Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Levandovska vārti nodrošina "Bayern" uzvaru pār "Real"

Levandovska vārti nodrošina "Bayern" uzvaru pār "Real"
Foto: AFP/Scanpix

"Audi Cup" finālā Minhenē uzvaru šovakar svinēja "Bayern", kas ar 1:0 pārspēja Madrides "Real". Vienīgos vārtus spēles 88. minūtē guva Roberts Levandovskis.

Šovakar "Real" uzbrukumā nācās iztikt bez savainotajiem Krištianu Ronaldu un Karima Benzemā (rezervē tika atstāti arī Hamess Rodrigess un Garets Beils), līdz ar to daudz bīstamu momentu pie Minhenes vārtiem netika radīti. Iniciatīva bija "Bayern", kas spēles beigās arī nodrošināja sev uzvaru. Pēc "Bayern" jaunieguvuma Duglasa Koštas piespēles vārtus guva Roberts Levandovskis. Pirmajā puslaikā pa vārtu stabu trāpīja cits "Bayern" uzbrucējs Tomass Millers, bet "Real" rindās aktīvākais uzbrukumā bija Toni Kross.

Cīņā par trešo vietu angļu "Tottenham" ar 2:0 pārspēju itāliešu "Milan". Jau astotajā minūtē rezultātu atklāja Nasers Šadli, bet 71. minūtē Tomass Kerols guva otros vārtus. Pirmajā puslaikā "Tottenham" bija vēl dažas labas iespējas gūt vārtus.

Citā pārbaudes spēlē Londonas "Chelsea" savā laukumā ar 0:1 piekāpās itāliešu "Fiorentina". Vienīgos vārtus 34. minūtē guva Gonsalo Rodrigess, tikmēr "Chelsea" bīstamus momentus tā arī nespēja izveidot.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  -2 [+] [-]

, 2015-08-06 00:23, pirms 9 gadiem
Real Madrid visu zaudēja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-06 00:50, pirms 9 gadiem
Rafa Benites kaa muusu Puchinskis,tik drusku daargaakaa treninjteerpaa

  -1 [+] [-]

, 2015-08-06 00:55, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: Rafa Benites kaa muusu Puchinskis,tik drusku daargaakaa treninjteerpaa
Tizls joks

     [+] [-]

, 2015-08-06 00:58, pirms 9 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Tizls joks
sorry,bet tas man iekrita aciis

     [+] [-]

, 2015-08-06 02:09, pirms 9 gadiem
It kā jau nenopietns turnīrs pirms sezonas bet, vells, garlaicīgi palika, vēl pa virsu Pep-a tiki taka savā vārtsarga laukumā, pirms vidus līnijas, pēc tās, un arī pretinieku vārstarga laukumā. Kaut kā epizožu daudz, realizācija maza, Lewa arī notizloja drausmīgi vienā 100% vārtu gūšanas epizodē , bet viss gadās. Bet tie desmiti centrējumu un padsmit stūru no kuriem realizēts neviens vakar tiešām bija švaki

Atkal gribas izcelt Costu, ļoti lielisks papildinājums, ātrie manevri, bīstamie centrējumi, katru epizodi gandrīz rada vārtu gūšanas iespēju.