Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Stuttgart'' ieinteresēti Lava pakalpojumos

''Stuttgart'' ieinteresēti Lava pakalpojumos
Vāgners Lavs
Foto: ITAR-TASS

Vācijas Bundeslīgas kluba ''Stuttgart'' vadība savas komandas rindas vēlas papildināt ar Krievijas Premjerlīgas kluba ''CSKA Moscow'' brazīliešu uzbrucēju Vāgneru Lavu, kurš atklājis, ka labprāt savu karjeru turpinātu Vācijā.

Cik zināms, ''Suttgart'' komandu pametis tās vadošais uzbrucējs Mario Gomezs, kurš nākošajā sezonā pārstāvēs citu Bundeslīgas klubu ''Bayern Munich'', tāpēc kluba vadība aktīvi meklē Gomezam aizstājēju. Nopietnu interesi vācu klubs izrāda par Maskavas ''CSKA'' uzbrucēju Lavu, kurš bija rezultatīvākais spēlētājs pēdējā UEFA kausa izcīņā.

''No ''Stuttgart'' puses esmu saņēmis ļoti lielu interesi. Jā, es varu iedomāties sevi spēlējam Bundeslīgā. Tas būtu interesanti,'' laikrakstam ''Kicker'' sacīja 25 gadus vecais uzbrucējs, kurš Maskavā spēlē kopš 2004. gada, kluba rindās aizvadot 112 spēles un gūstot 60 vārtus. ''''Stuttgart'' būtu lielisks izaicinājums manai karjerai, taču pagaidām esmu Maskavā un līgums ar klubu man ir spēkā līdz 2011. gadam,'' piebilda brazīlietis, kurš izlases rindās 20 spēļu laikā guvis četrus vārtus.

Tiek minēts, ka komandas galvenais treneris Markuss Bābels savā komandā labprāt redzētu Nīderlandes izlases un Spānijas kluba ''Real Madrid'' uzbrucēju Klāsu Janu Huntelāru, par kuru nopietni interesējas arī Anglijas Premjerlīgas klubs ''Manchester United''.
Tāpat runā, ka ''Hoffenheim'' senegāliešu uzbrucēja Dembas Ba pāreja uz ''Stuttgart'' pagaidām uz priekšu neiet, jo futbolists neatrodas tādā sportiskā formā, kādā viņu vēlētos redzēt ''Stuttgart'' kluba pārstāvji. Nesen futbolists pats atklāti pateicis, ka vēlas tikt pārdots šim klubam.

Izmantotie resursi:
soccer365.com

     [+] [-]

, 2009-07-08 19:55, pirms 15 gadiem
Stuttgart briest kaut kam lielam.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-08 20:14, pirms 15 gadiem
Lielisks uzbrucējs, žēl, ka daudzi klubi to neredz.
Tomēr Stuttgart arī labi.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-08 22:05, pirms 15 gadiem
Ja MU dabūtu Huntelāru, tas būtu baigi labi, bet nafig, mums tik daudz uzbrucēju? Biju domājis - Rūnijs un Berbatovs pamatā un Ouens uz maiņu... Kur vēl Huntelāru liktu? Tāds spēlētājs pamatā jāliek, bet tad Berba dabūtu sēdēt. Vēl jau kaut kur Mačeda un Velbeks jāliek. Manučo jau ir izīrēts.

Man patiktu redzēt Vāgneru Lavu Bundeslīgā. Tiešām lielisks uzbrucējs un patiešām nenovērtēts. Jau sen vajadzēja tikt no Krievijas ārā uz augstāku līmeni. Viņa klasi parāda arī statistika!

  -2 [+] [-]

, 2009-07-08 22:40, pirms 15 gadiem
Tac parej beidzot uz specigaku klubu

     [+] [-]

, 2009-07-09 00:08, pirms 15 gadiem
А почему вы решили что Бундеслига в плане футбола сильнее РПЛ? =)

     [+] [-]

, 2009-07-09 01:11, pirms 15 gadiem
DimonOutlaw rakstīja: А почему вы решили что Бундеслига в плане футбола сильнее РПЛ? =)
Никто ничего подобного вроде не говорил.