Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Rauls un "Schalke" atriebjas "Bayern" Vācijas kausa pusfinālā

Rauls un "Schalke" atriebjas "Bayern" Vācijas kausa pusfinālā
"Schalke" futbolisti līksmo par gūtajiem vārtiem

Šovakar Vācijas kausa pusfinālā "Allianz Arena" stadionā Gelzenkirhenes "Schalke" ar 1:0 uzvarēja pašreizējo trofejas īpašnieci Minhenes "Bayern" un iekļuva finālā, kurā tiksies ar 2.Bundeslīgas komandu "Duisburg". Vienīgos vārtus šī vakara uzvarētājiem guva spāņu uzbrucējs Rauls. Fināls norisināsies 21.maijā Berlīnē.

"Bayern" un "Schalke" jau otro gadu pēc kārtas tikās kausa pusfinālā. Pagājušajā sezonā dramatiskā cīņā, pateicoties fantastiskam Robena solo izgājienam papildlaikā, uzvaru svinēja un vēlāk trofeju izcīnīja bavārieši.

Lai gan pirmajā puslaikā bumbu ievērojami vairāk kontrolēja "Bayern", vadībā izvirzījās tieši "Schalke". Vispirms pēc stūra sitiena un Raula raidījuma bumbu vārtiem pārmeta pāri Gomess, bet pēc nākamā stūra sitiena 15.minūtē Rauls ar galvu bija nekļūdīgs, panākot 1:0 viesu labā.

Vēl viena laba izdevība "Schalke" komandai radās, kad laukuma vidū komandas biedra piespēle nesasniedza Lāmu, un pretuzbrukumā izskrēja Farfans, tomēr Krafts bumbu tvēra. 35.minūtē "Bayern" glāba Millers, kurš uz vārtu līnijas atvairīja Hevedesa sitienu. Lai gan iniciatīva kopumā piederēja mājiniekiem , tomēr viņu uzbrukumi bija pārāk bezzobaini. Puslaiks noslēdzās ar 1:0 par labu "Schalke".

Otro puslaiku "Bayern" iesāka krietni agresīvāk, un Noieram vairākas reizes nācās iesaistīties spēlē. Pēc Robena izpildītas standartsituācijas pašā vārtu priekšā līdz bumbai neaizsniedzās ne Millers, ne Gomess. Nedaudz vēlāk Učida nogāza Gomesu viesu soda laukumā, tomēr tiesnesis sodu nesaskatīja. Spēles beigu daļā "Bayern" izveidoja vēl vairākus bīstamus momentus, taču panākt vismaz neizšķirtu viņiem tā arī neizdevās. Līdz ar to mačā ar 1:0 uzvarēja "Schalke” un iekļuva finālā. Līdz šim aizvadītajos 11 kausa finālos Gelzenkirhenes futbolisti triumfējuši četras reizes.

Pusfināla otrajā pārī vakar tikās divas 2.Bundeslīgas komandas, un tajā "Duisburg" ar 2:1 pārspēja Kotbusas "Energie". Šī būs pirmā reize kopš 2004.gada, kad finālā iekļuvusi vienība no 2.līgas. Fināls norisināsies 21.maijā Berlīnē.

Vācijas kausa pusfināli

KomandasRezultātsVārtu guvēji
Duisburg - Energie Cottbus2:1 (1:0)Maierhofer 24’; Baljak 54’ – Petersen 78’
Bayern – Schalke0:1 (0:1)Raul 15’

 +12 [+] [-]

, 2011-03-02 23:28, pirms 13 gadiem
Rauls sita,sit un sitīs golus iekšā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-03-03 00:02, pirms 13 gadiem
Neesmu šosezon skatījies Schalke spēles, tikai cik rezultātus. Prieks par Raulu, fantastisks futbolists. Tik pārsteidz Gelzenkirhenes kluba zemā vieta Bundeslīgā. Bet skatoties uz papīra, vidējā līnija nekāda, no 14 pieteiktajiem pussargiem tikai 5 kaut ko izsaka, no tiem viens neviena spēli nav spēlejis, viens 3, viens 4 spēles šosezon. 7 spēles spēlējis 17 gadus vecs vācietis, veselas 18 spēles 19 gadus vecs Kamerūnieties, bet neko labu, vai vispār neesmu dzirdēiis par viņu. Doma tāda, komandā 6 uzbrucēji, no kuriem 4 zvaigznes ( viena leģenda Rauls), kam tas vajadzīgs.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-03 08:35, pirms 13 gadiem
Bayern 2 zaudējumi mājas spēlēs pēc kārtas nepilnu 4 dienu laikā... Diezgan bēdīgs rādītājs.
Gan Dortmunde (jo īpaši), gan Šalke parādīja, ja veiksmīgi nosedz 1-kārt, Robbenu, tad Riberī, Bayern vairs maz ko var parādīt uzbrukumā... Diemžēl nesaprotu, kāpēc pārējie komandas biedri neizmanto to, ka divi pretinieki regulāri ir ap R&R, kas itkā dotu lielāku brīvību citiem. Šalke protams, savu ātro golu iesitusi, pa lielam ar visu komandu atradās sava laukuma pusē, izdarot paretus pretuzbrukumus. Grūti pret tik lielu pūli aizsardzībā nospēlēt. Bet tāds jau ir tas futbols, kad likmes ir pārāk augstas.
Kauss ir garām, BL kauss arī nespīd, un uz ČL finālu kā pagājušogad, īpaši neceru, jo ja buksē tā Vācijā jau, ko teiks, kad nāks Barca, MU, RM, CHE, utt.....
Šogad lai tiek citiem, nākamgad gan kādu trofeju vajadzēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-03 10:28, pirms 13 gadiem
Iggijs rakstīja: Rauls sita,sit un sitīs golus iekšā.
hell YEAH!

  -1 [+] [-]

, 2011-03-03 10:38, pirms 13 gadiem
Garlaicīga cīņa un garlaicīgs rezultāts. Neba jau nu pirmo reizi šajā sezonā Magats apspēlēja savu bijušo klubu. Vismaz būs "Scheisse" mierinājuma balva un fantastiskā iespēja tomēr uzspēlēt Eiropas līgā. Laikam jau viņi ir pelnījuši šo iespēju...vismaz par labo cīņu ČL.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-03 11:43, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Garlaicīga cīņa un garlaicīgs rezultāts. Neba jau nu pirmo reizi šajā sezonā Magats apspēlēja savu bijušo klubu. Vismaz būs "Scheisse" mierinājuma balva un fantastiskā iespēja tomēr uzspēlēt Eiropas līgā. Laikam jau viņi ir pelnījuši šo iespēju...vismaz par labo cīņu ČL.
nu bayern faniem tiesaam vareja but loti garlaiciigi

schalkes? common vinji brauks uz berliini.. jautriiba tikai vel prieskjaa!

     [+] [-]

, 2011-03-03 12:22, pirms 13 gadiem
Jep, lai jau vājākās komandas cīnās par vietu EL! "Bayern" jārullē Čempionu līgā.