Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Arī šoreiz ceturtdaļfināls netiek sasniegts

Egils Broks
Egils Broks

Arī šoreiz ceturtdaļfināls netiek sasniegts
Foto: www.fivb.com

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins šodien nespēja iekļūt Šveices pilsētā Gštādē notiekošā FIVB ''Grand Slam'' turnīra ceturtdaļfinālā. Astotdaļfināla spēlē latvieši divos setos ar 15:21, 18:21, piekapās ar sesto numuru izliktajam Brazīlijas duetam Kunja / Tiāgo.

Jau ziņojām, ka pateicoties izcīnītajai pirmajai vietai savā apakšgrupā, Latvijas pāris Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins jau bija nodrošinājuši vismaz devīto vietu, bet šodien latvieši turpināja cīnīties par vietu labāko astotniekā.

Šodien Samoilovam / Sorokinam pretī stājās spēcīgie brazīļi Kunja / Tiāgo (6.). Pirmo setu mūsējie sāka ļoti neveiksmīgi - 0:5, kā rezultātā mūsējie pieprasīja pārtraukumu. Turpinājumā spēle izvērtās līdzīgāka, bet pietuvoties līdz minimumam mūsējie nespēja. Tehniskajā pārtraukumā pāri devās pie rezultāta 8:13. Arī turpinājumā, mūsējie nespēja pietuvoties un setu noslēdza ar rezultātu 15:21.

Otrais sets iesākās daudz cerīgāk - 5:6, spēlējot labi aizsardzībā, mūsējiem izdevās panāk pretiniekus - 12:12, bet vadībā mūsējie nespēja nokļūt, ka rezultātā piedzīvots zaudējums arī otrajā setā ar 18:21.

Jau otro turnīru pēc kārtas Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins noslēdza devītajā vietā.

Izmantotie resursi:
fivb.com

  +3 [+] [-]

, 2010-07-10 11:54, pirms 14 gadiem
Gan jau naakam reiz