Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

Emils Ozerinskis

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu
Koke. Foto: Atlético de Madrid

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.

Vienošanās ar 32 gadus veco pussargu pagarināta līdz vismaz nākamās sezonas beigām. Iepriekš spēkā bijušajam līguma bija jānoslēdzas pēc šīs sezonas.

Koke 15 sezonu laikā "Atletico" sastāvā piedalījies 626 mačos, kas ir kluba rekords, un guvis 47 vārtus. "Atletico" audzēknis Koke kluba pirmajā komandā debitēja 2009. gadā. Šajā sezonā centra pussarga statistikā ir 29 aizvadītas Spānijas čempionāta spēles, kurās veiktas trīs rezultatīvas piespēles.

Ar "Atletico" spānis kļuvis par divkārtēju Spānijas čempionu un divas reizes uzvarējis UEFA Eiropas līgā, tāpat viņam ir tituli Karaļa kausā, Spānijas Superkausā un Eiropas Superkausā. Divreiz ar madridiešiem viņš aizcīnījies arī līdz UEFA Čempionu līgas finālam.

Izmantotie resursi:
LETA