Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Agris Suveizda

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā
Čavi. Foto: EPA/Scanpix

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.

Janvāra beigās "Barcelona" dažu dienu laikā piedzīvoja divus rezultatīvus zaudējumus, vispirms Karaļa kausa ceturtdaļfinālā Bilbao ar 2:4 piekāpjoties pagarinājumā un pēcāk līgas spēlē mājās ar 3:5 zaudējot "Villarreal". Pēc mača Čavi paziņoja, ka pēc sezonas beigām atkāpsies no amata, pamatojot to ar lielo un nepamatoto mediju un politisko spiedienu.

Pēc Čavi paziņojuma sekoja 13 spēles bez zaudējumiem (10-3-0), pārvarēta astotdaļfināla barjera Čempionu līgā (1:1, 3:1 pret Itālijas čempioni "Napoli") un uzvara Parīzē (3:2), un jau iepriekš klīda runas par vadības gaidāmo tikšanos ar Čavi pēc 21. aprīļa "El Clasico". Lai gan nu piedzīvoti divi zaudējumi pēc kārtas, mazākumā mājās pret PSG sabrūkot ar 1:4 un nenoturot vadību Madridē (2:3), tas nemainīja vadības vēlmi turpināt sadarbību ar Čavi.

Kā ziņo Mundo Deportivo, vakar vispirms notika valdes sēde, pēc kuras sporta direktors Deku tikās ar Čavi un viņa asistentu, brāli Oskaru Ernandesu, un pēc tam Deku, Čavi devās uz tikšanos kluba prezidenta Žuana Laportas mājā, klātesot arī viceprezidentam sporta jautājumos Rafam Justem. Divu stundu ilgas sarunas beigušās ar vienošanos, ka Čavi tomēr darbu turpinās arī nākamsezon un izpildīs līgumu līdz beigām – septembrī pārslēgtā vienošanās ir spēkā līdz 2025. gada vasarai, turklāt ir ar viena gada pagarināšanas iespēju.

Šodien gaidāms arī kluba oficiāls paziņojums. "Barcelona" ar 70 punktiem 32 spēlēs ieņem otro vietu Spānijas čempionātā, par 11 punktiem atpaliekot no "Real Madrid" un par diviem apsteidzot "Girona", pie kuras viesosies jau drīzumā – 4. maijā. Nākamo spēli "Barcelona" aizvadīs pirmdien, uzņemot "Valencia". Čavi komandu vada kopš 2021. gada novembra.

Izmantotie resursi:
https://www.mundodeportivo.com/futb...

     [+] [-]

, 2024-04-25 15:25, pirms nedēļas
Nu nešķiet laba doma. Barcai vajag cita līmeņa treneri. Cik sapratu, tad Klops iet prom no Liverpool, tas būtu īstais👍

     [+] [-]

, 2024-04-25 17:39, pirms nedēļas
Barsa ir sporta ikona, saukt to par "vīriešu komandu" nozīmē to degradēt un pazemot sporta cienītāju acīs. Lai vispirms Barsas sieviešu komanda kļūst par līdzīgu leģendu un tad sauksim tās katru savā, "vīriešu" un "sieviešu" vārdā. Citādi savu portālu padarāt nebaudāmu nopietniem cilvēkiem.

     [+] [-]

, 2024-04-25 17:41, pirms nedēļas
gircc rakstīja: Nu nešķiet laba doma. Barcai vajag cita līmeņa treneri. Cik sapratu, tad Klops iet prom no Liverpool, tas būtu īstais👍
Klops neiet prom lai meklētu ko citu, viņš teica ka ir izdedzis un vajag atpūtu, vienīgais kur viņš ietu ir vadīt izlasi šobrīd, jo ar izlasi nav tik liela slodze!

     [+] [-]

, 2024-04-25 18:28, pirms nedēļas
Nu forši,tātad atkal pie aizsardzības šovasar neviens nestrādās,īstu balsta pussargu tā ar nesameklēs un visas problēmas centīsies labot nopērkot kādu 30+ vecu veterānu uzbrukumā.Pusi sezonas cerēs,cerēs un tad atkal viena vai divas svarīgas spēles tik izgāztas un sezona norakstīta,kad pretī nāks treneris,kas spēj ātri mainīt savas komandas taktiku,uz ko Xavi atkal nebūs gatavs.Prieks kur tu rodies.

     [+] [-]

, 2024-04-25 18:30, pirms nedēļas
P.S.un,ja par Klopu,tad viņš tak manuprāt paziņoja,ka vienu sezonu toč izlaidīs,atpūtīsies un pēc tam tika skatīsies kas un kā.Tā kā viņš pat īsti nebija kandidātos,no vāciešiem Fliks gan.