Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas duetiem rīt sākas ''play off'' kārta

Krišs Upenieks

Latvijas duetiem rīt sākas ''play off'' kārta
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: www.fivb.org

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins noskaidrojuši savus pretiniekus 1/16 finālā, un par tiem kļuvuši čehi Benešs / Kubala, bet Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš savus pretiniekus astotdaļfinālā uzzinās tikai rīt, kad tiks izspēlēta 1/16 fināla starp Brazīlijas un Igaunijas duetiem.

Samoilovs / Sorokins 1/16 finālā pret čehiem Benešu / Kubalu

Jau ziņojām, ka, pateicoties uzvarai apakšgrupu turnīra spēlē pār Austrijas duetu Dopleru / Meliceru, Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins nodrošināja sev vietu 1/16 finālā.

Pēc izlozes kļuva skaidrs, ka izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā latvieši tiksies ar Čehijas duetu Petru Benešu un Premišlavu Kubalu, kuri šo sacensību pamatturnīrā bija izsēti ar 23. numuru, bet savā apakšgrupā izcīnīja divas uzvaras.

Mačs starp Latvijas un Čehijas duetiem norisināsies uz trešā laukuma, kas nozīme, ka spēli videotiešraidē vērot diemžēl nevarēs. Spēles sākums pulksten 11:00 pēc Latvijas laika.

Pļaviņš / Šmēdiņš astotdaļfinālā pret Brazīlijas vai Igaunijas duetu

Jau ziņojām, ka, pateicoties apakšgrupu turnīrā izcīnītajām trim uzvarām, Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš nodrošināja pirmo vietu savā apakšgrupā, kas nozīme, ka 1/16 fināla spēle mūsu duetam nav jāaizvada.

Pļaviņš / Šmēdiņš savus pretiniekos astotdaļfinālā uzzinās tikai rīt, kad tiks izspēlēta 1/16 fināla spēle starp Brazīlijas duetu Markesu Silvu Harliju / Solbergu Salgado Pedro un Igaunijas duetu Karlu Jāni un Rivo Vesiku.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

     [+] [-]

, 2010-08-07 08:12, pirms 14 gadiem
Būs TRIUMFS