Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Pasaules kauss futbolā. Statistika . 1 kārtas spēles.

Aizvadīta PK pirmās kārtas spēles un neliela statistika kas varbūt uzvedina ,bet varbūt arī ne uz kaut kādām pārdomām.
Galvenā atziņa no pirmās kārtas-komandas ,kuras kontrolēja vairāk bumbu un izdarīja visvairāk sitienus pa vārtiem 3 punktus neizcīnīja.

Visas komandas aizvadījušas pa vienai spēlei. Neliela statistika no soccerstand. 16 spēlēs gūtu 38 vārti- 2,37 vārti spēlē. Visvairāk vārtus guva Krievija-5, Spānija, Portugāle, Beļģija pa 3. Vārtus nespēja gūt 9 komandas. Patīkami ka nevienā spēlē nav fiksēts 0-0, bet populārākie rezultāti 1-0 6 reizes un 2-1 4 reizes. 4 spēlētāji raidījuši bumbu savos vārtos. Piešķirti astoņi 11 metru soda sitieni (realizēti 6).
Bumbas kontrole. Lielākā Argentīnai 73%, Vācijai 66%, Marokai 63%, Spānijai 62%, Saūda Arābijai 61%. Neviena no komandām ,kura kontrolēja bumbu virs 60% neizcīnīja uzvaru. Tas liek aizdomāties.Katrā ziņā interesants fakts un interesanti pavērot kā būs turpinājumā.
Attiecīgi mazākā bumbas kontrole Islandei 27%, Meksikai 34% , Irānai 37%, Portugālei 38%, Krievijai 39%.
Sitieni pa vārtiem. Visvairāk sitieni Argentīnai 26, Vācijai 25, Brazīlijai 20%, bet atkal uzvaru šīm komandām nav. Visvairāk precīzie sitieni vārtu rāmī. Vācija 9, Krievija ,Argentīna un Anglija pa 7.
Vismazāk sitieni . Dienvidkoreja 5, Saūda Arābija , Austrālija, Šveice,Panama, Tunisija pa 6.
Vismazāk precīzie sitieni vārtu rāmī Saūda Arābija un Dienvidkoreja 0, Austrālija un Tunisija pa 1.
Stūra sitieni. Visvairāk Argentīna 10, Beļģija 9, Vācija 8, Dānija, Brazīlija un Anglija pa 7.
Vismazāk stūra sitieni. Ēģipte 0, Austrālija un Meksika pa 1.
Salīdzinoši maz aizmugures, kas varētu būs saistīts ar norādījumu nesvilpt strīdīgās situācijās. 8 kmandas ne reizi neiekrita aizmugurē, bet vēl 11 komandām tikai 1 aizmugure spēlē. Visvairāk aizmugures Peru -5. Divās spēlēs nav fiksēts neviens aizmugures stāvoklis Maroka -Irāna un Francija -Austrālija.
Pārkāpumi visvairāk. Dienvidkorejai 23, Krievijai un Marokai 22, Horvātijai un Zviedrijai 20.
Vismazāk pārkāpumi Urugvajai 6, Anglijai un Polijai 8, Japānai 9.
Un nedaudz subjektīvais viedoklis.
Vairāk par pusi esmu redzējis vismaz 11 spēlēs. Izdala divas spēles kā ļoti baudāmas- Meksika-Vācija (man pagaidām šī spēle ir pirmā vietā) un Spānija -Portugāle. Grūti nosaukt kura būtu trešā skatāmākā.
Patīkami ka rupjas tiesnešu kļūdas kura sietekmē rezultātu iz samazinātas līdz minimumam. Bijusi tikai 1 sarkana kartīte. Arī neredzu biežu tēlošanu un vārtīšanos laukumā bez iemesla. Protams ka ir bet jūtami mazāk kā sezonas laikā skatoties TOP līgu spēles. Laba rezultativitāte. Negaidīti rezultāti. Vai ir tādi lieli pārsteigumi varēs teit pēc 3 kārtas jo vienā spēlē viss kas var notikt.
Lūk negaidītāko rezultātu tops manā skatījumā.
1.Argentīna - Islande 1-1
2.Brazīlija - Šveice 1-1
3. Vācija - Meksika 0-1
Ja pirmie divi man ir negaidīti, tad Meksikas uzvara ir pārsteigums, bet pirms spēles nebūt neuzskatīju Vāciju par tādu izteiktu favorītu.
Gaidām 2 kārtas spēles.