Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone cīnīsies par savu šīs sezonas pēdējo pamatturnīru

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone cīnīsies par savu šīs sezonas pēdējo pamatturnīru
Uzbrukumā Inguna Minusa
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone trešdien uzsāks cīņu par vietu savā šīs sezonas pēdējā Pasaules kausa posma pamatturnīrā Nīderlandē (Hāgā). Līdz vietai posma pamatsacensībās Latvijas duetu šķir divas uzvaras.

"Vēl šosezon ir Pasaules kausa posmi Ķīnā un Taizemē, taču uz tiem, visticamāk, nebrauksim. Laika apstākļi Latvijā iespējas trenēties nedod un šobrīd strādāt hallē nebūtu pareizi," sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina Inguna Minusa, piebilstot, ka sakrājies diezgan liels nogurums. Tādejādi Pasaules kausa posms Hāgā mūsu dāmām būs pēdējais šosezon. Tas atkal jāsāk ar kvalifikāciju, kas nekad neko vieglu nesola, turklāt Ālandu salās Inguna iedzīvojusies rokas savainojumā, kas varētu likt par sevi manīt arī Hāgā.

Pirmā kvalifikācijas turnīra kārta Hāgā mūsu meitenēm ir brīva. Latvijas pāris sacensībās izsēts ar ceturto numuru, kas nozīmē, ka jāspēlē vien turnīra otrajā un trešajā kārtā. Pirmās mūsējo pretinieces noskaidrosies mājinieču Viltensas / De Rīsas un Reijesas / Virdženas (Meksika) cīņā. Šīs spēles sākums trešdien pulksten 11.00 pēc Latvijas laika. Mūsu dāmas ar šī pāra uzvarētājām maču aizvadīs 14.20 pēc Latvijas laika un risināsies uz sestā laukuma. Skaidrs, ka Inguna un Inese ir starp kvalifikācijas turnīra favorītēm, kas gan rīt vēl būs jāpierāda arī laukumā.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...