Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Kas notiks PK2018?

2016. gada Eiropas čempionātā, sadursmes starp krievu un angļu līdzjutējiem prožektoru gaismā pavērsa Krievijas futbola huligānisma brutālāko un nežēlīgāko pusi.

Kā atceramies, krievu huligāni sadursmēs ievainoja vairāk nekā 100 angļu futbola fanus, nežēlīgi līdz komai “atspārdot” divus futbola mīļus. Svarīgi, ka tās nebija divu huligānu grupējumu sadursmes kā ierasts redzēt, bet gan organizēts krievu uzbrukums civiliedzīvotājiem.
Anglijas līdzjutēji jau saņēmuši brīdinājumu, ka būs krievu huligānu mērķis 2018.Gada Pasaules kausā, kas, kā zināms, norisināsies Maskavā. Rostovas,Spartaka futbola huligāni paziņojuši, ka dažiem tas izvērtīsies kā vardarbības festivāls. Blakus apgalvojumiem, ka masu nekārtību organizatori, kuri uzdarbojās pagājušajā vasarā Marseļā, patiesībā bijuši Putina iesūtīti un speciāli trenēti ielikteņi, man paliek jautājums – kā rīkosies un organizēsies krievu kārtības iestādes, lai šos draudus neitralizētu? Vai Pasaules kausa rīkošana Krievijā neizvērtīsies par kļūdu visai futbola sabiedrībai kopumā?

     [+] [-]

, 2017-02-19 21:49, pirms 7 gadiem
Turnīra piešķiršana krievijai jau pati par sevi ir kļūda. Tas ir kā cūkas barot ar apelsīniem.