Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Arda Turans netiek sodīts par mešanu tiesneša asistentam ar futbola zābaku

Agris Suveizda

Arda Turans netiek sodīts par mešanu tiesneša asistentam ar futbola zābaku
Arda Turans
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Atletico" pussargs Arda Turans nesaņems sodu par mešanu tiesneša asistentam ar futbola zābaku. Toties spēles galvenais tiesnesis Hils Mansano pēc šīs nedēļas nogales tiks atstādināts no arbitra pienākumiem uz divām nedēļām.

Madrides "Atletico" trešdien savā laukumā atzina "Barcelona" pārākumu (2:3), divu spēļu summā zaudējot ar 2:4 un izstājoties no Karaļa kausa. Otrā puslaika sākumā nervi neizturēja vienam no galvaspilsētas kluba līderiem Ardam Turanam, kurš savu futbola zābaku raidīja tiesneša asistenta virzienā. Turks gan netrāpīja, un viņš šokējoši saņēma tikai dzelteno kartīti.

Turklāt 28 gadus vecais Turans par nesavaldību netiks diskvalificēts, jo mača galvenais tiesnesis Hils Mansano spēles ziņojumā nenorādīja uz uzbrukuma mēģinājumu viņa kolēģim, bet gan ierakstīja, ka spēlētājs savu futbola zābaku vienkārši aizmetis prom. Kamēr Turans apbrīnojamā veidā būs izsprucis cauri sveikā no potenciāli barga soda, galvenais tiesnesis Mansano tiks atstādināts uz divām nedēļām. Šovakar gan Mansano vēl vadīs spēli starp "Granada" un "Elche", bet Tiesnešu asociācijas sankcijas stāsies spēkā tikai nākamnedēļ.

Par Turana nesodīšanu sašutis bija "Barcelona" pussargs Čavi Ernandess: "Esmu pārsteigts, ka viņš nesaņēma sodu. Tai vajadzēja būt sarkanajai kartītei. Taču tas noteikti nav spēlētāja darbs pieņemt šādus lēmumus. Manuprāt, tā bija sarkanā kartīte, jo tā bija nepieņemama rīcība."

Izmantotie resursi:
Arda Turan avoids ban for linesman boot throw -...
Referee who didn't send Arda off punished -...

  +2 [+] [-]

, 2015-01-31 17:32, pirms 9 gadiem
Šis no sērijas: Pēc kārtējās futbola komandas neveiksmes visi spēlētāji sēž ģērbtuvē un sarunājas. Pēkšņi centra uzbrucējs iesaucas:- Es zinu, kāpēc mēs zaudējām! Tiesnesis bija pretinieku pusē un tiesāja viņiem par labu! Drīkst, es iešu un iesperšu viņam?
Treneris:- Manis pēc ej, vienalga netrāpīsi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-31 18:34, pirms 9 gadiem
ja turks ir muļķis, tad tas uz ilgu laiku... arī sarkanā neko nelīdzētu, tādi viņi ir!

  -1 [+] [-]

, 2015-01-31 18:39, pirms 9 gadiem
tak CR nupat vienam guļošam iespēra un dabūja minimālāko iespējamo sodu. Spāņiem tāda tendence - visu šito censties pēc iespējas mazāk sodīt.

     [+] [-]

, 2015-01-31 23:54, pirms 9 gadiem
es nezinu,ok,paarkaapums,bet nu shoreiz esmu tiesnesha pusee,jau taa bija noraidiijis Gabi puslaika paartraukumaa un,ja tagad uzreiz otraa puslaika saakumaa buutu veel Turanu aiztriecis,vinjsh tak no stadiona aaraa nebuutu ticis,plus veel paareejie Atletico speeleetaaji buutu kaadam laukumaa kaajas salauzushi,jau bez taa speeleeja kaa mezonji