Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi atzīts par pagājušās sezonas labāko La Liga spēlētāju

Mesi atzīts par pagājušās sezonas labāko La Liga spēlētāju
Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

Par Spānijas La Liga 2014./2015. gada sezonas labāko futbolistu atzīts FC "Barcelona" argentīnietis Lionels Mesi, bet kopumā "Barcelona" klubs savāca piecas no 14 pasniegtajām balvām.

"Barcelona" apbalvošanas ceremonijā saņēma piecas balvas - par labāko vārtsargu tika atzīts Klaudio Bravo, par labāko uzbrucēju nosauca Lionelu Mesi, kurš saņēma arī labākā spēlētāja balvu, labākā trenera godu izpelnījās Luiss Enrike, bet par labāko Amerikas futbolistu tika atzīts brazīlietis Neimārs.

Pēc labākā spēlētāja balvas saņemšanas Mesi izteicās, ka šo godu dala ar savu komandas biedru, urugvajieti Luisu Svaresu, kurš balvu ir pelnījis ne mazāk par Mesi.

Trīs balvas ieguva Madrides "Real" - "Fan Five-Star Favourite" balvu, kuras ieguvēju nosaka sociālo mediju lietotāji, saņēma Krištianu Ronaldu, par labāko aizsargu tika nosaukts Serhio Ramoss, bet labākā pussarga balvu ieguva kolumbietis Hamess Rodrigess.

Tikmēr par labāko Āfrikas futbolistu La Liga čempionātā atzina Sofiani Feguli no "Valencia". Bet vēl piecas balvas tika sadalītas starp Liga Adelante jeb Spānijas 2. līgas spēlētājiem. Par labāko vārtsargu atzina Ivanu Sellaru ("Sporting Gijon"), par labāko aizsargu - Bernardo Espinozu ("Sporting Gijon"), Oskars Gonsaless ("Real Valladolid") tika pie labākā pussarga balvas, par labāko uzbrucēju nosauca Rubenu Kastro no "Real Betis", bet labākā trenera balvu nopelnīja Pablo Mahins ("Girona").

Izmantotie resursi:
as.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2015-12-01 11:25, pirms 8 gadiem
Daņila Fox rakstīja: Ja Messi speletu Varenajā Anglijas Premjerlīgā tad viņs buutu otrais ,jo balvu dabūtu Azārs
Azārs, nopietni?
Azārs šosezon - 13 spēlēs, 0 vārti, 2 nerealizēti 11m soda sitieni, 2 rezultatīvas piespēles. Jautāšu vēlreiz, nopietni?

  +3 [+] [-]

, 2015-12-01 11:28, pirms 8 gadiem
krobiits8 rakstīja: Azārs, nopietni?
Azārs šosezon - 13 spēlēs, 0 vārti, 2 nerealizēti 11m soda sitieni, 2 rezultatīvas piespēles. Jautāšu vēlreiz, nopietni?
balva jau par pagājušo nevis šo sezonu, bet nu pateikt ka Azārs ir labāks par Messi arī ir diezgan amizanti

  +2 [+] [-]

, 2015-12-01 11:31, pirms 8 gadiem
ErvThePerv rakstīja: balva jau par pagājušo nevis šo sezonu, bet nu pateikt ka Azārs ir labāks par Messi arī ir diezgan amizanti
Neesi pamanījis Daņilu?To,ka viņš lieto kautko īpaši spēcīgu?sportacentra klauns ibio....

  -2 [+] [-]

, 2015-12-01 11:39, pirms 8 gadiem
Nesaprotu, ko starp labākajiem pussargiem dara Rodrigess , bija daudzi citi labāki par viņu aizvadītajā sezonā.

  -2 [+] [-]

, 2015-12-01 11:40, pirms 8 gadiem
Runājot par Messi un Ballon d'Or , tad manuprāt, ka šis viņam būs pedējais balons, tālāk jau nāks kāds cits - visticamāk, ka Neymars.

  -3 [+] [-]

, 2015-12-01 11:59, pirms 8 gadiem
Es sajūsminos par daudziem futbolistiem pasaulē,bet īpaši par saviem treniņpuikām, kam jau ir pie 80g

  -2 [+] [-]

, 2015-12-01 14:09, pirms 8 gadiem
Nepelniti.

  -3 [+] [-]

, 2015-12-01 15:14, pirms 8 gadiem
"Trīs balvas ieguva Madrides "Real" - "Fan Five-Star Favourite" balvu, kuras ieguvēju nosaka sociālo mediju lietotāji, saņēma Krištianu Ronaldu, par labāko aizsargu tika nosaukts Serhio Ramoss, bet labākā pussarga balvu ieguva kolumbietis Hamess Rodrigess."

Tikai parada cik neobjektivi var but lidzjuteji.

     [+] [-]

, 2015-12-01 16:39, pirms 8 gadiem
Messi10 rakstīja: Nesaprotu, ko starp labākajiem pussargiem dara Rodrigess , bija daudzi citi labāki par viņu aizvadītajā sezonā.
uja,uja,kuri ta tur bija labaaki par Hamesu,tikai nesaki ka Iniesta vai Rakitic, vinji tomeer bija laadinju pieneseeji MNS nevis pashi blieza iekshaa un piespeeles atdeva,man paliek tik Buskets,kas ar vairaak uz aizsardziibu tendeets un Modric,kas diemzeel sezonas beigaas bija vairaak traumeets nekaa speeleeja.Gabi,Koke un Pareho paarstaaveetaas komandas nebija tik speeciigas,lai vinjus nopietni izskatiitu kaa konkurentus
P.S.un Messi peedeejais Ballon d'Or!!!!!!!!!!!!!!Nopietni!!!!!!!!!Dzekam tak tik 28.gadi,vinjam veel vismaz 3-4 sezonas augstaakajaa liimenii ko speeleet

     [+] [-]

, 2015-12-02 16:56, pirms 8 gadiem
Citur raksta ka Barsai problēmas ar naudu... un ka iespējams būs jāpārdod vai nu mesi vai Neimārs...

     [+] [-]

, 2015-12-02 19:28, pirms 8 gadiem
Ļurba rakstīja: Citur raksta ka Barsai problēmas ar naudu... un ka iespējams būs jāpārdod vai nu mesi vai Neimārs...
nevis ar naudu,bet ar algu griestiem,lai nebuutu probleemas ar UEFA,tagad jau algaas maksaa 73%,bet nu driiz nosleegs jaunu liigumu ar kreklu sponsoru un taisaas paardot ar tiesiibas uz stadiona nosaukumu,taa kaa buus papildus ienaakumi