Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kurakinam un "Hamilton" uzvara pār bijušo skotu līgas līdervienību "Hearts"

Kurakinam un "Hamilton" uzvara pār bijušo skotu līgas līdervienību "Hearts"
Antons Kurakins (pa kreisi)
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbolisti aizvadījuši kārtējās spēles ārvalstu turnīros. Antons Kurakins un "Hamilton" izcīnīja uzvaru Skotijā, ar 3:2 pārspējot bijušo līdervienību "Hearts".

Skotijas Premjerlīgā nozīmīgu uzvaru izcīnīja Antons Kurakins un "Hamilton Academical", kas ar 3:2 savā laukumā pārspēja "Hearts". Kurakins aizvadīja pilnu spēli un nopelnīja dzelteno kartīti. "Hearts" tas bija pirmais zaudējums sešās spēlēs – līdz šai dienai viņi ieņēma pirmo vietu līgā ar maksimāli izcīnītajiem 15 punktiem, kas tagad ļauj būt trešajā vietā. "Hamilton" ir ceturtā ar 10 punktiem.

Polijas Ekstraklasē Vladislavs Gabovs un Aleksandrs Fertovs aizvadīja pilnu spēli, bet viņu pārstāvētā "Korona" cīnījās neizšķirti ar "Pogon" (1:1). Vienīgos vārtus "Pogon" guva pēc standartsituācijas, kuru nopelnīja Gabovs. "Korona" ir 11 punkti septiņās spēlēs un piektā vieta līgā (otrajā vietā esošajai komandai arī ir 11 punkti).

Ukrainas čempionāta spēlē Vitālijs Jagodinskis un "Hoverla" cīnījās neizšķirti ar "Stal" (0:0). Latvijas aizsarga rēķinā viss mačs. "Hoverla" ar pieciem punktiem ir 10. vietā 14 komandu konkurencē.

Francijas "Ligue 2" pie uzvaras tika Jāņa Ikaunieka pārstāvētais "Metz", kas ar 2:1 uzveica "Evian". Latvijas pussargs savainojuma dēļ netika pieteikumā. Ar 13 punktiem piecās spēlēs "Metz" ir turnīra līdere.

Igaunijas čempionātā zaudējumu piedzīvoja Vladislavs Kozlovs un "Infonet", kas ar 0:1 piekāpās "Sillamae Kalev". Kozlovs spēlēja visu pirmo puslaiku. Abām komandām ir pa 45 punktiem, kas ļauj ieņemt ceturto un piekto vietu 10 klubu ieskaitē (augstāk ir "Sillamae Kalev").

Kipras augstākajā līgā "Nea Salamis" ar Pāvelu Šteinboru vārtos ar 1:3 atzina "Anorthosis" pārākumu. "Nea Salamis" ir viena no četrām komandām Kipras čempionātā, kas vēl nav tikusi pie punktiem. Kopā Kipras augstākajā līgā startē 14 vienības.

Izmantotie resursi:
Ligue1.com - French Football League - Ligue 1,...
SPFL - Scottish Professional Football League
Прем'єр-ліга - fpl.ua
Eesti Jalgpalli Liit
Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου - Επίσημη...
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-30 03:45, pirms 9 gadiem
1. oktobris!

     [+] [-]

, 2015-08-30 03:46, pirms 9 gadiem
Un 4!