Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Enrike: ""Valencia" parādīja, ka vari uzvarēt, pat ja nedodies uzbrukumā"

Enrike: ""Valencia" parādīja, ka vari uzvarēt, pat ja nedodies uzbrukumā"
Luiss Enrike
Foto: AFP/Scanpix

Vakar Spānijas čempionāta 33.kārtas spēlē "Barcelona" ar minimālu rezultāta starpību atzina "Valencia" pārākumu.
Luisa Enrikes komandai tas ir jau trešais zaudējums pēc kārtas "La Liga", un cīņa par titulu atkal ir saasinājusies. Tomēr kluba galvenais treneris atzina, ka ir optimisma pilns, ka "Barcelona" izdosies uzvarēt atlikušajās spēlēs un izcīnīt titulu.

"Barcelona" galvenais treneris Luiss Enrike:
"Domāju, ka mums ir nepieciešams uzvarēt piecas spēles, lai izcīnītu titulu, un, ja ir kāda komanda, kas to var izdarīt, tad tā ir “Barcelona”. Mums priekšā ir sarežģīts uzdevums, taču mēs būsim čempioni, ja gūsim panākumus pēdējās piecās spēlēs."

Tāpat Enrike atzina, ka jūtas lepns par saviem futbolistiem, neveiksmes skaidrojot ar veiksmes trūkumu: "Varu tikai slavēt savus futbolistus, nav iemesla viņus kritizēt. Uzskatu, ka uz pēdējā laikā piedzīvotajām neveiksmēm reaģējām labi. Mums trūkst veiksmes. Mums vajadzēja vienus vārtus, kurus arī guvām, taču nepareizajos vārtos. Sarežģītā situācijā demonstrējām labu sniegumu. Mēs bijām labāki visos elementos, tomēr viņi bija efektīvāki. Izveidojām vairākas vārtu gūšanas iespējas un bijām pelnījuši trīs punktus, bet tāds ir futbols. Šodien pierādījās, ka tu vari uzvarēt, ja nedodies uzbrukumā."

Līdzīgās domās bija komandas aizsargs Žerārs Pikē: “Zinām, ka mums ir pa spēkam izcīnīt piecas uzvaras un mums tas ir jāizdara. Šobrīd daudz kas tiek pārdomāts, un ir grūti redzēt, kā mums sakritušas zvaigznes. Pēdējā laika notikumi ir lielisks pierādījums, taču mēs nevaram apstāties. Komanda ir tāda pati kā divas trīs nedēļas atpakaļ. Viss ir mūsu rokās, un mēs turpināsim cīnīties. Esam izsmēluši mūsu kļūdu robežu. Taču es gribētu spēlēt tā kā pret “Valencia” un zaudēt, nevis uzvarēt kā mēs to darījām pēdējo dienu laikā. Esmu pārliecināts, ka mums izdosies izcīnīt titulu.”

Izmantotie resursi:
Luis Enrique: Barcelona still in pole position...
Pique staying positive despite Barca slump -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-04-18 16:39, pirms 8 gadiem
RobisK rakstīja: Enrike esot teicis pirms mēneša, ka vienīgā komanda kas var uzvarēt Barsu ir pati Barsa.

Un atkal šitais trollings un pretinieka noķengāšana. Nu nebūsi tu Pepa līmenī.
Peps sačakarēja Bayern, tagad City kārta

     [+] [-]

, 2016-04-18 16:55, pirms 8 gadiem
Visu sezonu brauca visiem pāri, skaidrs, ka arī spēlētājiem pienāks sportiskā un emocionālā bedre. Bet tagad, kad palicis tikai vietējais čempis, laiks starp spēlēm atpūsties ir, tad būs cits rezultāts.
Atletico un Real koncentrēsies ČL un Barcai tā būs priekšrocība.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-18 18:21, pirms 8 gadiem
Aduriz ir mana cerība pret ATM un depors ar Espanyol pret barsu lai gan Madridei pāsāi Villareal, valensija

  +1 [+] [-]

, 2016-04-18 20:01, pirms 8 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Aduriz ir mana cerība pret ATM un depors ar Espanyol pret barsu lai gan Madridei pāsāi Villareal, valensija
Tava cerība ir Kristīne, jo Real komandas kā tādas nav, tik individuālisti. Barcai līdzīgi MSN, bet nu viņiem vismaz ir safa filosofija, rokraksts. Vikingiem nekā tāda nav un diez vai jebkad būs!

     [+] [-]

, 2016-04-18 20:25, pirms 8 gadiem
Mums trukst veiksmes... Tu laikam joko, aizsardziiba tak vispar peld malu malaas, ka ari uzbrukums ir zem katras kritikas. Vienigie kas tur limeni ir Iniesta un Maskerano. Atver acis Enrike, pietiks sapnot...

  -1 [+] [-]

, 2016-04-18 20:36, pirms 8 gadiem
Leo4a rakstīja: Mums trukst veiksmes... Tu laikam joko, aizsardziiba tak vispar peld malu malaas, ka ari uzbrukums ir zem katras kritikas. Vienigie kas tur limeni ir Iniesta un Maskerano. Atver acis Enrike, pietiks sapnot...
uzbrukums nav nemaz tik slikts, tikai katastrofāla ir realizācija

     [+] [-]

, 2016-04-18 20:46, pirms 8 gadiem
filguds rakstīja: uzbrukums nav nemaz tik slikts, tikai katastrofāla ir realizācija
Bet tas jau ir pats svarigakais. Suaress pedeja spele tikai offsaidos sedeja...

  -1 [+] [-]

, 2016-04-18 20:52, pirms 8 gadiem
Leo4a rakstīja: Bet tas jau ir pats svarigakais. Suaress pedeja spele tikai offsaidos sedeja...
tas mani arī besīja. Diemžēl Neimāram arī nekas nesanāk.

     [+] [-]

, 2016-04-18 20:54, pirms 8 gadiem
filguds rakstīja: tas mani arī besīja. Diemžēl Neimāram arī nekas nesanāk.
Par Neimaru nemaz runa neiet, viens no sliktakajiem speletajiem sastava sobrid. Nekas nesanak un cinities arii necinaas. Skiet ka tiesam prata jau vasara un jaunais liigums.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-18 20:57, pirms 8 gadiem
Leo4a rakstīja: Par Neimaru nemaz runa neiet, viens no sliktakajiem speletajiem sastava sobrid. Nekas nesanak un cinities arii necinaas. Skiet ka tiesam prata jau vasara un jaunais liigums.
par necīnīšanos īsti negribas piekrist, bet ja nekas neizdodas, var arī rokas nolaisties dažreiz. Viss notiek atkal pārāk lēni

  -1 [+] [-]

, 2016-04-18 21:01, pirms 8 gadiem
ja Deporu normāli paņems, tad cerams būs viss kārtībā. Kaut kad tai nelaimju sērijai ir arī jābeidzas