Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Peress: ""Inter" vēlas Modriču? Cena ir 750 miljoni un ne eiro mazāk"

Rolands Eliņš

Peress: ""Inter" vēlas Modriču? Cena ir 750 miljoni un ne eiro mazāk"
Lionels Mesi un Luka Modričs

Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Milānas „Inter” izrādīto interesi par Lukas Modriča transfēru spāņu medijiem atzinis arī Madrides „Real” prezidents Florentīno Peress, taču viņš kategoriski noraidīja iespēju, ka grasās iesaistīties sarunās par Modriča pāreju uz citu komandu. Tas notiks tikai tādā gadījumā, ja „Inter” vēlēsies maksāt Modriča līgumā paredzēto izpirkuma summu, kas ir 750 miljonu eiro apmērā.

Pirms pāris dienām Itālijas futbola sabiedrību pāršalca ziņas, ka Milānas „Inter” esot vērsusies pie ”Real” par iespēju iegūt savā rīcībā nupat notikušā Pasaules kausa finālturnīra zvaigzni Luku Modriču. Ierastā situācijā šādas mediju baumas netiktu uztvertas nopietni, taču par to ziņoja prestižais Itālijas laikraksts „La Gazzeta dello Sport”, norādot, ka pats Modričs esot devis piekrišanu šādu sarunu uzsākšanai un potenciālai pārejai.

Šovasar „Real” jau bija spiesta noskatīties, kā no komandas uz Itāliju pārceļas Krištianu Ronaldu, un kluba prezidents Florentīno Peress spāņu medijiem norādījis, ka Modriča gadījumā tas netiks pieļauts.

„Modričs neatstās Madridi,” paziņoja Peress. „Viņš nekur nedosies, ja vien kāds nesamaksās 750 miljonus eiro, kas ir viņa līgumā ierakstītā izpirkuma summa, un mēs nepieņemsim ne eiro mazāk.”

Protams, šādu summu Milānas „Inter” (un droši vien neviens cits klubs pasaulē) par Modriču nevar samaksāt, līdz ar to „Inter” vienīgā iespēja būtu tad, ja Modričs atklāti iesniegtu „Real” prasību par aiziešanu no kluba, taču spāņu mediji šādu scenāriju nosauc par mazticamu. Itālijas mediji gan vēsta, ka Modriču pārcelties uz Itāliju vēlas pierunāt viņa sieva. Modričam ir līgums ar „Real” vēl līdz 2020. gadam, un viņa alga ir apmēram deviņi miljoni sezonā.

„Inter” savu uzmanību vērsusi arī uz Arturo Vidalu, Minhenes „Bayern” pussargu, taču arī šeit milāniešu vēlmes varētu nepiepildīties Spānijas kluba dēļ. Par Vidalu nopietnu interesi izrādot „Barcelona”, un spāņu medijs AS vēsta, atsaucoties uz avotiem komandas vadībā, ka Vidala iegādei tiek veltīta liela uzmanība, taču sarunu attīstību kavējot „Barcelona” bažas par čīlieša garo savainojumu vēsturi.

„Barcelona” treneris Ernesto Valverde vēloties iegūt aizvietotāju vidējā līnijā brazīlietim Paulinju, kura aiziešana no komandas bija pretēji Valverdes vēlēm.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2018/08/02/foo...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-02 21:07, pirms 6 gadiem
Nevajag jau ņirgaties

  +1 [+] [-]

, 2018-08-02 21:08, pirms 6 gadiem
Trollis tas Peress, bet pareizi dara

  -1 [+] [-]

, 2018-08-02 21:09, pirms 6 gadiem
ravetajs rakstīja: Nevajag jau ņirgaties
Kāda ņirgāšanās?Tāda ir izpirkuma summa.
Vot ja Luka pats gribētu pamest,tad protams sāktu runāt par adekvātu cenu.

     [+] [-]

, 2018-08-02 21:21, pirms 6 gadiem
Bet kas notiek ar Real? Kādēļ ši neko netaisās pirkt?

Vispār pēc CR transfēra itāļi ir sasparojušies... Juvei jāizpārdod liekie (tie nemaz tik slikti nav un vēlāk var tas Juvei atspēlēties, piem., CR traumas gadījumā).
Inter mēģina ko likt pretī - aizsardzībā un DM; ja Vidalu nedabūs (nocels Barca Paulinho vietā) mēģina pierunāt Modriču, jo Inter ir daudz horvāti.
Higuain uz Milan arī forši varbūt atgriezīsies Top3.
Napoli .. žēl, ka nepastiprinās. Karlo Ančelotti vietā es justos piečakarēts.
Romas troļošana par Mesi (jo Barca nocēla Malkomu) ir smieklīga, bet vismaz Barcas finanšu direktoru parakstīja.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-02 21:26, pirms 6 gadiem
Sezonas vidū parādījās runas, ka komandas vēlas Isco dabūt, un tieši to pašu teica Peress toreiz... 750 mill ir viņa izpirkuma maksa. Tākā šos komentārus uztvert nopietni nav jēgas.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-02 21:28, pirms 6 gadiem
aha , vēl Modriču pārdot. Kross ar Modriču ir Real zelts , tie ir jānotur par jebkuru cenu.
Vienīgais , kad beidzot Benzemā būs konkurence priekšā?! To gan joprojām neizprotu.

     [+] [-]

, 2018-08-02 21:30, pirms 6 gadiem
Pēc pēdējās nedēļas lasīta vienīgais minētais Benzemā aizvietotājs tika minēts Kavani,bet tas netikšot pārdots.Principā neko lielu negaidu,un beigās Chealsea arī nepādos Kurtuā

     [+] [-]

, 2018-08-02 21:43, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pēc pēdējās nedēļas lasīta vienīgais minētais Benzemā aizvietotājs tika minēts Kavani,bet tas netikšot pārdots.Principā neko lielu negaidu,un beigās Chealsea arī nepādos Kurtuā
Izskatas ka nebus neviena liela pirkuma!

  +3 [+] [-]

, 2018-08-02 22:38, pirms 6 gadiem
PSG šeihi meklē makus!

     [+] [-]

, 2018-08-03 00:00, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: max 5m
Cik ta tev ir? max 100 eur