Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Enrike šaubās par Mesi dalību "El Clasico" un slavē Neimāru

Rolands Eliņš

Enrike šaubās par Mesi dalību "El Clasico" un slavē Neimāru
Luiss Enrike
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola kluba „Barcelona” galvenais treneris Luiss Enrike neizslēdza iespēju, ka Lionels Mesi varētu piedalīties pēc divām nedēļām gaidāmajā „El Clasico”, savukārt Madrides „Real” spēlētājs Serhio Ramoss atzina, ka viņa komanda vakar nospēlējusi visai vāji.

„Es neesmu īpaši vērtīgs novērotājs, lai noteiktu, vai mūsu komanda tieši šobrīd ir labākajā formā,” sacīja Luiss Enrike. „Ceru un vēlos, lai mēs no saviem sezonas labākajiem brīžiem būtu vēl tālu, taču tas, ka „Villareal” pret mums radīja tikai pāris vārtu gūšanas iespējas, parāda, ka vismaz kaut ko izdarījām pareizi.”

„Vai Neimārs šobrīd ir otrs labākais futbolists pasaulē? Ļaušu jums lemt pašiem,” Enrike atbildēja diplomātiski. „Esmu pagodināts, ka manā komandā spēlē Neimārs, Mesi, Busketss, Injesta un Svaress. Uzskatu, ka viņi visi ir unikāli futbolisti, kuri sniedz milzīgu pienesumu komandai.”

Enrike arī nevēlējās komentēt izskanējušos Neimāra salīdzinājumus ar Ronaldinju, jo uzskata abus par īpašiem spēlētājiem, taču nosauca Neimāra vakar gūtos vārtus par brīnišķīgiem. Treneris arī vēl nevarēja ieviest skaidrību Lionela Mesi sakarā: „Vienīgā lieta, kas mūs satrauc jau kopš Mesi traumas gūšanas brīža, ir tas, lai viņš atgrieztos laukumā pilnībā gatavs. Ar viņu ierindā esam daudz spēcīgāka komanda. Vai viņš izlaidīs arī „El Clasico”? Varbūt jā, varbūt nē – viņš tomēr joprojām atgūstas no traumas. Mesi vēl palikušas kādas divas nedēļas, un vai viņš atgriezīsies tieši laikā, vai nedaudz vēlāk, bet viņš atgriezīsies, un par to esam priecīgi jebkurā gadījumā.”

Spānijas futbola diženākais mačs „El Clasico” paredzēts 21. novembrī, savukārt Mesi traumu guva 26. septembrī, kad viņam tika noteikts divu mēnešu atlabšanas periods. Čempionāta līdere pagaidām ir Barselona, bet tās pretiniece „Real” šo spēli sagaidīs ar „La Liga” zaudējumu kabatā, jo vakar ar 2:3 piekāpās „Sevilla”.

„Mums ir laiks, lai sastāvā paspētu atgriezties savainotie spēlētāji,” izteicās „Real” treneris Rafaels Benitess. „Pret „Sevilla” bija pavisam citāda spēle nekā būs pret „Barcelona”, un es ceru, ka mana komanda pēc šī zaudējuma spēs sniegt konkurentiem atbildi. Ramosa savainojums? Nedomāju, ka tas ietekmēja spēles iznākumu, jo tobrīd vēl bija palicis daudz laika, un Rafaels Varāns nospēlēja labi. Tiesa, tas lika mums izmantot vienu piespiedu maiņu.”

Pleca savainojumu guvušais Serhio Ramoss norādīja, ka otrdien viņam tiks veiktas papildu pārbaudes, un atzina, ka pievienošanās Spānijas izlase tagad varētu būt apgrūtināta. „Vai šodienas spēle bija katastrofa? Katrs var raksturot mūsu spēli ar tādu īpašības vārdu, kādu vien vēlas. Skaidrs gan, ka nespēlējām visai labi, un tas vienmēr ir redzams arī rezultātā. Taču, lai arī paši aizvadījām vāju maču, jānovērtē arī „Sevilla” sniegums. Zaudējām svarīgus punktus, bijām nedaudz pasīvi.”

Izmantotie resursi:
AS.com - Diario online deportivo. Fútbol, motor...

     [+] [-]

, 2015-11-09 12:39, pirms 8 gadiem
Neimārs pagaidām ļoti labu sniegumu rāda, ne velti ir arī top scorer La līgā. Nezinu, vai Messi vajadzētu atgriezties uz El classico, būtu jau labāk viņu pataupīt...Vispār tā el classico šogad būs dīvains, jo baigi daudz traumēto, vai tādi, kas tikko būs izārstējušies.

     [+] [-]

, 2015-11-09 12:58, pirms 8 gadiem
uz visu spēli diez vai, varbūt uz maiņu otrajā puslaikā, un atkarībā no rezultāta

     [+] [-]

, 2015-11-09 20:23, pirms 8 gadiem
tagad saakas pasleepes, neviens liidz piektdienai neteiks, vai vinsh speelees.

     [+] [-]

, 2015-11-09 20:44, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: tagad saakas pasleepes, neviens liidz piektdienai neteiks, vai vinsh speelees.
Barcas laikraksti ir kategoriski,ka Messi nespeelees un es ar taadaas pashaas domaas,ja jau vinjsh veel nav atsaacis skriet,tad pa desmit dienaam peekshnji buut pilniibaa gatavam,nu neticu

     [+] [-]

, 2015-11-10 10:26, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: Barcas laikraksti ir kategoriski,ka Messi nespeelees un es ar taadaas pashaas domaas,ja jau vinjsh veel nav atsaacis skriet,tad pa desmit dienaam peekshnji buut pilniibaa gatavam,nu neticu
katalaanju prese arii iesaistiita pasaakumaa

barcastuff ‏@barcastuff
Messi, who is recovering from a knee ligament injury, has started with ball exercises. [md]