Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Stounss: "Kolumbija laikam bija netīrākā komanda, pret kādu esmu spēlējis"

Agris Suveizda

Stounss: "Kolumbija laikam bija netīrākā komanda, pret kādu esmu spēlējis"
Džons Stounss
Foto: Sipa USA/Scanpix

Kolumbijas futbola izlases kapteinis Radamels Falkao pirms vairākām dienām publiski kritizēja galveno tiesnesi Marku Gaigeru par pietiesāšanu angļiem, bet Anglijas valstsvienības aizsargs Džons Stounss nu pārmetumus veltījis kolumbiešiem.

"Kolumbija laikam bija netīrākā komanda, pret kādu esmu spēlējis. Tas, kā viņi ielenca un grūstīja tienesi pēc pendeles piespriešanas. Sitiens ar galvu, kuru visi redzējāt, 11 metru sitiena atzīmes sabojāšana, daudz epizožu ārpus divcīņām, par kurām droši vien nemaz nezināt…," teica 24 gadus vecais centra aizsargs. "Visas tās lietas, par kurām citi ārpus spēles nemaz neuzzina. Parādījām milzīgu raksturu, saglabājot vēsu prātu un nesākot spēlēt viņu spēli."

"Spēlējot pret komandu, kas vēlas kauties un izsist tevi no līdzsvara, dažreiz vari tam visam pavilkties līdzi. Palikām pie sava spēles plāna, turpinājām spēlēt savu futbolu," Stounss turpināja. "No šīs spēles varat redzēt daudzu epizožu video. Dažas no tām es pat laukumā nebiju redzējis: piemēram, incidentu starp Rahīmu Stērlingu un vienu no kolumbiešu treneriem… Nekad vēl nebiju redzējis tādu uzvedību. Domāju, ka viņiem vajadzēja saņemt pat vairākas sarkanās kartītes."

"Ja tiesnesis sodītu par sitienu ar galvu, tā būtu pavisam cita spēle. Taču galvenais ir tas, ka pārspējām viņus futbolā. Viņiem visvairāk sāpēs tas, ka tieši viņi lidos atpakaļ mājās, kamēr mēs spēlēsim nākamajā kārtā," teica Stounss, kurš finālturnīrā visās četrās spēlēs bijis pamatsastāvā un guvis divus vārtus. Pirms diviem gadiem Stounss par 55,6 miljoniem eiro no "Everton" pārgāja uz Mančestras "City". Izlasē Stounss aizvadījis 30 spēles un guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

  +2 [+] [-]

, 2018-07-06 12:45, pirms 6 gadiem
tīrs vai netīrs, bet šovu kolumbieši veidoja iespaidīgu
pret tiesnesi respekts gan bija tuvu 0

     [+] [-]

, 2018-07-06 12:48, pirms 6 gadiem
Nu tā jau nu gluži nebija, ka Anglija nepavilkās līdzi.
Tik netīru spēli arī no angļiem neatceros kad būtu redzējis.
Pat parasti nosvērtais Hendersons vienā epizodē centās ''atriebties'' un arī nemanāmi iebadīt ar galvu kādas 10-15 min pēc tās potenciāli sarkanās epizodes.

  -2 [+] [-]

, 2018-07-06 12:51, pirms 6 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: tīrs vai netīrs, bet šovu kolumbieši veidoja iespaidīgu
pret tiesnesi respekts gan bija tuvu 0
Ja tiesnesis redz, ka spēlētāji spēlē nevis fizisku, bet jau pat rupju spēli, tad viņam jāķeras pie darbiem un jābremzē tas. Tā ka nav brīnums, ka Falko sāka želoties par 50/50 momentu svilpšanu par labu Anglijai.
Būtībā tas arī izdevās, jo papildlaikos jau redzējām pavisam citu Kolumbiju.

     [+] [-]

, 2018-07-06 14:47, pirms 6 gadiem
Vismaz beidzot deva iemeslu ierastajai procedūrai - vārtīsānās pa zemi un kliegšana.

  -2 [+] [-]

, 2018-07-06 15:01, pirms 6 gadiem
Hmm,vai tad premjerlīgā nemaz nesper pa kājām..!?Paši angļi īpaši neatpalika,Keins acīmredzami izprovocēja to pendeli,pat nemēģinot aizsargu kā apskriet,bet drāžoties tam virsū pie stūra sitiena.