Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Minhenes "Bayern" dīkstāves laikā paraksta jaunu līgumu ar galveno treneri Fliku

Agris Suveizda

Minhenes "Bayern" dīkstāves laikā paraksta jaunu līgumu ar galveno treneri Fliku
Hanzi Fliks. Foto: EPA/Scanpix

Vācijas futbola klubs Minhenes "Bayern" pavēstījis par jauna līguma parakstīšanu ar galveno treneri Hansu Dīteru jeb Hanzi Fliku, ar kuru līdzšinējā vienošanās bija spēkā līdz 30. jūnijam. Jaunais līgums parakstīts līdz 2023. gada 30. jūnijam.

"Esam ļoti apmierināti ar Flika darbu," kluba mājaslapā citēts "Bayern" vadītājs Kārls Haincs Rummenige. "Komanda viņa vadībā ir ļoti labi attīstījusies. Tā spēlē pievilcīgu futbolu, kas atspoguļojas arī rezultātos. Esam vienīgais vācu klubs, kas joprojām piedalās visos trīs turnīros. Papildus man patīk, kā viņš vada komandu. Viņa cilvēciskās īpašības ir pārliecinošas, viņam piemīt arī empātija. "Bayern" uzticas Flikam, un esam pārliecināti, ka ar viņu nākotnē turpināsim sasniegt savus mērķus."

Fliks Minhenes "Bayern" iepriekšējā vasarā pievienojās kā Niko Kovāča asistents, bet 3. novembrī pēc horvāta atbrīvošanas kļuva par pagaidu galveno treneri. Bundeslīgā "Bayern" ar 55 punktiem 25 spēlēs ir līdere, par četriem punktiem apsteidzot Dortmundes "Borussia", Čempionu līgas astotdaļfinālu bavārieši sāka ar pārliecinošu uzvaru Londonā pār "Chelsea" (3:0), bet Vācijas kausā ir sasnieguši pusfinālu.

55 gadus vecais Fliks kā galvenais treneris no 2000. līdz 2005. gadam vadīja "Hoffenheim", kad klubs vēl bija tālu no augstākās līgas, bet pēc tam ilgus gadus ir strādājis kā Vācijas izlases asistents.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2020/0...