Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Fanoju par Argentīnas futbola izlasi"

Jānis Celmiņš

Samoilovs: "Fanoju par Argentīnas futbola izlasi"
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.fivb.com

Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs savā mājas lapā internetā īsi pirms došanās uz kārtējo FIVB "Grand Slam" turnīru blogā atklājis, kā duets gatavojies turnīram Norvēģijā, kā arī to, ka Pasaules kausa izcīņā futbolā atbalsta Argentīnas izlasi.

"Šodien [pirmdien] 20:20 no izlidojām uz Stavangeru. Turnīru mums būs jāuzsaka no kvalifikācijas un dalībnieku saraksts tur izskatās ļoti nopietns. Kvalifikācija sāksies trešdien. Visas šīs dienas trenējāmies Jūrmalā. Laks bija ļoti jauks, arī šodien visu dienu spīd saulīte, līdz ar to varēja pilnvērtīgi trenēties. Treneris mūs kārtīgi nodzenāja, tā, ka šodien rīta treniņā knapi kājas vilkām," raksta Aleksandrs Samoilovs.

Tāpat Samoilovs atklājis savus favorītus Pasaules kausa izcīņā futbolā. "Skatījos vakar (svētdien) pasaules čempionāta spēli futbolā Argentīna pret Meksiku. Šajā turnīrā fanoju par Argentīnas izlasi, tāpēc biju priecīgs, ka viņi uzvarēja - 3:1. Ceturtdaļfinālā būs grūti, jo Vācijas izlase vakar parādīja ļoti smuku spēli pret Angliju. Man nepatīk futbols, jo šai spēlei trūkst dinamikas, nevar salīdzināt ar hokeju, basketbolu vai pludmales volejbolu… Tomēr Čempionu līgas "play-off" un Pasaules čempionātu "play-off" skatos ar prieku."

Tāpat Pludmales lauva atklājis, ka ieskatoties Pasaules rangā var secināt, ka duets ir uz pareizā ceļa. "Vakar iegāju FIVB mājas lapā un paskatījos atjaunoto pasaules reitingu. Mēs ar Ruslanu pēc samēra veiksmīga turnīra Prāgā pacēlāmies par trīs pozīcijām un šobrīd ieņemam 21. vietu ar 720 punktiem. Ja šīs būtu olimpiskais gads, tad vadoties pēc nolikuma, ka no vienas valsts var būt tikai divas komandas, mēs būtu automātiski 15. vietā (olimpiskajām spēlēm kvalificējas 16 pāri pēc pasaules reitinga). Līdz ar to var secināt, ka esam uz pareiza ceļa."

Izmantotie resursi:
fivb.com

  +3 [+] [-]

, 2010-06-29 00:43, pirms 14 gadiem
malacis Samoilovs. Zin kas viņm notiek apkārt.

P.S. Novēlu labi nospēlēt FIVB "Grand Slam".

     [+] [-]

, 2010-06-29 02:05, pirms 14 gadiem
tik daudz kļūdu rakstā!

bet nu jā, lai veicas

  +1 [+] [-]

, 2010-06-29 07:56, pirms 14 gadiem
Kuru interesē, par ko fano āksti ar manas kurpes zoles inteleģenci?

     [+] [-]

, 2010-06-29 09:38, pirms 14 gadiem
Varbūt vēl ielieciet , par ko fano kkāds 2. līgas futbolists?

     [+] [-]

, 2010-06-29 10:27, pirms 14 gadiem
Es fanoju par Meksiku......

     [+] [-]

, 2010-06-29 10:49, pirms 14 gadiem
Jociigi vaards fanoju nu nekaadies neiet kopaa ar rakstaa atspoguljoto