – svētdien "Borussia" viesosies pie "Padeborn", kas atrodas pēdējā vietā.

Lai gan viņš komandai pievienojās tikai sezonas vidū, Holanns jau paguvis izcelties ar desmit vārtu guvumiem, un "Borussia" komandā rezultatīvāki bijuši tikai divi spēlētāji – Džeidons Sančo (14 vārti) un Marko Roiss (11). Sančo pēdējos mačos iesaistījies no soliņa, jo vēl cīnās ar traumas sekām un nav gatavs 90 minūtēm, bet Roisam savainojuma dēļ sezona jau beigusies.

Tāpat klajā nākusi informācija, ka "Borussia" vadība pēdējo mēnešu laikā ir kontaktējusies ar Niko Kovaču, kurš līdz novembra sākumam bija Minhenes "Bayern" galvenais treneris, bet pēc smagā 1:5 zaudējuma pret Frankfurtes "Eintracht" tika atbrīvots. Kovačs 2019. gadā kļuva par Bundeslīgas čempionu, bet tieši pie "Eintracht" stūres viņš izcīnīja savu pirmo lielo trenera trofeju, 2018. gadā triumfējot Vācijas kausā.

Izmantotie resursi:
https://sportbild.bild.de/bundeslig...

     [+] [-]

, 2020-05-28 08:56, pirms 4 gadiem
..pēc virsraksta spriežot, liekas, ka sarunas bijušas Holanna sakarā. beigās tomēr nekas nav pateikts, kādā sakarā ir runāts ar Kovaču.