Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"HSV" aizsargam Aleksam Silvam smags savainojums un deviņu mēnešu pauze

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"HSV" aizsargam Aleksam Silvam smags savainojums un deviņu mēnešu pauze
Alekss Silva
Foto: AP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba "Hamburger SV" brazīliešu aizsargs Alekss Silva aizvakar pārbaudes spēlē guvis krustenisko saišu plīsumu. Ārsti prognozē, ka brazīlietim būs jādzīvo bez futbola nākamos deviņus mēnešus.

Otrdien "Hamburger SV" pārbaudes spēlē treniņnometnē Austrijā tikās ar Insbrukas "Wacker". Otrā puslaika sākumā šķietami smagu savainojumu guva Hamburgas kluba brazīliešu aizsargs Alekss Silva, kurš drīz vien devās uz medicīnisko izmeklēšanu Hamburgā. "Mēs ļoti ceram, ka nav noticis kaut kas slikts," vēl pirms izmeklēšanas rezultātu paziņošanas cerību izteica "Hamburger SV" galvenais treneris Bruno Labadija.

Tomēr izmeklēšana labas ziņas nesniedza. Komandas ārsts Olivers Dīrks paziņojis, ka Brazīlijas izlases aizsargam plīsušas priekšējās krusteniskās saites, līdz ar to neizbēgama ir astoņu līdz deviņu mēnešu ilga pauze. Jau tuvākajā laikā tiks izlemts, kur un kad tiks veikta operācija.

Līdz ar to skaidrs, ka 24 gadus vecais Alekss Silva būs spiests izlaist teju visu nākamo sezonu, turklāt arī atveseļošanās cikla ātrumi vēl nav prognozējami. Atgādinām, ka Bundeslīga sāksies 7. augustā ar maču starp valsts čempioni "Wolfsburg" un trešo labāko vienību "Stuttgart". Savukārt "Hamburger SV" pirmā spēle gaida 8. augustā izbraukumā pret Bundeslīgas jaunpienācēju "Freiburg".

Izmantotie resursi:
hsv.de

  +1 [+] [-]

, 2009-07-09 11:23, pirms 15 gadiem
ouch!!! lai veseļojas...

  +2 [+] [-]

, 2009-07-09 11:42, pirms 15 gadiem
tas pats kas man

  +1 [+] [-]

, 2009-07-09 12:35, pirms 15 gadiem
nu HSV tads budzhets , gan jau izdomaas ko ielikt vietaa