Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" pagarina līgumu ar Luisu Enriki

"Barcelona" pagarina līgumu ar Luisu Enriki
Luiss Enrike
Foto: AFP/Scanpix

Šīs sezonas spēcīgākais futbola klubs Eiropā "Barcelona" pagarinājis līgumu ar galveno treneri Luisu Enriki, medijiem paziņojis kluba prezidents Žuzeps Marija Bartomeu.

Lai gan Luisa Enrikes vadītā komanda šosezon izcīnīja trīs trofejas (Spānijas "La Liga" čempiones godu, Karaļa kausu un UEFA Čempionu līgas titulu), tomēr trenera palikšana "Barcelona" nebija skaidri zināma. Šodien kluba prezidents Žuzeps Marija Bartomeu lika punktu šaubām un paziņoja par līguma pagarināšanu ar Luisu Enriki. Jaunā vienošanās paredz sadarbību līdz 2017. gada vasarai.

Bijušais "Barcelona" pussargs Luiss Enrike par komandas galveno treneri kļuva pirms šīs sezonas, nomainot Herardo Martino. Enrike ir otrais treneris "Barcelona" vēsturē, kura vadībā klubs izcīnīja "La Liga", Karaļa kausa un Čempionu līgas titulus. Pirmais bija Peps Gvardiola, kurš šādu panākumu sasniedza 2009. gadā.

"Barcelona" brazīliešu aizsargs Dani Alvešs pēc mēnešiem ilgām spekulācijām tomēr pagarinājis līgumu uz divām sezonām ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu. "Klubs paziņo, ka Dani Alvešs ir pieņēmis kluba piedāvājumu par līguma pagarināšanu," teikts "Barcelona" izplatītajā paziņojumā. "Pēc jaunā līguma nosacījumiem futbolists paliks "Barcelona" sastāvā vismaz līdz 2017. gada 30. jūnijam." Iepriekš gan Bartomeu, gan viceprezidents Hordi Mestre bija norādījuši, ka brazīliešu aizsargam tuvojas pēdējais laiks lēmuma pieņemšanai par līguma pagarināšanu.

32 gadus vecais futbolists, svinot "Barcelona" trofeju iegūšanu, atzina, ka pēc nespējas vienoties par jaunā līguma nosacījumiem varētu pamest komandu. Tomēr, tuvojoties kluba prezidenta vēlēšanām, pašreizējie "Barcelona" vadītāji likuši skaidri saprast, ka negrasās izteikt citus līguma piedāvājumus, un mudinājuši Dani Alvešu pārdomāt.

"Alvešam līguma piedāvājums uz galda ir jau vairākas nedēļas. Viņam tiek piedāvāts līgums uz 2+1 gadu un viņam ir jāizlemj, ko viņš darīs. No mums nekas daudz vairs nav atkarīgs," kluba prezidents Bartomeu norādījis TV3. Tikmēr "Barcelona" viceprezidents Mestre pirmdien pēc oficiālās līguma parakstīšanas ar pussargu/aizsargu Aleišu Vidalu piebildis: "Mēs esam izteikuši piedāvājumu un domāji, ka tas ir labs. Bumba ir viņa pusē. Tas ir viņa lēmums un viņam tas jāpieņem ātri. Ja viņš negribētu šeit palikt, mēs nebūtu izteikuši nekādu piedāvājumu." Pēdējo nedēļu laikā Dani Alveša vārds tika locīts saistībā ar pievienošanos AC "Milan", "Manchester United" un "Paris Saint-Germain".

Tikmēr "Barcelona" pretinieki Čempionu līgas finālā "Juventus" šodien paziņoja par vienošanos ar Vācijas izlases pussargu Sami Kediru. 28 gadus vecais pussargs pārcelsies uz Turīnu 1. jūlijā, kad būs beidzies viņa līgums ar Madrides "Real". "Juventus" ziņo, ka ar Kediru panākta vienošanās par četru gadu līgumu. Aizvadītajā sezonā Kedira piedalījās tikai 16 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Official FC Barcelona Web Site - Barça |...
Welcome - Juventus.com

1 2 69 komentāri

     [+] [-]

, 2015-06-09 10:39, pirms 9 gadiem
Alvesha vietaa paliktu - peec 2 gadiem vareetu mieriigi braukt ciemos pie Xavi pelniit lielo pikji, bet veel paaris gadus veltiit lielajam futbolam, ne pikja kaashanai.
no otras puses, arii aizieshana nebuutu nekas tragjisks. vareetu pat sanaakt, ka izjuuk braziilju mafija un paliek tikai Neimaars un Rafinja.

     [+] [-]

, 2015-06-09 11:39, pirms 9 gadiem
555 rakstīja: Alvesha vietaa paliktu - peec 2 gadiem vareetu mieriigi braukt ciemos pie Xavi pelniit lielo pikji, bet veel paaris gadus veltiit lielajam futbolam, ne pikja kaashanai.
no otras puses, arii aizieshana nebuutu nekas tragjisks. vareetu pat sanaakt, ka izjuuk braziilju mafija un paliek tikai Neimaars un Rafinja.
vai tad Adriano arī jau prom ?
pēc pēdējām La Liga spēlēm jau palika žēl , ka šis varētu aiziet, bet pēc ČL fināla atkal nebūtu iebildumu

     [+] [-]

, 2015-06-09 11:42, pirms 9 gadiem
filguds rakstīja: vai tad Adriano arī jau prom ?
pēc pēdējām La Liga spēlēm jau palika žēl , ka šis varētu aiziet, bet pēc ČL fināla atkal nebūtu iebildumu
no sportiskaa viedoklja vinjam ne paaraak labi iet - peedeejaa laikaa kaa Albas dublieris bija Matjee, un tas jau ir zinaams signaals.

     [+] [-]

, 2015-06-09 11:43, pirms 9 gadiem
mekleju,bet nekādi nevarēju atrast spēlētāju vārdā Aleiš Vidals,bet atradu labās malas aizsargu no Sevillas kurš noslēdzis līgumu ar Barca uz 5ieciem gadiem,un vārds viņam ir Aleiks Vidals neviss kkads Aleiš!!!!!

     [+] [-]

, 2015-06-09 11:47, pirms 9 gadiem
555 rakstīja: no sportiskaa viedoklja vinjam ne paaraak labi iet - peedeejaa laikaa kaa Albas dublieris bija Matjee, un tas jau ir zinaams signaals.
tu es Tev piekrītu, man ar labāk patīk , kad šis nespēlē. Bet interesanti, ka šķiet pēdējā La Liga spēlē šis pēkšņi parādījās labajā malā un izskatījās pat diezgan labi . Protams nezinu, kā tas būtu pret stiprāku pretinieku

     [+] [-]

, 2015-06-09 13:39, pirms 9 gadiem

     [+] [-]

, 2015-06-09 14:39, pirms 9 gadiem
".. kluba prezidents Bartomeu norādījis TV3."

Bez Tabu bija šo noķēruši vai!??

     [+] [-]

, 2015-06-09 14:41, pirms 9 gadiem
nu vismaz miers maajaas,ar mieriigu praatu varu gaidiit prezidenta veeleeshanas

  +1 [+] [-]

, 2015-06-09 14:41, pirms 9 gadiem
ficuks rakstīja: ".. kluba prezidents Bartomeu norādījis TV3."

Bez Tabu bija šo noķēruši vai!??
domaa, nekur pasaulee nav tv3? tv3 ir Katalonijas TV kanaals

     [+] [-]

, 2015-06-09 14:42, pirms 9 gadiem
Tur viņam arī vieta. Savā vecumā pielāgoties citam futbolam būtu grūti.

  +2 [+] [-]

, 2015-06-09 14:43, pirms 9 gadiem
ficuks rakstīja: ".. kluba prezidents Bartomeu norādījis TV3."

Bez Tabu bija šo noķēruši vai!??
TV3 (Catalonia) - Wikipedia, the free encyclopedia

  -1 [+] [-]

, 2015-06-09 14:45, pirms 9 gadiem
Prieks, ka Dunga sho uz izlasi vairs nenjem.

     [+] [-]

, 2015-06-09 14:53, pirms 9 gadiem
555 rakstīja: no sportiskaa viedoklja vinjam ne paaraak labi iet - peedeejaa laikaa kaa Albas dublieris bija Matjee, un tas jau ir zinaams signaals.
Adriano ir un paliek nr3 izveele starp maleejiem aizsargiem,kad Alba vai Alves nespeelee,tajaas paaris peedeejaas speelees,kad Metjo mainiija beigaas Albu,tas vairaak bija vinja cm deelj,jo pretinieki saaka spiest uz centreejumiem soda laukumaa

  +1 [+] [-]

, 2015-06-09 14:54, pirms 9 gadiem
Ragnar Lodbrok rakstīja: mekleju,bet nekādi nevarēju atrast spēlētāju vārdā Aleiš Vidals,bet atradu labās malas aizsargu no Sevillas kurš noslēdzis līgumu ar Barca uz 5ieciem gadiem,un vārds viņam ir Aleiks Vidals neviss kkads Aleiš!!!!!
Un kā tad katalāņi izrunā burtu "x"? Nu ne jau kā kā angļi, vai ne tā? Pēc patskaņa "i" šo burtu izrunā tieši kā "š", un ne citādāk.
Catalan: Pronunciation
Ņem par labu

     [+] [-]

, 2015-06-09 14:57, pirms 9 gadiem
555 rakstīja: domaa, nekur pasaulee nav tv3? tv3 ir Katalonijas TV kanaals
To tad parasti norāda!

     [+] [-]

, 2015-06-09 15:05, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: Adriano ir un paliek nr3 izveele starp maleejiem aizsargiem,kad Alba vai Alves nespeelee,tajaas paaris peedeejaas speelees,kad Metjo mainiija beigaas Albu,tas vairaak bija vinja cm deelj,jo pretinieki saaka spiest uz centreejumiem soda laukumaa
tagad jaagaida juulijs un veeleeshanas. jauns prezidents, jauns sporta direktors, kura rokaas viss buus.

  +2 [+] [-]

, 2015-06-09 15:43, pirms 9 gadiem
555 rakstīja: tagad jaagaida juulijs un veeleeshanas. jauns prezidents, jauns sporta direktors, kura rokaas viss buus.
vismaz ceru,ka vakardienas Sports.es zinjotais,ka Enrike paliek vismaz veel uz vienu sezonu,atbilst patiesiibai,tad vismaz par to buutu miers
Un nez vai Smartam nebuus seeras un Laporta nepasauks savus vecos ciinju biedrus Soriano un Begirstainu atpakalj savaa komandaa

     [+] [-]

, 2015-06-09 15:47, pirms 9 gadiem
555 rakstīja: tagad jaagaida juulijs un veeleeshanas. jauns prezidents, jauns sporta direktors, kura rokaas viss buus.
Ja Barcas pašreizējā vadība spēs vienoties ar Juvi un Raiolu saistībā ar Pogba iegādi līdz jūlijam, tad vēlēšanas būs formalitāte. Nav neviena iemesla, lai Laporta spētu Bartameu benķi izkustināt. Pēc komadas snieguma šogad vajadzētu pat Zubizaretu acināt atpakaļ un viņam atvainoties (it sevišķi, ja Vemalens nenotraumēsies atkal).

     [+] [-]

, 2015-06-09 15:53, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: vismaz ceru,ka vakardienas Sports.es zinjotais,ka Enrike paliek vismaz veel uz vienu sezonu,atbilst patiesiibai,tad vismaz par to buutu miers
Lasiju,ka shis pec tik veiksmigas sezonas vel nav izlemis vai paliks!
Nezinu kapec vinsh isti nevelas palikt,iemesls varetu but prezidenta veleshanas?

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:00, pirms 9 gadiem
Onka rakstīja: Ja Barcas pašreizējā vadība spēs vienoties ar Juvi un Raiolu saistībā ar Pogba iegādi līdz jūlijam, tad vēlēšanas būs formalitāte. Nav neviena iemesla, lai Laporta spētu Bartameu benķi izkustināt. Pēc komadas snieguma šogad vajadzētu pat Zubizaretu acināt atpakaļ un viņam atvainoties (it sevišķi, ja Vemalens nenotraumēsies atkal).
man jau liekas,ka pat shii viena ultra veiksmiigaa sezona nespees izlabot to,ko Rossels un Bortameu sastraadaaja pirms tam,taa ka domaajams ka Laporta tomeer uzvarees,bet nu ne ar tik paarliecinoshu paarsvaru kaa saakumaa prognozeeja

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:03, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Lasiju,ka shis pec tik veiksmigas sezonas vel nav izlemis vai paliks!
Nezinu kapec vinsh isti nevelas palikt,iemesls varetu but prezidenta veleshanas?
es domaaju ka jaa,Enrike tuvu pie sirds njeema sava drauga Zubisaretas atlaishanu un peec tam esot bijis tikai formaals kontakts ar vadiibu un jaunie sporta direktori vairaakas reizes esot vinju aicinaajushi paarrunaat jaunaas sezonas modeli,bet Enrike taa ar ne reizi neesot ieradies

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:11, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: es domaaju ka jaa,Enrike tuvu pie sirds njeema sava drauga Zubisaretas atlaishanu un peec tam esot bijis tikai formaals kontakts ar vadiibu un jaunie sporta direktori vairaakas reizes esot vinju aicinaajushi paarrunaat jaunaas sezonas modeli,bet Enrike taa ar ne reizi neesot ieradies
Pec tadas sezonas,butu mulkigi Enrike palaist prom! o nezin ka butu ar jauno treneri,kaut vai aceramies to no Argentinas,ka vinam tur uzvards!

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:12, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Pec tadas sezonas,butu mulkigi Enrike palaist prom! o nezin ka butu ar jauno treneri,kaut vai aceramies to no Argentinas,ka vinam tur uzvards!
Martimo

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:14, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: Martimo
Paldies,biju piemirsis vina uzvardu,vnk jums pedeja laika treneri mainas ka Reala ar Peresu pie stures!

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:15, pirms 9 gadiem
Onka rakstīja: Ja Barcas pašreizējā vadība spēs vienoties ar Juvi un Raiolu saistībā ar Pogba iegādi līdz jūlijam, tad vēlēšanas būs formalitāte. Nav neviena iemesla, lai Laporta spētu Bartameu benķi izkustināt. Pēc komadas snieguma šogad vajadzētu pat Zubizaretu acināt atpakaļ un viņam atvainoties (it sevišķi, ja Vemalens nenotraumēsies atkal).
aa,un,ja pareizi saprotu,tad peec 9.juunija Bortameu nebuus tiesiigs apstiprinaat nekaadus transfeerus,jo vinjam ir jaaatkaapjas no prezidenta amata,lai vareetu saakt jaunaa prezidenta ieveeleeshanas proceduuru,taa kaa vinjam reaali tik viena diena,lai pierunaatu Pogba vai kaadu citu, taalaak jau visu paarnjems jaunaa vadiiba peec ieveeleeshanas,taapeec jau taada steiga bija ar Alvesa leemumu,paliks vai nee

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:19, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja:
Nezini,kad bus pieejams kalendars nakoshajai sezonai?

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:26, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Nezini,kad bus pieejams kalendars nakoshajai sezonai?
nav ne jausmas,shitai sezonai kalendaars ar baigi veelu paraadiijaas,gaidiija kaadu banu iedos Suaresam,lai Real Barca speele "nejaushi" iekristu tieshi vinja atgrieshanaas dienaa

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:27, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: nav ne jausmas,shitai sezonai kalendaars ar baigi veelu paraadiijaas,gaidiija kaadu banu iedos Suaresam,lai Real Barca speele "nejaushi" iekristu tieshi vinja atgrieshanaas dienaa
Tu doma to nopietni?

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:28, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Nezini,kad bus pieejams kalendars nakoshajai sezonai?
Pre-season calendar complete with no date for...
moshka shitais paliidzees,ja pats veel neesi atradis

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:29, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Tu doma to nopietni?
tas tak bija paaraak aciimredzami

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:30, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: man jau liekas,ka pat shii viena ultra veiksmiigaa sezona nespees izlabot to,ko Rossels un Bortameu sastraadaaja pirms tam,taa ka domaajams ka Laporta tomeer uzvarees,bet nu ne ar tik paarliecinoshu paarsvaru kaa saakumaa prognozeeja
Kā visu pasniedz - sliktākais kas Laportam varēja notikt ir noticis - klubs ir uzvarējis visu ko varēja. Pārmetumi par neimārgeitu? - atspēkojami - 1) Madrides spiediens tiesai (pat ja tā nav); 2) Neimārs varēja nokļūt Real, ja nauda netiktu maksāta tā kā tika. Pārmetumi par banu ? - tas ir veiksmīgi "apiets", bez tam arī citiem klubiem ir līdzīgas problēmas. Nosacīti sūdīgi rezultāti ar basketbolu - nu Paskuals jau tika pieņemts Laportas laikā škiet... Bez tam nedomāju ka lielākā daļa Barcas fanu ir aizmirsuši, ka Laportas laikā tika uztaisīts milzīgs deficīts (parāds), līdz Gvardiolam (ko Laporta tagad atpakaļ nedabūs) rezultāti bija viduvēji (lai arī Raijkards daudz ko sagatavoja Pepam), viņam taču arī 2008. gadā bija neuzticības balsojums, kurā 60 % balstiesīgie bija par to lai Laporta iet.... tā kā es drīzāk vērtētu - pašreiz balsojums būtu 50 uz 50. Ja dabūs Pogba - Bartomeu vienozīmīgi būs favorīts - klubam ir labs sastāvs nākamajiem gadiem, labāks finanšu stāvoklis nekā tad kad Laporta to atstāja, pašu atklāts treneris (kas ir piekritis strādāt turpmāk, tādā veidā atbalstot pašreizējo vadību) - es pat teiktu dabūjot jauno francūzi (un noceļot to Realam) - Hoseps mierīgi savāks 70 -80 %.

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:31, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: tas tak bija paaraak aciimredzami
Laikam parak daudz aizsvinejies,pilnigako pufeli tu tagad dzen!

Ja butu ka tu saki,tad El Clasico uztaisitu nedelu atpakal un tads Suares vispar laukuma netiktu!

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:35, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Laikam parak daudz aizsvinejies,pilnigako pufeli tu tagad dzen!

Ja butu ka tu saki,tad El Clasico uztaisitu nedelu atpakal un tads Suares vispar laukuma netiktu!
kuru dalju tu nesaproti,es runaaju par sho,tikko kaa nosleegushos sezonu

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:36, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: kuru dalju tu nesaproti,es runaaju par sho,tikko kaa nosleegushos sezonu
Es sapratu par kuru tu sezonu runa!
Ja kkada veida Real varetu ietekmet kalendaru,tad Suaress netiktu uz pirmo El Clasico!

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:39, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Es sapratu par kuru tu sezonu runa!
Ja kkada veida Real varetu ietekmet kalendaru,tad Suaress netiktu uz pirmo El Clasico!
kaads sakars te ar Real,es runaaju par liigas vadiibu,kas izveidoja kalendaaru,lai buutu papildus intriga un Suares vaeetu speeleet,taapeec ar kalendaars stipri kaveejaas
1 2 69 komentāri