Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Dortmundes "Borussia" pārstāvis: "Bundeslīga nogrims, ja netiks izspēlēta"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dortmundes "Borussia" pārstāvis: "Bundeslīga nogrims, ja netiks izspēlēta"
Vācijas Bundeslīgas trofeja. Foto: AFP/Scanpix

Drūmas sekas Vācijas Bundeslīgas turnīra nepabeigšanai tuvāko mēnešu laikā prognozējis Dortmundes "Borussia" direktoru padomes priekšsēdētājs Hanss-Joahims Vacke, kurš intervijā medijam "Sky" izteicies, ka tādā gadījumā Bundeslīga "nogrimšot".

Viena no lielākajiem Vācijas klubiem pārstāvis bija tiešs: "Ja tuvākajos mēnešos neatsāksim sezonu, tad Bundeslīga nogrims. Turnīrs pārstās eksistēt tādā līmenī, kādu mēs to esam pieraduši redzēt."

Vacke piebilda: "Protams, ka saprotu daudzu līdzjutēju iebildumus par turnīra atsākšanu pie tukšām tribīnēm un ka tas neradītu īstu futbola atmosfēru - tas ir acīmredzami. Tomēr čempionātu nepieciešams atsākt, lai izglābtu Bundeslīgas līmeni kā tādu."

Šā brīža optimistiskākajās prognozēs Vācijas čempionāta atsākšana tiek paredzēta 9. maijā. 16 no 18 komandām vēl paredzēts aizvadīt deviņas spēles, kamēr Frankfurtes "Eintracht" un Brēmenes "Werder" vēl jāizspēlē desmit kārtas.

Kā vēstījām iepriekš, Vācijas Darba ministrija izstrādājusi piesardzības pasākumus gadījumam, ja koronavīrsusa pandēmijas apstākļos risināsies Bundeslīgas futbola mači. Tiek piedāvāti divi varianti, kā atsākt spēlēt: 1) karantīnas noteikšana komandām un kontaktpersonām; 2) spēlēšana maskās. Gala lēmumu pieņems Vācijas valdība.

Izmantotie resursi:
https://sportbild.bild.de/bundeslig...

     [+] [-]

, 2020-04-27 08:42, pirms 4 gadiem
Variants "visi maskās" izskatītos vareni.

     [+] [-]

, 2020-04-27 18:30, pirms 4 gadiem
srcandza rakstīja: Variants "visi maskās" izskatītos vareni.
Gāzmaskās. "Zilonīšu līga"