Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ančeloti veic pārrunas par līguma pagarināšanu, Vermālens joprojām nespēlēs

Agris Suveizda

Ančeloti veic pārrunas par līguma pagarināšanu, Vermālens joprojām nespēlēs
Karlo Ančeloti
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti intervijā laikrakstam La Repubblica sacīja, ka ļoti labi jūtas klubā un ka tiek veiktas pārrunas par līguma pagarināšanu. Tikmēr veselības problēmu dēļ atkal tiks atlikta "Barcelona" aizsarga Tomasa Vermālena debija.

"Ceru, ka Madrides "Real" vēsturē iekļūšu ne tikai ar La Decima [desmito UEFA Čempionu līgas trofeju]," sacīja Karlo Ančeloti. "Pašreizējais līgums ir spēkā līdz 2016. gadam, un tiek veiktas pārrunas par tā pagarināšanu."

"Vēlos kopā ar Madrides "Real" kļūt par pasaules čempionu. FIFA Klubu pasaules kauss Marokā nebūs viegls turnīrs, jo pusfinālā, ļoti iespējams, tiksimies ar Meksikas "Cruz Azul"," uzskata Ančeloti.

FIFA Pasaules kauss klubiem sāksies desmitajā decembrī, un Madrides "Real" kopā ar Argentīnas "San Lorenzo" jau ir garantējusi vietu pusfinālā. "Real" tajā tiksies vai nu ar Meksikas, vai Austrālijas klubiem, bet "San Lorenzo" zarā ir Marokas, Jaunzēlandes un Alžīrijas komandas.

Cits Spānijas klubs "Barcelona" rītvakar UEFA Čempionu līgā viesosies pie Kipras APOEL, taču katalāņiem nepalīdzēs ne Andress Injesta, ne Tomass Vermālens. Par 19 miljoniem eiro iegādātais beļģis šosezon "Barcelona" rindās vēl nav spēlējis, un viņa debija bija paredzēta šonedēļ. Tomēr paceles cīpslas savainojuma dēļ debija atkal būs jāatliek. Kluba sporta direktors Andoni Subisarreta vēl neprata prognozēt, vai būs nepieciešama operācija.

Izmantotie resursi:
Ancelotti: Real Madrid contract talks under way...
22 convocados para Chipre | FC Barcelona
BBC Sport - Thomas Vermaelen: Barcelona...

     [+] [-]

, 2014-11-24 20:08, pirms 9 gadiem
laba ziņa , lidz 2017. gadam un pieliks algu vēl , jauki ilgtermiņa treneris

     [+] [-]

, 2014-11-25 00:53, pirms 9 gadiem
ja kas,tad Vermalens ir nopirkts par 10milj,tos paareejos 9 Arsenal var sanjemt atkariibaa no nospeeleeto speelju daudzuma,pagaidaam gan izskataas ka tas vinjiem nespiid