Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Rumenige brīdina ''Real''

Rumenige brīdina ''Real''
Franks Riberī
Foto: SCANPIX SWEDEN

Vācijas Bundeslīgas kluba Minhenes ''Bayern'' prezidents Karls Haincs Rumenige brīdinājis Madrides ''Real'' vadību par vēršanos FIFA, ja tā nebeigs izrādīt interesi par Franku Riberī.

Zināms, ka Madrides ''Real'' šajā starpsezonā ir aktīvākais klubs un ir papildinājis savas rindas jau ar tādiem futbolistiem kā Kakā, Krištianu Ronaldu un Karimu Benzemā. Lielu interesi ''Real'' izrāda arī par Minhenes ''Bayern'' futbolistu Franku Riberī, taču ''Bayern'' kategoriski atsakās pārdot Riberī.

Šodien kluba prezidents Karls Haincs Rumenige brīdinājis ''Real'', ka ja ''Real'' turpinās izrādīt interesi par Riberī, tad komanda vērsīsies FIFA: ''''Real'' ir pārkāpusi jebkādus FIFA noteikumus, jo tā ir uzsākusi sarunas ar Riberī un viņa aģentu pilnīgi bez mūsu piekrišanas. Tagad ir pienācis īstais laiks beigt par to klusēt un rīkoties. Es nosūtīšu ''Real'' prezidentam Florentino Perezam vēstuli ar aicinājumu nekavējoties izbeigt jebkādas sarunas ar Riberī. Ja ''Real'' turpinās ignorēt ar šo manu paziņojumu, tad pret ''Real'' darbībām griezīsimies FIFA.''

Rumenige vēlreiz apgalvoja, ka Riberī paliks ''Bayern'': ''Mūsu galvenais treneris vēlas izstrādāt plānu pirms gaidāmās sezonas un viņš rēķinās ar Riberī kā ar mūsu komandas spēlētāju. Mēs, futbola klubs ''Bayern'', vienmēr spēlējam atklāti un godīgi. Mēs esam pieņēmuši savu galīgo lēmumu un tāds tas arī paliks - Franks Riberī paliks ''Bayern'' arī turpmāk.''

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-19 17:29, pirms 15 gadiem
Fergusons arī pirms gada brīdināja un sūdzējas,bet tāpat skaidrs nākamgad Ribery spēlēs tajā Real.

  +4 [+] [-]

, 2009-07-19 17:37, pirms 15 gadiem
Lai tak skrien kaads no shaa kvarteta noteikti noraks savu karjeru Real Lai pajautaa Owenam kaut vai

  +1 [+] [-]

, 2009-07-19 17:38, pirms 15 gadiem
Gan jau Real tāpat pārpirks Riberī.. :p
Slēpts komentārs: Flash-Kresh

  +1 [+] [-]

, 2009-07-19 17:47, pirms 15 gadiem
Ja jau baigais experts esi vareeji piemineet veel McManamanu Kaa jau es teicu viens no shiem 4 savu karjeru noraks Realaa Un ja godiigi man pilniigi vienalga kursh Agraak patika Benzema tagad vairs ne

  -1 [+] [-]

, 2009-07-19 17:50, pirms 15 gadiem
Guncha123 rakstīja: Ja jau baigais experts esi vareeji piemineet veel McManamanu Kaa jau es teicu viens no shiem 4 savu karjeru noraks Realaa Un ja godiigi man pilniigi vienalga kursh Agraak patika Benzema tagad vairs ne
turpini rakt grāvjus!
Slēpts komentārs: aaaigh

  +4 [+] [-]

, 2009-07-19 18:02, pirms 15 gadiem
aaaigh rakstīja: ak dievs,kaa tads lohs kaa GUNCHA 123 vispar var kautko rakstit,visi kas gribeja - speleja Reala ,tie kas gribeja dzert un rit tie ari sen jau nespele.Ovens pat nespideja tagad Njukastla.Besii siikie idioti,kuri vien maak rakstit kautkadus debilus stereotipus.Bomzhi.
Nu, nu ... Es nedomāju, ka tas pats Bekhems noraka savu karjeru Real.. man piemēram ļoti simpatizēja viņa spēle, vairāk gan MU bet arī Real.. Un es domāju, ka tādā komandā kā MR jau nu grūti savu karjeru norakt ir.. ja pašam ir pareizā attieksme un nav sakāpis galvā, tad var sasniegt daudz!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-19 18:31, pirms 15 gadiem
Flash-Kresh rakstīja: baigā zvaigzne Ouvens īstas zvaigznes prata arī progresēt Real sastāvā(Zidans,Figo),bet šitie angļu lielie talanti viens modes ikona,kas izņemot kā labi uzcentrēt futbolā neko citu nav pratis uzkačāt pa šiem gadiem ,otram jaunības ātrums jau sen pazudis.
Vot tu esi idinjsh..
Kas tad tev zvaigzne ir? Verpakovskis? Astafjevs?
mo6 Zirnis? ups.. piedod,ja kadu no taviem elkiem nepiemineeju

Maikls ir zvaigzne..

  +2 [+] [-]

, 2009-07-19 18:39, pirms 15 gadiem
Jā jā, vairojas mums te tagad Real "fani" Kapēc tad runājat tikai par angļu zvaigznēm Real sastāvā, kuri kā izrādās nemaz nemāk spēlēt?!? Vēl taču ir arī vesela plejāde ar holandiešiem, kurus traki vajadzēja nopirkt, bet pēc gada (vai kāda vēl tur termiņa) pasūta meklēt citas mājas pašiem vai izdomā visādas tur fantastiskās maiņas! To pašu Huntelāru, Robenu vai Nistelroju būtu gatavi aizmainīt kaut uz Arābu šeiha pagalma komandu, ja vien tas palīdzētu iegūt tagad jau Riberī

  +2 [+] [-]

, 2009-07-19 19:12, pirms 15 gadiem
Futbols nav plika nauda un arī "Real" to derētu saprast. "Bayern" spāņiem neko neatdos

  +1 [+] [-]

, 2009-07-19 20:42, pirms 15 gadiem
Madrides real urīni, māk mētāties ar naudu nevis spēlēt futbolu

     [+] [-]

, 2009-07-19 21:07, pirms 15 gadiem
Flash-Kresh rakstīja: baigā zvaigzne Ouvens īstas zvaigznes prata arī progresēt Real sastāvā(Zidans,Figo),bet šitie angļu lielie talanti viens modes ikona,kas izņemot kā labi uzcentrēt futbolā neko citu nav pratis uzkačāt pa šiem gadiem ,otram jaunības ātrums jau sen pazudis.
Ok, vēl viens piemērs Saviola.

     [+] [-]

, 2009-07-19 21:17, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Ok, vēl viens piemērs Saviola.
Saviolu var teikt sadirsa Barcelona lupatgalvas,kad jūs sapratīsiet ka nejau Reals sapiš zvaigznes,bet viss ir atkarīgs no paša futbolista,auni.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-19 21:41, pirms 15 gadiem
Flash-Kresh rakstīja: Saviolu var teikt sadirsa Barcelona lupatgalvas,kad jūs sapratīsiet ka nejau Reals sapiš zvaigznes,bet viss ir atkarīgs no paša futbolista,auni.
Nu nevis pati Barca, bet Raiks atklāti pateica, ka nerēķinās ar Saviolu. Čalis arī Realā par ilgu palika, varēja tač doties prom jau agrāk, bet domāja, vot paliks un cīnīsies, sevi pierādīs. Ne visiem izdodas.
Lai arī neatbalstu Real, kaut kā apnikuši tie nemitīgie aizspriedumi par Real kā futbolistu kapsētu.
Ouvens pats skrēja uz Real, pakaļ trofejām, kā pats izteicās (ironiski, bet tieši nākamajā sezonā ČL kausu pacēla Liverpool). Un kuru tad viņš būtu izkonkurējis? Real simbolu Raulu? Vēl joprojām fantastiski rezultatīvo Ronaldo?
Starp citu, ar visu netikšanu spēlēt viņš bija viens no labākajiem pēc nospēlēto minūšu attiecības pret gūtajiem vārtiem.