Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Van Bommels pagarina līgumu ar ''Bayern'', Kīslings - ar ''Bayer''

Van Bommels pagarina līgumu ar ''Bayern'', Kīslings - ar ''Bayer''
Stefans Kīslings
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba "Bayern" kapteinis Marks van Bommels piekritis pagarināt līgumu ar Minhenes klubu līdz nākamās sezonas beigām. Tikmēr līgumu pagarinājis arī pašreiz Bundeslīgas rezultatīvākais spēlētājs Stefans Kīslings no Leverkūzenes "Bayer 04". Viņam jaunais līgums būs spēkā līdz 2015. gadam.

32 gadus vecā holandiešu pussarga iepriekšējais līgums ar "Bayern" bija spēkā līdz šīs sezonas beigām, bet kļuvis zināms, ka Van Bommels piekritis to pagarināt. Jaunais līgums būs spēkā līdz 2011. gada vasarai. "Man vienmēr bijusi vēlme pagarināt līgumu uz vēl vienu gadu. Vēlos kopā ar komandu izcīnīt trofejas gan šosezon, gan arī turpmāk. Ja tas izdosies, tad pēcāk ar kluba vadību atkal sēdīšos pie pārrunu galda," kluba oficiālajā mājaslapā sacīja Nīderlandes izlases spēlētājs.

Ar paveikto darījumu apmierināts bija arī Minhenes kluba bijušais prezidents Karls Haincs Rumenige, kurš uzsvēra, ka šis ir ļoti svarīgs brīdis, kad komanda cīnās par Bundeslīgas čempiontitulu un iekļuvusi Čempionu līgas ceturtdaļfinālā: "Esam ļoti laimīgi, ka pirms izšķirošā un tik svarīgā mums perioda ar Marku ir pagarināts līgums. Pēdējos gados, bet īpaši pēdējo mēnešu laikā Marks mūsu komandas sasniegumos ir bijis tā vērtīga sastāvdaļa. Viņš ir arī ļoti labs komandas kapteinis un kluba pārstāvis."

Kīslingam līgums ar "Bayer" līdz 2015. gadam

Tikmēr līgumu ar Leverkūzenes "Bayer" pagarinājis čempionāta pašreiz rezultatīvākais spēlētājs, Vācijas izlases uzbrucējs Stefans Kīslings. 26 gadus vecā futbolista, kurš šosezon Bundeslīgas ietvaros guvis 16 vārtus, jaunais līgums būs spēkā līdz 2015. gadam (iepriekšējais bija spēkā vēl uz divām sezonām). "Mana ģimene un es esam ļoti laimīgi Leverkūzenē, un klubam ir ļoti labas perspektīvas arī nākotnē. Tieši tāpēc man nav iemesla kaut ko mainīt," sacīja Kīslings, kurš "Bayer" pārstāv kopš 2006. gada, pirms tam visu karjeru (piecas sezonas) spēlējot "Nurnberg" kluba rindās.

Kīslings gandrīz noteikti ir daļa no Vācijas izlases trenera Joahima Lēva komandas plāniem šī gada gaidāmajai PK izcīņai, un Leverkūzenes kluba sporta direktors Volfgangs Holchauzers ir lepns, ka viņa komandā ir tāds spēlētājs: "Esam ārkārtīgi priecīgi, ka mūsu rindās joprojām būs viens no labākajiem vācu uzbrucējiem. Mutiski vienojušies jau bijām pirms kāda laika, taču šobrīd ir nokārtotas arī visas formalitātes."

Izmantotie resursi:
fifa.com

     [+] [-]

, 2010-03-18 21:41, pirms 14 gadiem
man vienmeer ir paticis marks, jo speelee agresiivu speeka speeli, dazreiz gan mazliet par rupju.